Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a jesz czekolade?
bo ja czasami kawalek sobie zjem... ja uwielbiam czekolade, mąż kupił milke oreo to nie moglam sie oprzec:P
mysle o tym czy by nie wyporzyczyc chuste zeby zobaczyc czy to wogole u mnie podejdzie.bo taka chusta nie mało kosztuje...dziwne taki kawalek materialu i tyle kosztuje szok.. -
To ja jestem okropna mimo że z butli korzystam tylko wieczorem bo w 20 ml rozrabiam Młodej Latopic i wszystko myję tylko w płynie. Nie wyparzam , nie mamy żadnych problemów, kupki jak marzenie, nie śmierdzą, no może czasami, ale to musi być big kupa. Ze spaniem u nas różnie ok 2 godz na dzień się uzbiera. No i jak tylko ją kładę poziomo na ręku żeby nie cały czas pionowo to szuka cyca, jak nie dam to histeria. Teraz usnęła o 19 30 kąpiel, cyc i śpi dalej do 6-7 a dzisiaj jak ją rano wzięłam do łóżka to aż do 9 pospałyśmy. U mnie mama zrobiła leczo z cukinią a ja zrobiłam 4 słoiczki musu z moreli na zimę(morela z polski). Ja w ramach urozmaicenia woda-herbata piję soczki dla dzieci.Dałam dzisiaj na spróbunek Młodej jedną łyżeczkę soczku jabłko-gruszka. Zaczęła się kwasić i wypluła i takie własnie mam chętne dziecko do nowości. U mnie brak drugiej @ nadal, dziwne bo po pierwszej powinna być druga(ciąża wykluczona). Czyżby to przez kp?? Odstawienie nabiału pomogło także mojemu brzuszkowi. Zero wzdęć i problemów w toalecie. Jednak problem z dzieciństwa z nabiałem gdzieś pozostał a Wikusia odziedziczyła tendencję idę zjeść leczo bo pachnie w całym mieszkaniu
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Hej mamuśki!!!
Z racji, że już kolejna osoba pyta się mnie "co się dzieje? nie widać Cię na forum" zgłaszam, że żyjemy, wrócilismy z urlopu nad jeziorkiem i morzem, mieliśmy chrzciny więc jeden wielki sajgon! A teraz ogarniam domek, robie pranie i sprzątam poza tym u nas wszystko w jak najlepszym porządku, Mała super się rozwija -co prawda nie obraca się z brzuszka na plecy, ale trzyma głowę wysoko około 2 min, ciekawią ją zabawki, ludzie i przyroda jest tak rozgadana, że nawet teraz siedze i piszę i gada do mnie tzn do tv i się śmieje! łapie się za kolanka i stopy, bierze w rączki przedmioty i wsadza sobie do buzi także jest masakra dlatego rzadko się odzywam, bo życie z moją Lilusią to jedna wielka przygoda i nie chcę by mnie coś ominęło! odezwę się jak będę już mieć zdjęcia z chrzcin tymczasem wrzucę naszą małą rodzinkę
Wakacje rodzinne nr.2 zaliczam do bardzo udanych, Mała super zniosła podróż i pobyt
Pozdrawiamy Was bardzo gorąco i życzymy samych radosnych chwil! :*
Buziaki!!
Bluberry, czarna panda, PIGULSKA, Wonderwall, gosia86, Lama, Anielka, GabiK, dorota1987, Eli, MamaiHania, Agusia246 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnymagic śliczna niunia;0
karolcia my tez na wodzie rossmanowskiej juz od dluzszego czasu ale widzialam poprawe juz po 3dniach stosowania
Ja wyparzalam przez 1,5mca codziennie a teraz raz na 3dni...leniwa jestem przyznaje bez bicia a te butelki dr brown ciezko sie myje i musze wyparzac
My juz po szczepieniu misiek spi lekko zaplakal bardziej z glodu...goraczki nie ma poki co -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja zaliczyłam dzisiaj pierwszy upadek na rolkach . Potluklam dupsko okropnie . Leżę i rycze, że nie mogę nawet Filipka podnieść. A do tego właśnie przyszła moja za przeproszeniem zjebana teściowa i szlak mnie trafia jak słyszę jej rozmowy z Filipem (ces, strasnie slicny jestes agyyy tiu tiu tiu). Ale Filip przed jedzeniem to zaraz włączy syrene i przegoni towarzycho.
-
Czarna nie jem słodyczy bo po słodkim Polę boli brzuszek
Ewelina jeszcze nie robiłam naleśników bo najpierw nie miałam czasu a teraz nie mam mleka jak zrobię to dam znać
Anielka doskonale rozumiem wkurw na teściową bo moja mówi tak samo i jeszcze liże (całuje) dziecko po raczkach chociaż mówiłam ze nie wolno. Współczuję potłuczenia mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebieAnielka lubi tę wiadomość
-
Ewelina ja to spokojna jest jak kupa jest rano bo jak nie ma do wieczora to zaraz się stresuję że znowu zaparcie
Jeśli Ignaś je tak krótko a ładnie przybiera na wadze to nie masz się czym martwić, tylko pewnie męczące tak często cyca wyciągać
Mąż znów ma nockę nie lubię zostawać sama na noc
Wracając do przepisu który podałam to skrzydełka można zastąpić pałkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 21:03
-
nick nieaktualnyMoje "malenstwo"wazy 6700..i mierzy 59.5cm to takie moje kochanie prawie 60cm szczęścia
po szczepieniu jak na razie lekko rozdrazniony nie chce sam sie bawic i 37.8 temperatura podalam paracetamol tera maz karmi i do spanka
ktoras pytala o gryzaki ja czasem daje ale z reguly zapominam
u nas jest w tej chwili 12stopni i juz nie wiem czy to lipiec czy moze pazdziernik?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 21:19
-
nick nieaktualny
-
Olka tez myslalam o Was jak tam szczepienie,ale wyglada
,ze wszystko w porzadku to chwala komu tam trzeba
Gosia zagladnelam w przepis i chetnie bym zrobila,bo moj akurat lubi skrzydelka,ale tam czosnek a on nie cierpi nawet jak jest tylko aromat a Ty jadlas to faktycznie czuc tym.czosnkiem czy niezbyt?
Tak Wam powiem patrze na te Kwietniowki 2016 i jakas tesknota sie we mnie obudzila.za tym jakie bylysmy podekscytowane,pod koniec juz takie rozlazle ale ta nutka oczekiwania na niewiadome,troche strachu.ale tez ogromnej ciekawosci jak bedzie. Pamietam jak strasznie balam sie porodu,ze nie bede wiedziala co robic,potem tego cc,ze jak zajme sie malym. Zakupy,przygotowania wyprawki, pakowanie torby. Potem jak Agusia i Kotmisia poszly rodzic i wielkie oczy,ze to juz,ze za chwile kazda i wyczekiwanie kto nastepny,moze ja? Niesamowity czas i tak szybko zlecialogosia86, nojaniewiem, alma, Karolcia88, czarna panda, dorota1987, PIGULSKA, Bluberry, Anioł, beti97, MamaiHania, Agusia246 lubią tę wiadomość