Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Znow nadrabiam powoli...
MiM tak te co na plecach skrzyzowane to bardziej pod pupe bym dala.
Karolkaa Zosia tez je szybko i tak mniej wiecej co poltorej godziny. Jak odciagam laktatorem to wychodzi ze w jednym cycu mam 60ml okolo, wiec to raptem polowa porcji, a ona czasem zje dwa naraz i przerwa jest dluzsza, czasem jednego i wtedy te 1,5 godziny. A w nocy tez spi z 5/6 godzinna przerwa. -
Anioł nie potrafię doradzić
Tez by mi się ktoś w ZUSie przydał. ..właśnie dostałam pismo, że zakończyli postępowanie, ale jak się chce dowiedzieć jaka decyzja to się musze udać do siedziby ZUS, i że w ciągu 7 dni mam na to czas, później wydadzą decyzję i koniec. Co za skurwysyny! -
Musze się was coś poradzić, nie dotyczy to dziecka lecz mojego meża i nie tylko.
Mianowicie jest taka jedna dziewczyna, która ma wspólną rodzine z męzem i kiedyś na spotkaniach rodzinnych ją poznał. Nic miedzy nimi niby nie bylo. Jak maz związal się ze mna to ja tez ją "poznałam" na wspolnej uroczystosci ale tylko "czesc" -"czesc".
Ona ma teraz meza i dzieco. No i zaprosila mnie na fb, zaczela pisac, wypywtywac o ciazie, samopoczucie, dziecko itp. Zawsze jej odpisywalam mimo, zwe tak naprawde jej nie znam ani ona mnie. Dziwiło mnie to bardzo ale z grzecznosci odpisywalam. Jakis czas temu napisala ze jedzie w nasze strony do tej rodziny i zebysmy przyjechali a ze ja odczytalam to w nocy przy karmiwniu to nie odp a pozniej zapomnialam.
No i tak sie zbiegło, ze w tym samym czasie kiedy ona tu byla meza siostrzenica powiedziala mi ze ta dziewczyna byla w moim mezu zakochana, i nawet jak my juz zaczelismy byc razem i ona przyjechala w odwiedziny i go spotkala to z wielka radoscia go wycalowala. Wiec ja sobie mysle, ahaa to ty nie piszesz do mnie bo chce mnie poznac badz fajna jestem tylko po to zeby wiedziec co sie dzieje u ans, u mojego meza... I sie zagtowalam i nie pojechalam wcale do tej rodziny podczas jej pobytu.
I ta dziewczyna sie obrazilam chyba bo zaczela dziwine posty dodawac na fb, mysle ze z podstekstem do mnie oraz nie komentuje moich postow, zdjęc w ogole a zawsze to robiła.
A ja mam teraz wyrzuty sumienia, że chyba zle sie zachowalam i glupia sytuaxcja sie zrobiła a teraz nie wiem jak sie zachowac?? Czy ja przesadzam czy moze ona jest nieuczciwa... Ale przyznam, ze zazdrosnica jestem okropna i na sama mysl ze mialaby patrzec na mojego meza maslanymi oczami to mnie szlag trafiał i dlatego zrezygnowalam ze spotkania,
Poradzcie co zrobic, olać czy wyjaśniac??
A jeszcze nie wiem czy to na 100 % prawda o tym zakochaniu bo siostrzenica meza powiedziala mi w tajemnicy i prosila zebym meza o to nie pytala a my sami o przeszlosci i bylym milosciach nie rozmiawiamy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 11:43
-
Ofe olej ja, co sie będziesz jakas obca baba przejmować sama pisalas ze jej dobrze nie znasz. Ja bym się nia w ogole nie przejmowała, po co sie z nią spotykać, zwłaszcza jesli nie wiesz jakie miala zamiary wobec Twojego męża. Ja nie jestem zazdrosnica, ale uważam, ze takie przypadki lepiej tępić w zalążku;)
-
nojaniewiem daje 1 jabłko na 200 -250 mil wody. jak mam od babci jabłka to ich nie sparzam A sklepowe myje i dodatkowo wrzącą wodą przelewam.
gotuje do miękkości jabłka. nie daje cukru ani nie obieram ze skóry.nojaniewiem, Eli, GabiK lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Ode ja tam bym tez nie wnikala w taka laske, niech sie lepiej trzyma z daleka od waszej rodzinki i nosie co powiedzą ludzie. Niech se gadają co chca oby wWam nie popsuli waszego szczęścia i spokoju.
Powiedzcie mi jeszcze czy Wit DiK podaje sie do skończenia 3mca tak? A później juz sama D? I jak dlugo ja sie podaje później?
Ja narazie poki co dziecku daje tylko cyca nic poza tym, i rozszerzać bez dopiero po 6mcu chyba ze musialabym przejść na butelkę wczesniej bo przy karmieniu butla od 4go mozna wprowadzać inne produkty. -
Ofe też bym ją olała. Praktycznie to obca baba, a zazdrośnica też jestem wiec doskonale Cie rozumiem w tej kwestii.
Trzymajcie kciuki bo jadę do fryzjera i zostawiam Polę z tatusiem a to zawsze kończy się płaczem
Aaa i mieszczę się w spodenki z przed ciąży:) a jakiś czas temu nie mogłam ich dopiąćKarolcia88, Anioł, Ofelaine, dorota1987, Anielka, PIGULSKA, GabiK lubią tę wiadomość
-
my po lekarzu. Jula ma asymetrię i lekko wzmożone napięcie mięśniowe. Jutro mamy spotkanie z jakąś panią profesor, która ma pokazać jak mamy ćwiczyć i raz w tygodniu będziemy się pokazywać żeby sprawdzić postępy.
Mamy się nosić na tzn krzesełko, o którym mówiła Gabik i tak jak do karmienia piersią. na samolocik zabronione bo wzmaga to wzmożone napięcie mięśniowe.
A swoją drogą strasznie szybko mam to spotkanie, bo już jutro a to przecież na nfz
Mam tą pożyczoną chustę, będę później próbować.
Gosia lubię za spodenki i za fryzjera tata może podoła
a ja jutro mam wychodne i idę na imprezę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 13:18