Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
aktyde85 wrote:Nojaniewiem a jaka funkcja mu szwankuje? Bo mojemu: słuchanie ze zrozumieniem, zapamiętywanie poleceń, poza tym ma usterki tj. patologiczne nie odkładanie rzeczy na miejsce (chyba ze miejsce brudnych gaci jest na stole), złośliwość, odwracanie kota ogonem i chyba uszkodzony węch, bo jak mnie nie ma tydzień w domu, to śmieci nie wyniesione i naczynia z tygodnia w zalewie...
paulinqa, gosia86, Karolcia88, GabiK lubią tę wiadomość
-
No i nastepna piekna mama z cudna córcia. Katalina jak Ty to robisz, ze Mala tak ładnie spi w wózku?
Co do asymetrii zawsze warto skonsultować, jesli cos Cie niepokoi. Ja jak wyczytalam o objawach zaburzeń u niemowlaka to moja spełnia większość kryteriów... Zaraz wkleje link.
http://www.centrum-promyczek.pl/2-rodzic-w-potrzebie,54-zaburzenia-integracji-sensorycznej-u-niemowlat-i-malych-dzieci?nocookie
Wychodzi na to ze jak duzo placze i Malo śpi, to juz ma zaburzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 19:40
-
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:Nojaniewiem, chyba stworze petycje o zakaz wstawiania przez Ciebie swoich fot! Kompleksow sie mozna nabawic ale maswz duzego syna! i przystojnego meza
Olka, dziękuje za rady! Ty sie z powolaniem nie minelas?
Blu, mysle ze to spoko, kazdy ma dzien, ze potrzebuje wiecej pospac, taki maly czlowiek tez ma prawo, korzystaj! moja tez dzis sporo spi, wlasnie mi znienacka zasnęła w bujaku.
A mnie dzis moj nie szanowny nie maz wkurw... jak mnie jutro nie bedzie tzn. ze go ukatrupilam i mnie zamkneli
sliczne z Was laski i śliczne dzieci -
Podziwiam takie mamy pracujace, tez myslalam o własnej działalności, ale narazie glowa nie ta, by się za to zabrać. W szpitalu poznałam dziewczynę, rodzila 4 dziecko, prowadzi 2 firmy samodzielnie, jak ona to ogarnia to nie mam pojecia powiedziała, ze wszystko kwestia dobrej organizacji, a ja przy moim dziecku nie potrafię sie zorganizować, mimo, ze uplynely 3 mies.
Olka chyba m.in po to jest to forum, by wymieniać sie radami, ja z wielu skorzystalam, a gdyby nie forum to bym nie wpadła na niektóre rzeczy np ćwiczenia od Gosi, ćwiczymy codziennie i mimo, ze moja na brzuszku leżeć nie chce, to głowę pięknie trzyma i nawet podnosi ja jak zmieniam body- współpracuje z mama;)a urodziła się prawie miesiąc wczesniej, co jest właściwie niezauważalne, poza tym, ze drobinka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 20:34
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Też bym chętnie coś sama otworzyła żeby być dla siebie szefem, ale przy tym chyba jeszcze więcej roboty niż normalnie u kogoś pracować. Marzy mi się praca od 8 do 16, takie zmiany lubię, a ja w systemie 3 zmianowym Moje dziecko się ostatnio bardzo rozgadało, aź miło posłuchać. Ja mam bruneta z zarostem, ale nie oddam bo mimo że trochę wadliwy to jeszcze całkiem niezły.
-
olka24 wrote:chcialam dobrze wyszlo jak zawsze wiem mam swoje złote rady w dupe wsadzic;)
sliczne z Was laski i śliczne dzieci
Ale ja serio mowilam, nie ze z ironia, chyba tak nie odebrałas? :* Właśnie super to wynyslilas żeby na brzuch i zabawiać, i probowalysmy juz dzis, było bez krzyku, a potem zasnęłaEli lubi tę wiadomość
-
A ja lubię to nasze forum i nasze złote rady
A wczasy z dwójką dzieci to nie wczasy to taka sama harowka tylko w innym domu ale nie narzekam. hrabiego zabija świeże powietrze Matylde zresztą też
niestety musiałam wrócić do podawania ss. ale po trzech dniach widać już poprawę.03.02.2014 -
aaaa i szał dupy trzy kupy dziennie
A oto moja rodzinka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/178dee30fb02.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 20:47
gosia86, Agusia246, Karolcia88, Eli, nojaniewiem, AGA 30, beti97, Wonderwall, GabiK, Monika1357, dorota1987, Bluberry, katalina, Lama, PIGULSKA lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Dziewczyny zaraz postaram sie Was nadrobic, bo duuuzo napisalyscie, ale najpierw rzucam pytanie. Zosia mi dzisiaj nie chce jesc! Tylko raz poplakala o jedzenie, a tak to sama jej wtykalam cyca, z czego dwa razy jak zaczelo konkretnie leciec to sie odsunela i zaczela plakac. Wiec w sumie od 8 rano byly dwa karmienia polowiczne (jedna piers moooze do polowy), dwa byle jakie (z oduwaniem sie i placzem) i jedno normalne (poltorej piersi). A wczoraj jadla co jej dalam, czyli jakos co 2 godziny caly dzien (tak jest normalnie). Wasze tez maja takie dni? Ze nie chca jesc? Oprocz tego nic jej nie jest, nie marudzi mocniej niz zwykle, nie ma temperatury, nic ja nie boli. Moze bardziej senna jest. I zasypia sama w lozeczku bez szumisia w dzien.
-
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:Ale ja serio mowilam, nie ze z ironia, chyba tak nie odebrałas? :* Właśnie super to wynyslilas żeby na brzuch i zabawiać, i probowalysmy juz dzis, było bez krzyku, a potem zasnęła
-
Jutro w biedronce książeczki kontrastowe po 2.9
A ja muszę napisać że jak kąpie młodą pól godziny wcześniej czyli o 20:00 to zazwyczaj zasypia przzy cycu i śpi do rana, a jak kąpałam o 20:30 to zjadła i się wzbudzała i męczyła do 22 czasemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 20:59
aktyde85, Anioł lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny