Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabi jadłam i jak dla mnie mocno przyprawione (ja tak lubię ale teraz przy kp jem bardziej delikatne a tu konkretny smak)
Też dzisiaj tak wspominałam jak to było w ciąży i to oczekiwanie
Przeglądam maty edukacyjne i się zastanawiam z panelem grającym czy bez?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 21:40
GabiK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiu Gabik dziekujemy za pamiec wyglada na to ze wszystko ok i mam nadzieje ze sie nie zmieni nic w tej kwestii a krostki nadal ma i albo ugryzienie albo alergia na co nie mam pojecia...powoli schodza te co mial krosty a nowe na szczescie nie dochodza
Gabik najlepszy czas na mnie to ostatnie tyg mimo zmęczenia waga itp gonilam po sklepach a to jeszcze trzeba a tamto albo telefony z rana do meza "kochanie nie rusza sie"a maluch zapewne spal i to odliczanie a ost miesiac codziennie skreslalam w kalendarzu dzien...piekny czas a tu zaraz pękną 3mce jak Dawid jest z nami czas ciązy to mimo zgagi bóli wymiotow itp dla mnie wspaniale wspomnieniegosia86, GabiK, PIGULSKA, Eli, beti97 lubią tę wiadomość
-
Kurde... Też tęsknię za ciążą..
tylko wy możecie sobie machnąć jeszcze, a ja juz zakończyłam produkcje
Chyba że będzie z zaskoczeniagosia86, GabiK, Karolcia88, MiM, czarna panda, Wonderwall, dorota1987, PIGULSKA, Bluberry, Eli, Anioł, AGA 30, beti97 lubią tę wiadomość
-
Ja tez tęsknię za ciąża, brzuszkiem, ruchami, luzem i całym tym wyczekiwaniem. To takie magiczne chwile. 3 miesiące temu Liliana była na świecie od 18 minut
Z okazji "urodzin " zwazylam Lile, waży 6750 g. Przybrała 3350 od urodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 22:10
czarna panda, Wonderwall, GabiK, gosia86, PIGULSKA, Eli, AGA 30, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
nojaniewiem wrote:Kurde... Też tęsknię za ciążą..
tylko wy możecie sobie machnąć jeszcze, a ja juz zakończyłam produkcje
Chyba że będzie z zaskoczenia
to samo mówię Szanownemu... że jakby się zdarzyło trzecie to przecież nie usunę. ale tak szczerze to dwójka mi wystarczy mam za małe mieszkanie.
n ojaniewiem gdyby było trzecie to pewnie bym nawet nie pomyślała i tyn ze butelki należy wyparzyc. przy Matyldzie miałam 5szt. A przy Michale mam jednąA trzecie od razu by jadło z talerza
Wonderwall, GabiK, Lama, gosia86, nojaniewiem, PIGULSKA, Bluberry, Eli, Anioł, AGA 30 lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
ale jestem wnerwiona! :[ dziecko przez dzień prawie w ogóle nie spało- w sumie to może z 40minut więc o 17.30 była już gotowa na nocne spanie. 17.40 już ją usypiam, oczka jej lecą i te jeba*e psy zaczęły się drzeć bo teściowa wróciła. Myślę- spoko zaraz uśnie. Minęła godzina (18.30) Julka zaczyna odpływać przyjechał szwagier a psy znowu koncert. Już zaczęłam gotować. Przyszli, posiedzieli z chwilę, dałam Julce flachę, wtrąbiła 120 to pomyślałam, że do północy spokojnie będzie spać. Godzina 20 psy znów koncert! Jeszcze przylazła babka męża jak usypiałam Julkę i zaczęła do niej gadać to już nie wytrzymałam i ze złością powiedziałam "ciiii" - obraziła się, że już nie wolno nic do dziecka powiedzieć.
Julka do tej pory się kręci.
A i jeszcze żeby było lepiej pękło nam coś przy baterii w łazience i jesteśmy bez wody- tyle dobrze, że zdążyłam się wykąpać.
A i na męża też mam wkurw bo społeczniak wielki, więcej czasu spędza w remizie organizując pieprzony festyn niż siedząc z dzieckiem. Jak wraca z pracy to jest taki zmęczony a potem ma siłę latać do północy po wsi i załatwiać.
