Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ofelaine ja wstawiam na http://zapodaj.net/
Inessa w takim razie podziękuj mężowi . jak widać działa, ale trzeba włączać tą klawiaturę ekranową. na serwis raczej nie oddam, bo szkoda mi naprawiąc grata co ma ponad 5 lat . może jak się jeszcze coś popsuje, to w końcu się zdecyduję na zakup nowegoinessa lubi tę wiadomość
-
Niestety jak mierzyłam w domu parę razy też było podwyższone. I teraz mam mierzyć rano przed pracą i po. Jak rano będzie dobre a po pracy podwyższone to mam iść na zwolnienie. Nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem, nie wiem co się dzieję, czy to przez ciążę czy po prostu geny.Bo moja mama ma nadciśnienie i jej ojciec też miał.
Ale ja bym chciałam wstawić normalnie fotkę a nie linka. Kiedyś Gosia wstawiła zdjęcia swoje brzuszka -
Dziewczyny to i ja się pochwale po wizycie A tak się bałam bo wszystkie objawy minęły.
Pierwsza wizyta, pierwsze USG, emocje straszne, ciśnienie ponad 160... Maleństwo ma już 9 mm i widziałam bijące serduszko!. Termin porodu na 28 maja
Też musiałam umówić się prywatnie, bo termin do "mojego" ginekologa był na kwiecień, następna wizyta za 4 tygodnie na której poszuka mi terminu żeby przepisać mnie na NFZ (wprost zapytałam czy nie ma takiej możliwości).
A do tej pory spróbuję dostać się do innego lekarza z celu otrzymania skierowania..madziorek, Ofelaine, gosia86, nojaniewiem, Bluberry, PIGULSKA, AGA 30, Ewelcia, gosiunia, inessa lubią tę wiadomość
-
My mamy już 3,5cm, dziecię wierzgało na wszystkie strony, cudowne uczucie zobaczyć jak się rusza... żyje... Następna wizyta za 4 tygodnie. Chyba, że się zdecydujemy na prenatalne. Schudłam ponad 2 kg od pierwszej wizyty, mam nadzieję, że szybko nadrobię... Z ciekawych rzeczy, gin kazał nie badać się na różyczkę, mówi, że to nic nie zmieni, bo nawet jak zachoruję, to nie ma lekarstwa, więc odchodzi się od tego badania. I na grypę powiedział, że by się nie szczepił, że mogę, jeśli bardzo chcę, ale że sama szczepionka też może być niebezpieczna i nie musi być skuteczna, więc lepiej nie... Eh, chyba tylko ja tak śpię w dzień zamiast w nocy...
nojaniewiem, Bluberry, PIGULSKA, AGA 30, Ewelcia, gosiunia, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny