Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aż serce się kraje jak się słyszy ten płacz
Ciekawe czy kolejne szczepienia dzieci znoszą tak samo jak pierwsze?
Najlepszego dla Jasia i naszych wszystkich 3 miesięczników:*
Kupiłam dzisiaj 20 kg brzoskwiń więc jutro mnie czeka masa roboty
I moja siostra jutro przyjeżdża do mamy znowu nie będzie spokoju
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 17:51
dorota1987 lubi tę wiadomość
-
Dorota świetny awatarek dobrze ze Jaś dzielnie znosi szczepienia
Anielka ty się kuruj i uważaj na siebie
Ofelaine ja też bym olała laske tymbardziej ze istnieje prawdopodobieństwo że miała nieczyste intencje
Co to jeszcze chciałam pisać...była kupa! Trochę się nastękal przy robieniu ale na pewno poczuł ulgę
A ja musiałam wietrzyc sypialnie feeeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 17:52
Anielka, dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Gosia ja pytalam pediatry czy jak dziecko znioslo dobrze dotychczasowe szczepienia to znaczy,ze juz bedzie ok a ona,ze niestety nie ma takiej reguly Na pocieszenie powiedziala tylko,ze sa dzieci ktore znosza ok i te co zle (zajebista diagnoza)
Mnie sie serce kraje,wlasnie siedze miedzy zajeciami, a maz mi powiedzial,ze zauwazyl ze jak wychodze to maly ciagle patrzy w korytarz i nie daje sie zagadac,a potem nagle wybucha placzem. Po ch... mi to mowil, i tak mi ciezko ;-( -
A na pocieszenie... kto kupowal cotton ball lights? To sie kupuje ze stronki cotton czy gdzies indziej kupowalyscie?
A na niepocieszenie, rozmawialam dzis z tesciem o moim mezu. I dowiedzialam sie jak mi jego rodzina d... obrabia za plecami. Na plus powiem,ze ponoc maz mnie broni i nie pozwala zlego slowa powiedziec,ale juz mi cisnienie skoczylo na te szuje zrypane jego mamusie i siostrunie. A takie przyjaciolki moje udaja,dzwonia,dopytuja jak tam.
Tak,ze Ofe pieprz jakas babe co to siodma woda po kisielu. -
MiM ja na tym zdjeciu nie widze teraz jak ida te waskie paski, wiec moge tylko zalozyc, ze jest ok, skoro juz nie na plecach
Karolcia tego wiazania jeszcze nie probowalam robic. Na chuscie elastycznej w ogole sie go nie wykonuje, a tkana trzeba bardzo mocno podociagac. Jedyne co mi sie wydaje to ze powinna byc mocniej zrotowana na ramionach jak tutaj
http://rodzicetomy.pl/article/post/150/
Ale ze mnie beznadziejna matka
Zosia juz 4 dzien nie robi kupki i jakas chwile temu obudzila sie marudzac po czym zaczela plakac. No to zabralam ja z lozka a ona dalej ryczy. 4 dni kupy nie bylo to pewnie brzuch, mysle sobie. Wymasowalam, podoginalam, przy akompaniamencie wrzasku. Po czym polozylam sie obok a ona patrzy z utesknieniem na cyca. Wyszlo na to, ze obudzila sie i nie mogla zasnac z powrotem i chciala pociumkac i isc lulu
Ja na swoja tez mowie, ze jest Pucek, Pyza, kolezanka nazywa ja Kluska. A ubranka nosimy 62 wazac okolo 6kg. 25 centyl, czyli nie moze byc grubasem -
Aaaaaaaaa Mała się przed chwilą w głos śmiała do Mikołaja. Boże jakie cudo . Kupiłam jej książeczkę kontrastowa w 5-10-15, Mikuś jej pokazywał a ta sie zaczęła recholić na glos pierwszy raz w zyciu
Wonderwall, gosia86, Eli, GabiK, Ofelaine, Anielka, Karolcia88, AGA 30, czarna panda, Lama, MiM, Agusia246, Bluberry, dorota1987, PIGULSKA, Eklerka lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj bylysmy na rehabilitacji z powodu asymetrii. Pani stwierdziła że żadnej asymetrii nie widzi, że musiała się sama przez ten miesiąc wyprostować i powiedziała ze Nina jest super silna! Mniej więcej o miesiąc wyprzedza swój wiek Wiecie jak duma mnie rozpierala!!
Eli, MiM, AGA 30, gosia86, Agusia246, Karolcia88, Wonderwall, GabiK, dorota1987, nojaniewiem, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie do dziewczyn które szczepia na NFZ, czy te 3 dawki to 3 wklucia? Czy raz się wkluwaja i doczepiaja kolejne strzykawki? Pytam bo ostatnio rozmawiałam o tym z teściowa i "miałyśmy inne zdanie"
Jutro na 8 rano jedziemy na kolejną dawkę hexy i rota,ładnie prosimy o kciuki dla mojej biednej dziewczynki żeby dzielnie to zniosłaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 22:27
MiM, GabiK, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj był u nas masażysta i pokazałam mu to samo zdjęcie , podpowiedział zeby go wyżej wiązać. A to co wczoraj pokazywała to okazało sie ze to jest dla troszkę starszych dzieci i ze to wiązanie na pleckach jest ok bo trzyma kregosup. Zwrócił takze uwagę na to co ty zeby paski przebiegały takze pod kolankami.
Agusia a ty samoouk czy ciało medyczne jak Puella?03.02.2014 -
Lama wrote:Dzisiaj bylysmy na rehabilitacji z powodu asymetrii. Pani stwierdziła że żadnej asymetrii nie widzi, że musiała się sama przez ten miesiąc wyprostować i powiedziała ze Nina jest super silna! Mniej więcej o miesiąc wyprzedza swój wiek Wiecie jak duma mnie rozpierala!!
Jeszcze nie raz pękniesz z dumy!!!Lama lubi tę wiadomość
03.02.2014