Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kotmisia to takie chińskie allegro po angielsku. niektóre rzeczy kupujesz za grosze. np żarówki Led po 2$ albo czapeczki po 1$. zazwyczaj do tego masz darmowa przesyłkę.
niektóre rzeczy sprzedawane są na allegro i wtedy jest napisane ze wysyłka z zagranicy albo ze zamawiają bezpośrednio od producentów to wtedy masz pewność ze zamawiają na alie!
np kupiłam zawieszki do wózka mamas & papas za 4$ gdzie w Polsce kosztują 99zl. A torbę do wózka za 5$ a na allegro wołają za taką samą 130zl.03.02.2014 -
Aaa dacie wiarę że u nas to na odwrót jest że to Marcin ciągle by coś kupował dla Pyzuli? Ja to taka sknera jestem ale to dlatego że ksiegowa w domu jestem więc znam nasze możliwości a ten dla córuni wszystko. Ostatnio kupił jej grzechotkę zawieszaną do wózka chociaż jedną już ma ale jemu sie nie podoba
-
Gosia ta moja przyjsciolka co jest logopeda to mowi ze dziecko trzeba obserwowac. Tzn czy ten smoczek nie robi sie za krotki. Czy usteczka ladnie obejmuja. Czy nie wciska sie w policzki. My caly czas na 0-3 bo wueksze sa za duze. Mamy z Lovi ale przymietzsm sie do Timmy Cos tam. To smoczki ortodontyczne
-
Jak ja czasami marze, zeby moje dziecko zechcialo smoka, albo pospac ze mna w lozku... Jak Wy to robicie, ze zabieracie dzieci nad ranem do lozka I z Wami spia? Moja to taka Zosia samosia po mnie to ma
A wracajac do wyjazdow... Juz widze ze nie bedzie lekko. Moje dziecko juz rozpoznaje ludzi. Jak zobaczy tabuny obcych, to nie wiem czy ja uspokoje. Dzisiaj wszedl moj brat do pokoju, ale ubrany jakis tak na czarno (wczesniej jak go widziala w strojach domowych bylo ok ) tak die rozplakala na jego widok, ze AZ bordowa sie zrobila I lzy jej lecialy strasznie. Juz sie boje ze jak bedzie wieksza, to scale lepiej nie bedzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 08:02
-
Dzięki KotMisia
My też mamy dynamiczny z lovi jakoś najbardziej mu ten kształt odpowiada
I kupiłam mu wiekszy zaakceptował go, jak mocno zassie i z nim usnie to ma odbite kółeczka ze smoka nad usteczkami ale na polikach dobrze się układa -
Eli Natalka w ogóle nie chce smoka?
Może jej kształt nie odpowiada
Ja biorę małego do łóżka bo nieraz budzi się bardzo wcześnie i nie potrafi sam znów zasnąć
Wtedy ratuje się smoczkiem a jak mocno macha rączkami (co robi baaardzo często) to zawijam go w pieluche i śpimy dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 14:57
-
Pigulska mam 5 roznych smoczkow I kazdy wypluwa, kolezanka polecila mi jakis firmy mom czy jakos ale chyba juz szkoda kasy, skoro nie chce. Co do spania ze mna w lozku... Raz dostapila mi tego zaszczytu a tak to albo lezy I sie rozglada albo jej sie nudzi I placze, ale o zasnieciu nie ma mowy. Ta moja Natka to jakas kosmitka upatrzyla sobie kota z porcelany I co go widzi to az sie trzesie z radosci I prowadzi z nim zawziecie monolog
gosia86, GabiK, slash lubią tę wiadomość
-
Eli ale u nas to samo- Julka się budzi ok 5 na jedzenie i wyspana- a że matka ledwo na oczy widzi to zostawiam ją w łóżeczku włączam karuzele i zasypia z nudów właśnie
cumla też nie chciała dłuuugo- dopiero teraz czasem chwyci i pocycaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 15:23
-
Gosia mój jak był mniejszy to chętnie zasypial na brzuchu
Teraz już jest większy, strasznie się wierci przez sen i przeciąga więc pewnie mu jest niewygodnie
Może z Polą jest podobnie
Eli no to widocznie nie lubi smoka ma to swoje plusy
A swoje rączki albo paluszki ssie?
Spróbuj się z nią pobawić trochę w łóżku a potem ze zmęczenia w końcu zaśnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 15:28
-
a powiem Wam, że wczoraj pytam męża kiedy się staramy o braciszka bo mówię, że dobrze by się było wyrobić przed końcem mojej umowy to nawet tak strasznie nie protestował- powiedział tylko, żebym na razie swoje zdrowie doprowadziła do porządku. Więc tak myślę, że po macierzyńskim i zaległym urlopie sobie machniemy
Eli, PIGULSKA, gosia86, GabiK, slash, beti97, Agusia246, olis88 lubią tę wiadomość
-
Ogólnie to Nikoś często pluje smokiem i muszę mu go przytrzymywać żeby mocno zassał
Karolcia to mój mąż do niedawna mówił kategorycznie NIE dopiero ostatnio sam od siebie nadmienil o rodzeństwie i ze rzeczy Nikodema będą dla kolejnego potomkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2015, 15:33
Eli, GabiK lubią tę wiadomość