Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny głowy do góry, będzie dobrze
Ja dzisiaj czuje się źle, rano ciśnienie było podwyższone, oprócz tego wymioty i mdłości. Ale przeżyje
Zdecydowałam , ze na następnej wizycie biorę L4 i odpoczywam ile się da. Dziecko najważniejsze a praca stresująca jakby nie patrzeć.
Miłego dnia i zdrówka:)
madziorek lubi tę wiadomość
-
Miłego dnia dziewczyny i powodzenia na wizytach
Ofelaine pięknie, że u Was wszystko ok a l4 bierz, bo nadciśnienie jest niestety bardzo poważnym problemem, więc leżenie i odstresowanie sie ja miałam 140, ale to dlatego, że czułam jakbym miała stan przed zawałowy ale ze stresu ja dziś jadę załatwić sprawę mojego zusu...zobaczymy co uda mi się załatwić
Ściskamy !Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Hej dziewczyny gratulacje po udanych wizytach ciesze się, że wszystko w porządku z waszymi kropeczkami trzymam mocno kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty zdajcie potem relacje
Ja dziś mam wolne juz po kluciu w sumie 5 probowek pani pielęgniareczka mi upuscila sruuu :p wyniki w pn a wtorek wizyta jupi
gosiunia lubi tę wiadomość
-
KotMisia wrote:A ja mam problem z niskim ciśnieniem dziś 98/59 i tętno 81 dlatego ciągle mi się w głowie kręci.
Ale ogólnie nie czuje się ciążowo No ale u mnie już 11 tydzień, więc czas najwyższy -
nick nieaktualnyDzień doberek
Fajnie dziewczyny że ok u was po wizytach
Ja dziś tez ide po dalsze l4 do lekarza Nie wiem czy będzie mnie badac bo od ostatniego usg minęło 5 dni (ale nie miałabym nic przeciwko jakbym zobaczyla znowu mojego robaczka )
No i do rodzinnego się zapisałam na dziś moze mi da skierowanie chociaz na mocz i krew
U mnie tez brak objawów poza pójem piersi Ale kupilam sobie z PERFECTRY balsam do biustu dla kobiet w ciaży co zmniejsza blesność piersi i powiem wam że nawet trochę działa
Bo przy moim dużym biuście ból czasem okropny czuje
Miłego dzonka !!inessa lubi tę wiadomość
-
PIGULSKA wrote:Ja też odkąd pamiętam mam niskie ciśnienie odziedziczone po mamie puls tez w granicach 75-78 zawroty i bóle głowy na porządku dziennym przywyklam
No to przynajmniej wiem, że nie jestem sama Bo to trochę denerwujące. Bo przecież niby nic mi nie jest a wstaje rano i czuję się jak na kacu
-
Ofelaine wrote:A ja trochę poczytałam w necie o podwyższonym ciśnieniu w ciąży i się boję. Może to spowodować niedotlenienie płodu i jego śmierć. Zawsze musi dziać się coś, ze człowiek nie może być spokojny. ;/
Dlatego Kochana wybieraj się na L4, mniej stresów, więcej snu i na bank ciśnienie nie będzie Ci tak dokuczać! :* Ja jeszcze 2 tyg i też będę się wybierała. Bo muszę wstawać o 5 rano i jechać 50 km w jedną stronę. A z tym ciśnieniem to ledwo chodzę
-
Staram się myśleć pozytywnie oczywiście i nie denerwować niczym. Ginek przepisał mi wczoraj leki jak będę się złe czuła i będzie wysokie ciśnienie. Ale ja czuje się w sumie dobrze, nie odczuwam, że mam wyższe ciśnienie.
No dzisiaj jestem mega senna ledwo patrze na oczy ale nie wiem czy to od tego czy z niewyspania. Wręcz czuje się jakbym miała za niskie ciśnienie. -
madziorek wrote:Moja kuzynka miała nadciśnienie w ciazy, ale z tego co kojarzę zaczelo sie pozniej i jakos ostatnie miesiące leżała w szpitalu i cesarkę miała jeszcze przed terminem.
Ale najważniejsze żebyś sie dodatkowo nie denerwowała, bo to sie błędne koło zatacza. Bedzie dobrze
U mojej kuzynki był identyczny przypadek no ale właśnie ten problem pojawił się pod koniec ciąży. -
Ofelaine wrote:Gosiunia gratki :)eklerka ciesz sie takimi wiesciami, jest bardzo dobrze.
Ja zaraz wyruszam, wizyta o 19.
kochana bardzo dziękuję i również gratuluję bo czytałam ze u Waszego maluszka też ok trzymam jeszcze kciuki żeby Ci się to ciśnienie unormowało pozdrawiamhttps://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
nick nieaktualnyHej kochane
ja kolejna noc masakryczna normalnie wykoncze sie z bezsennosci i mega mdłosci a nie wymiotuje chociaż mysle sobie,ze te mdłosci są naprawde wykanczajace i czasami chciałoby sie zwymiotowac.
DO tego dzisiaj wizyta u gina chyba zwieje spod gabinetu
A cisnienie mam niskie a tetno wysokie ale skaczace.
DObrego dnia dla Was
Udanych radosnych wizyt