Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLama niestety 3wkłucia osobną strzykawką...;/dlatego wzielam 5w 1 za 110 zl i mielismy tylko pierwszy raz 3 wklucia a teraz jedno na szczęscie...nasza przychodnia jest za platnymi mowia ze te na nfz niby gorsze a ja mysle ze to wszystko to samo tylko tu placisz i masz jedno wklucie a tutaj na jebany nfz więcej wkluć
w książeczkach macie tam gdzies przy koncu jak macie z dady książeczki to jest harmonogram szczepien i są narysowane trzykawki ile wkluc kiedy na nfz a ile wkłuc w platnych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 21:07
-
No co Ty Alma, jaka glupia, prosze tak o sobie nie mowic ani nawet nie myslec! Ja ostatnio nie zauwazylam, ze Karolcia sobie faldke w jednym miejscu odparzyla przy szyjce Nie wiem co na to uszko poradzic, ale plaster moze jest dobrym pomyslem.
alma lubi tę wiadomość
-
Alma na opuchlizne to moze oklad z sody oczyszczonej jak radza przy szczepieniu,ale jak czerwone to moze plaster podraznil skore i wtedy soda to chyba nie najlepszy pomysl
Ja posmarowalam Kubie linomagiem jak mial jakas plame suchej skory za opuszkiem platka ucha i po nocy zeszlo.
alma, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Dzięki,czyli miałam racje ze 3 razy kluja. Wierzcie mi ze wcale się nie ciesze z tego ze to ja miałam racje bo nie powiem, to co powiedziała teściowa miało dla mnie bardzo dużo sensu, raz wbijaja igłę i podlaczaja 3 strzykawki kolejno. Różnica między skojarzonymi byłaby taka ze to trwaloby dłużej wiec i tak mniej komfortowo dla maluszka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 22:27
alma lubi tę wiadomość
-
Ewelinkie wrote:Mam pytanie czy endomondo też Wam tyle zżera danych komórkowych? Mi już pobralo 1 gb danych a cykl rozliczeniowy mam od 17 każdego miesiąca. I nie wiem czemu tak mi zżera, jak weszłam w szczegóły to endomondo w tle mi pobiera a tylko może ze 2 razy zapomniałam wyłączyć lokalizacji.
-
Ja ostatnio zrezygnowałam ze spacerów bo muszę ogród ogarnąć i po prostu już brak czasu na spacery
Przez to że nie budzę Poli w nocy na jedzenie je o jeden raz mniej i wychodzi jej 5 karmień na dobę i to czasem sama ją biorę do karmienia. Nie wiem czy to nie za mało tych karmień?
Dziewczyny kp jecie pieczarki?
Soda podobni dobra na wiele rzeczy i nawet można dziecko kąpać w spdzie i znikają wszystkie krosty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2015, 22:27
-
nick nieaktualnyAlma a pytałas lekarza jak można pomóc Tobiaszkowi z tym uszkiem ??myśle ze plaster nie jest zly moze są jakies spacjalne/
Lama niestety w ogole te szczepienia to masakra moj lekko zaplakal teraz przy tym jednymw wkłuciu i nic mu nie bylo ale wiem ze niektóre dzieci bardzo zle znoszą
mi endo zzera baterie więc rzadko wlączam a poza tym niewiele spaceruje bo albo upal albo deszcz -
nick nieaktualnyGosia my na butelce i maly powinien miec okolo 5-6 karmien po 180ml a ma okolo 7 po 120 wiec mysle ze 5spoko ale nie wiadomo do konca ile polcia zjada ale mysle ze skoro nie plakusia z glodu to jest ok i nie masz sie czym martwić
czytam Was i większość chusty ma a ja jak malego łącznie ponosze 30min na calą dobe na rękach to jest sukces bo on się nie domaga a ja ssama tez nie biorę chyba malo uczuciowa ze mnie matka;/gosia86 lubi tę wiadomość
-
Olka Nina dobrze znosi szczepienia, jest trochę placzliwa ale przesypia calu dzień w ramach protestu. Tylko to niestety nie zmienia faktu że przy samym zabiegu drze się strasznie! A ostatnio głupia pielęgniarka z pretensja do mnie mówi żebym do niej mówiła cokolwiek. Pewnie ze mówiłam ale moje dziecko miało to kompletnie gdzieś mając igłę w nodze. Uspokoiła się dopiero po wzięciu na ręce Tak więc juz mnie serce boli na myśl o jutrzejszym dniu
A soda jest podobno dobra nawet na ciemieniuche! -
Ewelinkie wrote:Mam pytanie czy endomondo też Wam tyle zżera danych komórkowych? Mi już pobralo 1 gb danych a cykl rozliczeniowy mam od 17 każdego miesiąca. I nie wiem czemu tak mi zżera, jak weszłam w szczegóły to endomondo w tle mi pobiera a tylko może ze 2 razy zapomniałam wyłączyć lokalizacji.