Przepraszam za wylewania żali, ale para to już mi prawie uszami idzie.
Nojaniewiem jestem zdania jak Gabik. Zobaczysz jeszcze raz się wymkniecie z jakiejś imprezki i sprawicie sobie niespodziankęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 22:20
-
Karolcia moj dzis mnie oswiecil co ja calymi dniami robie. Poprosilam,zeby nosil malego jak sugerowala pediatra czyli na to krzeselko. Przeszedl z nim ze 3metry,maly wazy 5730g, i mowi "ja nie mam sily go nosic,mnie rece bola,ja 8h fizycznie pracuje (ale jakby sprawdzic jego aktywnosc na FB to by bylo ciekawie,no i zawsze ma czas przeczytac gazetke i wypic kawke) i hit dzisiejszego dnia konczacy jego wypowiedz "a nie leze caly dzien"
No powiem Wam,ze mnie po calym dniu "lezenia"cholernie nogi bolaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2015, 22:32
-
Karolcia ubić te psy
tez bym się wnerwila i ich wszystkich pogonila
moja tez dziś zasnąć nie może, niby spi ale niespokojnie i się wierci, co chwilę oczka otwiera. Chyba się nie najadla na wieczór, moje cycki były puste, ona co chwile dziś jeść chciała i właśnie chyba z głodu
nie wiem co robić, bo nie wiem czy mi się wydaje, że mam mało mleka czy tak rzeczywiście jest, nie chce pochopnie dawać mm żeby mi całkiem pokarm nie znikł. Może przez nerwy mu mleko zanika...jest jakiś sposób żeby laktacje taką juz ustalona pobudzić?
-
Karolcia współczuję teraz jak dziecko rozdrażnione przestymulowanw to problem z uśpieniem
Ofeline, Olka ale macie duże dzieciaczki, ja obstawiam że Pola waży już około 6500 ale ważenie dopiero 13.08 na szczepieniu. A jaki numer, wkładam ją do śpiworka na noc bo mi było zimno poprzedniej nocy i ona miała rączki chłodne wiec wkladam w ten śpiworek a on za mały
Aktyde spróbuj pić kawę inneke lub piwo karmi -
Edyta miałam ochotę, zwłaszcza tą sukę bo to ona głównym prowoderem ujadania. Ja w ogóle nie darze jej ani gramem sympatii ( a ogólnie to uwielbiam wszystkie zwierzaki poza tymi krwiopijcami, owadami i gadami/płazami). A teściowa to ją traktuje jak dziecko- xana chce wyjść na polko to wychodzi jak nie to niech siedzi w domu. A i xana wychodzi tylko wtedy kiedy ona ma ochotę a nie jak się jej każe...
Gabik ja swojemu powiedziałam, że ja chętnie wrócę do pracy a niech on zostanie w domu to zobaczy jak wygląda to "no przecież nic nie zrobiłaś przez cały dzień" -
Matko boska, bo mi wykraczecie jeszcze tą ciążę i jak ja sobie poradzę mając męża wariata i synka diabła
? Jak mi się jeszcze trzeci taki ananas wykiełkuje to ocipieje. Dobrze, że córka endżel!!
GabiK, PIGULSKA, gosia86, Eli, AGA 30, czarna panda, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Lama popieram,mnie tez to denerwuje i zamierzam konsekwentnie byc wredna i wrednie odpowiadac zlosliwosciami jesli ktos tak bedzie do mojego dziecka mowil.
Edytka on codziennie lezy z dzieckiem 17-20,tyle,ze maly w tych godzinach juz jest zmeczony calym dniem a o 20 to juz spi snem kamiennym. Poza tym zauwazylam,ze dziad stary usypia dziecko o 18 juz ktorys dzien z rzedu,gdzie mnie zalezy zeby zasypial o lub po 20,bo wtedy pospi kilka godzin z rzedu i ja tez,ale ten chce miec czas na FB i seriale,wiec daje malemu butle i lula,zeby miec spokoj. Juz dzis 3raz tak zrobil,jak mi maly zacznie dzien o 3rano to ja jemu tez dzien zrobie,bo widac inaczej nie dociera. "Polezymy" sobie razem. -
nick nieaktualny