Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zastanawiam się czy z Moim Bąbelkiem jest wszystko dobrze Poprzednie usg 3 tygodnie temu i wychodziło 6 tygodni i 3 dni, wczorajsze wykazało 9 tygodni i 2 dni, a według miesiączki wczoraj stuknął równy 10 tydzień... Serducho biło z zawrotną prędkością, bo 170 razy na minutę Rączki też widziałam, ale niepokój pozostał...
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ofelaine wrote:Gosiunia gratki :)eklerka ciesz sie takimi wiesciami, jest bardzo dobrze.
Ja zaraz wyruszam, wizyta o 19. -
To są chyba wizytowe stresy. Ja się czuję dzisiaj bardzo dobrze więc może dlatego wynajduję. Spać mi się już chce. Ofelaine kciuki za Ciebie i Maleństwo Dziewczyny widzę, że wasze po wizytowe wieści super. Oby tak już zostało.
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
madziorek wrote:Mój komandosek co go lekarka chciała zmierzyć to znikał
Mój na jednym z usg też się nie dał zmierzyć a na kolejnym już tak
Ech ja mam jeszcze 9 dni do wizyty:(
Ofeline czekamy na ciebie:*inessa lubi tę wiadomość
-
a ja za 7 .. ;0
nawias otworz; co zrobic jak nie dziala mi shift/ tak nagle, miał ktos tak/ od wczoraj nie działa, z przerwa 5 sekundowa ze zadzialal i teraz znowu nie . koniec nawiasu
;nawiasinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane jesteśmy cali i zdrowi Maluszek ma 27,2 mm, serducho pika. Ciąża wg usg 9t3d czyli młodsza o jeden dzień. Łzy mi leciały jak oglądałam kluskę.
Jestem szczęśliwa.
Ciśnienie mam jedynie za wysokie i jeśli będzie tak nadal to mam iść na zwolnienie.agatka196, nojaniewiem, madziorek, czarna panda, gosia86, inessa, Krysti, AGA 30, Karolcia88, Bluberry, Anooosiak86, KotMisia, Magic, PIGULSKA, Ewelcia, gosiunia, Matik2012 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny