Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja zastanawiam się czy z Moim Bąbelkiem jest wszystko dobrze
Poprzednie usg 3 tygodnie temu i wychodziło 6 tygodni i 3 dni, wczorajsze wykazało 9 tygodni i 2 dni, a według miesiączki wczoraj stuknął równy 10 tydzień... Serducho biło z zawrotną prędkością, bo 170 razy na minutę
Rączki też widziałam, ale niepokój pozostał...
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czekamy na wieści zaraz po wizycie no i jasna sprawa na zdjęcieOfelaine wrote:Gosiunia gratki :)eklerka ciesz sie takimi wiesciami, jest bardzo dobrze.
Ja zaraz wyruszam, wizyta o 19.
-
To są chyba wizytowe stresy. Ja się czuję dzisiaj bardzo dobrze więc może dlatego wynajduję. Spać mi się już chce. Ofelaine kciuki za Ciebie i Maleństwo
Dziewczyny widzę, że wasze po wizytowe wieści super. Oby tak już zostało.
gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Jeszcze się dadzą pomierzyćmadziorek wrote:Mój komandosek co go lekarka chciała zmierzyć to znikał

Mój na jednym z usg też się nie dał zmierzyć a na kolejnym już tak
Ech ja mam jeszcze 9 dni do wizyty:(
Ofeline czekamy na ciebie:*
inessa lubi tę wiadomość
-
a ja za 7 .. ;0
nawias otworz; co zrobic jak nie dziala mi shift/ tak nagle, miał ktos tak/ od wczoraj nie działa, z przerwa 5 sekundowa ze zadzialal i teraz znowu nie . koniec nawiasu
;nawias
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane jesteśmy cali i zdrowi
Maluszek ma 27,2 mm, serducho pika. Ciąża wg usg 9t3d czyli młodsza o jeden dzień. Łzy mi leciały jak oglądałam kluskę.
Jestem szczęśliwa.
Ciśnienie mam jedynie za wysokie i jeśli będzie tak nadal to mam iść na zwolnienie.
agatka196, nojaniewiem, madziorek, czarna panda, gosia86, inessa, Krysti, AGA 30, Karolcia88, Bluberry, Anooosiak86, KotMisia, Magic, PIGULSKA, Ewelcia, gosiunia, Matik2012 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

jakos mam odwrotnie te mdłości głownie wieczorami i rano w okolicach śniadania 
ciekawe ile urósł i czy może będzie już coś fikać