Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja butelkę wyparzam codziennie ale smoczek to już nie. Tez jestem niedobra.
Kotmisia u nas śmierdzi kupka, ja zawsze po zapachu wyczuwam kiedy pampers jest do wymiany
Byłyśmy na spacerze ale pizdzi jak w kieleckim.
A zdjęcia wrzucę jak będę w domu bo dziś jesteśmy u mojej babci a prababci Lilianki -
Ja butelki wyparzam po kazdym uzyciu,smoczki min 1xtyg,ale mam sterylizator elektryczny to duza wygoda, myje,wrzucam do sterylizatora i z glowy. Gdzies czytalam,ze jedna z przyczyn kolek moze byc wlasnie nie sterylizowana butelka. Moze g... prawda,ale kolek ani brzuszkowych problemow nie mielismy, odpukac.
-
Ja wszystko wyparzam zaraz po karmieniu, smoczki 1-2 w tygodniu a małego nieraz bolał brzuszek wiec może nie ma reguły
No ale kolki nas minęły więc może jednak
Tak naskrobalyście od rana ze ledwo nadrobilam
Mam w domu chustę tkana z lennylamb kuzynka mi pożyczyła i ja to jestem beztalencie bo nie potrafię zawiązać
U nas strasznie wieje ale w słońcu ciepło. Zaliczyłam spacer na bazarek ale szybko wróciłam do domu bo bałam się ze małego przewieje w foteliku
-
U nas kupy jeszcze chyba nie takie śmierdzące, chyba że ja nie jestem zbytnio delikatna...ale jak jest teraz ciepło to tak wali z kosza gdzie wrzucam zużyte pieluchy, a kosz opróżniam raz na dzień..może trzeba by częściej. Tak więc kosz stoi w kuchni, dodatkowo do kuchni wyemigrował królik, który też jest producentem nieczystości a ja muszę coś dobrego gotować żeby chętnie się wchodziło do kuchni w te ciepło:P
-
Olka i Mim, jak mawia siostrzeniec męża, WIELBIE WAS! za jabłka i pomysł z kompocikiem. Kupy jak marzenie, codziennie i bez żadnego wysiłku tak że gdyby nie smrodek to bym nawet nie zauważyła. A wcześniej Nina często płakała bo zatwardzenie ją po prostu bolalo przy wyproznianiu. Dziękuje!!! :*
MiM, olka24 lubią tę wiadomość