Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A to mój "pulpet", zdziwiona ze jutro juz konczy 2 miesiace
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0b0e3911d9b.jpg
Ciociu Gosiu dizekujemy za podpowiedzenie o podkładaniu waleczka, jkak widać dzialaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 23:33
GabiK, Karolcia88, gosia86, Lama, paulinqa, czarna panda, beti97, dorota1987, MamaiHania, alma, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
Lama ludzie tak pierdolą, nie przejmuj się, o mojej mówili ze pulpet jak jeszcze szczuplaczek była, a teraz widzisz na zdjeciu powyżej
Olka to moja w takim razie to wielkoludek, bo młodsza jednak prawie miesiąc a tez juz ma ok 60 cm, w ogóle kurde 6 cm mi urosła w dwa miesiace? o_O
Gabi, mój tez zazwyczaj mala usypia, bo jak mala mu spi na rekach to moze cos przy kompie grzebac a jak z nia "gada" to ciagle mówi do niej "powiedz taaaataaa"GabiK lubi tę wiadomość
-
Aktyde ja pobudzilam laktacje w taki sposob ze przystawialam syna do piersi jak sie najadl to dawalam druga piers zeby dojadl i kolejne karmienie rozpoczynalam od tej drugiej juz rozpoczetej. Tak mi w poradni laktacyjnej pani kazala i dziala.
Dla dziewczyn ktorych maluszki nie podnosza glow, odkrylam super sposob. Bralam malego na rece na lezaca tylko brzuszkiem w dol tak jakby taki samolocik i po 2 dniach zaczal sam normalnie podnosic glowke do gory jak lezal na brzuszku. Polecam.gosia86 lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika1357 wrote:Aktyde ja pobudzilam laktacje w taki sposob ze przystawialam syna do piersi jak sie najadl to dawalam druga piers zeby dojadl i kolejne karmienie rozpoczynalam od tej drugiej juz rozpoczetej. Tak mi w poradni laktacyjnej pani kazala i dziala.
Dla dziewczyn ktorych maluszki nie podnosza glow, odkrylam super sposob. Bralam malego na rece na lezaca tylko brzuszkiem w dol tak jakby taki samolocik i po 2 dniach zaczal sam normalnie podnosic glowke do gory jak lezal na brzuszku. Polecam.
Dzieki Monika, sprobuje, zobaczymy czy sie uda, bo ona ostatnio dwa na raz oproznia. -
Edytka moj mi kazal uczyc malego jego imienia, poniewaz maly gaworzac mowi "Agu" czyli niby moje imie
Dzis oczami wyobrazni widzialam jak tluke szanownego patelnia,a mam taka fest patelnie,moglaby krzywde zrobic
A chwilami walilabym kantem jak w.dowcipie:
Facet bije kobiete.deska, na co drugi "prosze pana,dlaczego pan bije te kobiete" pada odpowiedz "to nie kobieta,to tesciowa". "To kantem ja,kantem"Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 01:04
gosia86, Bluberry, Lama, Eli lubią tę wiadomość
-
Anielka współczuję kuruj się prędko
Jestem nie normalna dziecko jeszcze śpi snem nie przerwanym od 22 a mnie pan mąż obudził jak wrócił z pracy i zasnąć nie mogę
Kupa na dzień dobry:) to lubimy
Jak ktoś mi mówi że Pola jest pyzata czy grubiutka to się pytam czy mam jej nie karmić bo komuś się nie podoba?!
Mnie bardziej wkurza jak teściową nazywa ją "niuńkaaaaaa" i tak ciągnie to a na końcu lub "buziulkaaaaa" i to jej stękanie i cmokanie. A moja matka mówi do Poli " niusia" więc wczoraj zapytam od czego to zdrobnienie wiec na poczekaniu wymyśliła że od wnusiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 05:16
Anielka lubi tę wiadomość
-
Ewlinkie dziękujemy. ;)A my z mężem sami pieszczotliwie nazywamy Liliane paczuszkiem ale to z racji tego, że cieszy nas, że tak ładnie przybiera no i mamy ubaw ze tak wdała się w męża bo on był pulchnym dzieckiem.
Ale wkurza mnie jak moja babcia i mama mówia do Liliany gdy czasem marudzi ' ale ty jesteś niedobra, a co to za dziecko takie niegrzeczne ' a co kurwa gazetę ma czytać i siedzieć nieruchomo cały dzień ? Przecież ma dopiero 3 miesiące i wszelkie niedogodności sygnalizuje płaczem. Logiczne chyba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 07:37
gosia86, GabiK, czarna panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak na zawołanie, Julka wstała, a my dalej bez wody mąż będzie z tym robić dopiero jak wróci z pracy- czyli bez wody jesteśmy do wieczora
anielka co sobie potłukłaś? zdrowiejWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 08:11
Anielka lubi tę wiadomość