Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ostatnio Ola upodobala sobie robic kupke w nocy. Dla mnie spoko tylko sie mocno rozbudza przy przebiersniu. Oczywiscie babcia Michala ze na pewno ma jakis problem bo to nie jest normslne... Nie wiedzialsm ze bobo robia tylko kupy w dzien Musze z Olka pogadac
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Oj nie dobra Ola robi kupkęw nocy, trzeba koniecznie rozmowę przeprowadzić
U nas dzisiaj już dwie kupy wiec nie będę się stresować cały dzień
Szukam na "gwałt" fryzjera na dzisiaj ale jak na złość nigdzie nie ma miejsca. Zależy mi żeby dzisiaj bo mąż ma wolne wiec mam samochódWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 10:01
-
Taki mamy zaciesz
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5bdd0f4ecc5e.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e9f55e06669.jpgEklerka, gosia86, Karolcia88, paulinqa, AGA 30, Eli, czarna panda, GabiK, Anielka, olka24, beti97, Bluberry, Wonderwall, dorota1987, Lama, alma, MamaiHania lubią tę wiadomość
-
Na mojego synka mówią wielkolud...
Ostatnio jak go mierzyłam to miał 68 cm, wagi nie mam ale 2 tyg temu było 6,2kgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 10:10
gosia86, GabiK, beti97 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny drugi raz scielo mi sie mleko. Odciagam wieczorem do zelaza rano. Chowam od razu do lodowki. Wyciagam, podgrzrwam i mieszam z zelazem. I serek sie robi. Kurde. Moze powinnam mieszac a nie trzesc jsk szejkerem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 10:47
-
nick nieaktualnyZ mlekiem nie wiem jak robic bo ja zelaza nie daję
Musze się pozalić.
Wczoraj prawniczka spotkała się z ich prawnikiem i:
- być moze uda sie zrobic ugodę tak zebym miala świadczenia. cały rane obdzwaniam zUS i PIP i moze się uda.
- szef chce ode mnie 7500 zł za prawnika i wszelkie koszty stąd to pytanie o jego koszta na L4 i macierzyńskim.
- najgorsze jest to ze musze przeprosic a to jak przyznanie sie do winy Ale co mi zostaje? I tak moze nie bede musiala pracowac w zawodzie a ewentualnie moj przyszly pracodawca ogarnie temat. Brrrr. Wiecie ze to juz pponad rok się ciagnie? Od 26 lipca. -
Gabik dzieki za podanie strony, dzisiaj zamieszczę, jak znajdę chwilke.
Anielka wracaj szybko do zdrowia.
Karolkaa moja Natalka tez tak Malo śpi w dzien.
Monika noszenie na samolot faktycznie dziala, tez tak robię, bo moja nie chce leżeć na brzuszku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 07:52
Anielka, GabiK lubią tę wiadomość