Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gosia86 wrote:Ja ostatnio zrezygnowałam ze spacerów bo muszę ogród ogarnąć i po prostu już brak czasu na spacery
Przez to że nie budzę Poli w nocy na jedzenie je o jeden raz mniej i wychodzi jej 5 karmień na dobę i to czasem sama ją biorę do karmienia. Nie wiem czy to nie za mało tych karmień?
Dziewczyny kp jecie pieczarki?
Soda podobni dobra na wiele rzeczy i nawet można dziecko kąpać w spdzie i znikają wszystkie krosty.
Gosia, my co prawda na mm, ale ostatnio też zeszlismy z 6 karmien po ok 120 ml na 5 po ok 150. Wszystko właśnie przez to, że Filip nie budzi się w nocy na karmienie. Myślę, że jakby był głodny, to by się obudził. -
nick nieaktualnyGosiu szczerze??nie bylo większej różnicy jak zawsze tyle ze byl chyba bardziej senny ale dałam profilaktycznie paracetamol bo tak kazala lekarka i okladalam nozke altacetem na gaziku...spal tez od 22 do 5 rani takze nie narzekam po tamtym szczepieniu bylo gorzej i w sumie przy w kluciu nie zaplakal tylko zalkal a dostal butelke zaraz i od razu spokojniutki i zasnal ledwo go ubralam w przychodni.
NO to mam nadzieje ze nie jestem wyrodna matką ale jak juz go dorwe na chwile i lezy mi na klatce na swoim brzuszku i gadamy to go tak muckam i całuje i tule ze on az mnie odpycha i rękami oklada po buzi hehe ale on to ma po mnie ja tez nie lubie sie zbytnio przytulac calowac tylko jak trzeba
-
czekam na szanownego bo pojechał na IP z pracy karetka. rozwalił sobie kolano i miał szyte. dopiero teraz puściły mi nerwy... koszmar...
A na pocieszenie przyszły mi dzisiaj dwie zamówione torebki. bo torebek i butów nigdy nie za dużoaktyde85, Anioł lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Mim oby szanowny szybko doszedł do siebie
Biedna teraz będziesz miała trójkę dzieci w domu
Dzięki za odpowiedź co do karmienia
Dzisiaj spanie 21:30-5:15 jak trochę odciągnęłam cyce to się obudziła
A ja głupia myślałam że będzie tak kolorowo jak mi dziecko będzie spało całą noc a tu dupa bo cyce przemakają i trzeba się odciągnąć
Dzisiaj kończymy 12 tygodniWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 06:34
Anielka lubi tę wiadomość
-
Gosia po kilku dniach bez nocnego karmienia laktacja powinna sie zmniejszyc.
Ja dzis na impreze ide- ciekawe czy wytrzymam choxiaz do polnocy bo chodze jak zombi. Myslalam ze dzisija troche wiecej pospie to przelozyli nam cwiczenia z 14 na 9.30.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jezu kupa wszędzie, kupa na Poli, na świeżym pampersie, na przewijaku i na mnie też
Co do tego budzenia w nocy na jedzenie to Pola wierzga i rzuca się w łóżeczku przez sen ale się nie budzi i nie płacze więc jej nie karmię. Ale czy to aby na pewno dobrze że tak robię? Tłumaczę sobie że gdyby była bardzo głodna to przecież by plakala -
MiM badacz samouk + na szkole rodzenia byl kurs wiazania chusty Tak jak mowilam, ja bym dala paski bardziej na pupe, ale grunt zeby mial zaokraglona ta pupe i lekko plecki, porzadnie dociagniety cialo do ciala i kolanka trosze wyzej niz zadek wtedy powinno byc ok.
Gosia u mojego dziecka nie da sie przegapic glodu A w nocy tez sie wierci i steka. Moze masz duzo wartosciowego pokarmu, z tego co pamietam Polcia dlugo je wiec wysysa do cna Nie budz, zobacz jak bedzie przybierala na tych 5 karmieniach i zacznij sie martwic dopiero jak bedzie kiepsko przybierac.
Mi sie wydaje ze sa rzeczy ktore przenikaja z naszego jedzenia i takie ktore nie. I np na Zosi pikantne, gazowane, smazone, grzyby, czosnek, cebula nie robia wrazenia. Natomiast czekolada juz tak...
Rany, co ci Wasi mezowie? To juz chyba trzeci z rozwalona noga? Jeden na meczu, drugi ma gips, trzeci sie pocial, jakas plaga
MiM lubi tę wiadomość
-
Agusia moja praktycznie nie płacze z głodu zdarza sie to raz na ruski rok. Dzisiaj po nocy odciągnęłam 50 ml do uczucia ulgi nakarmiłam Polę i odciągnęłam jeszcze 40 ml z drugiego cyca wiec pokarmu mam sporo
Przez te wypadki mężów dzisiaj mialam głupi sen że mój sobe głowę rozwalił w pracy i musiałam do.niego zadzwonic czy wszystko ok
Karolcia jak rehabilitacja? Zalecili jakies ćwiczenia do domu? -
Kurde a u mnie w dzień jest chyba z 8 karmień i Mati często pije tak po 5 minut. Dziś będę zapisywać dokładnie ile karmień i o której
Ja kilka pieczarek pozwalam sobie zjeść tez jem sporo, nie ograniczam się za bardzo ;p ale takie niepewne rzeczy jem w małych ilościach i jest ok