Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też tatuś od razu chce usypiać. Dzisiejsza poranna scenka: Młoda budzi się po nocy i dopomina się ponoszenia, pogadania, a małż od razu zasuwa z nia na piłkę i śpij, śpij, spij.....mówię, że przed chwila się obudziła i nie zaśnie, a on: ale co ja mam z nią robić????!!!
-
A wiecie co robi nasz tatuś? Gada do małej, owszem, a odkąd mała 'powiedziała' "gaga" to non stop nadaje do niej "a powiedz tata, taaaaataaaa", bo sobie wzial za punkt honoru, ze mała najpierw powie tata a nie mama no świra mam w domu
Co do hpv, nie wiem o co chodzi z tą szczepionką, o której piszecie, ale na pewno chce żeby moja mała, jeżeli istnieje jakaś sensowna szczepionka, była przeciwko temu wirusowi zaszczepiona ponieważ już dwie moje bliskie koleżanki miały problemy przez tego wirusa, u jednej (25 lat) na szczęście szybko wykryte, bo na wizycie kontrolnej po porodzie okazalo się, ze ma zmiany w szyjcie macicy i trzeba bylo wyciac kawalek, przy kolejnej ciąży moze miec problem z utrzymaniem przez to, u drugiej kolezanki niestety jest gorsze stadium i sie wazy teraz czy bedzie miala wycinana cala macice, a laska ma 29 lat, na szczescie ma juz synka.Anioł, Eli lubią tę wiadomość
-
Gosiu to menopauza ☺
A co do wesela to moze jak drukowali zaproszenia to nie wiedzieli o Poli? Albo to logiczne ze Polinka idzie tam gdzie mama i jej bufet ☺
Ja raz nie poszlam na wrsele. Nie miqlam faceta i dostalam zaproszenie sama... A moja siorka z chlopakiem.. Wiec podziekowalam za takie przyjemnosci... Jak stara panna ☺ -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a7ddca4c3da.jpg
A to my w rozowej krainie ☺aktyde85, Karolcia88, GabiK, PIGULSKA, Puella, gosia86, MiM, Eli, dorota1987, Anielka, nojaniewiem, Agusia246, AGA 30, beti97, Lama, paulinqa, slash, alma, olis88 lubią tę wiadomość
-
Kotmisia macierzyństwo ci służy wyraźnie, coraz ładniejsza jesteś. I nie kadzę, mówię serio. Moim zdaniem wyglądasz jeszcze lepiej niż na tym zdjęciu sprzed ciąży co bym Cię rwała w ciemno
gosia86, PIGULSKA, Karolcia88, Eli, olis88 lubią tę wiadomość
-
A ja pluję sobie w brodę, bo byłam u fryzjera bo strasznie zaczęły mi wypadać włosy i końcówki poniszczyły. Chciałam żeby mi tylko podcięła, a ona namówiła mnie na ściecie na krótko. Stwierdziłam, że skoro urodziłam dwójkę dzieci, to odważę się pierwszy raz sciać na króciutko. I to był błąd. Nie mogę na siebie patrzeć w lustrze, a grzywa ciągle w oczy włazi. Na szczęście włosy odrastają :p
-
Gabik w salonie mam to do pradu ale w sypialni jakos sie boje bo gniazdko przy samym lozeczku jest.
Kurczaki wydawalo sie ze dosc chlodno kest wiec sie wyubieralysmy a teraz sie rozbieramy