X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiK wrote:
    Ja mojego slubnego to bym chetnie Olce na wychowanie podrzucila :-))
    Zapraszam ale nie gwarantuje ze wroci do domu w pelni sprawny fizycznie bo umyslowo to na pewno mu sie szyyyyybciutko zmieni ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 21:48

GabiK, MiM, Eli, gosia86 lubią tę wiadomość

• Agusia246 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze temat jedzenia caly czas, bylo nadrabiac zamiast pytac :D

Mi tez wlosy zaczely z powrotem wypadac, a pierwszy raz w zyciu mam takie dlugie i mialam nadzieje, ze jeszcze ciut podrosna :(

A mnie tak strasznie bolaly plecy, ze myslalam ze czeka mnie lekarz, ale jak zaczelam mala glownie na lezaco karmic mocno sie poprawilo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 21:50

3i4920mm0jlmd1e9.png

• GabiK Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiM to musisz wrzucic zdjecie meza wyrazniejsze ;-) Chociaz moze lepiej nie, mowilas zes go na loterii wygrala,a o takich trudno to strzez go ;-)

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widze ze większa ekipa do resocjalizacji sie robi to zrobie terapie grupową ale przed kupie nowy komplet patelni na wypadek nie odrobionej na 5pracy domowej przy swoich zonach ;D

GabiK, aktyde85, nojaniewiem, Agusia246, Eli, gosia86, KotMisia, Anioł lubią tę wiadomość

• aktyde85 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiM wrote:
    gabik niestety moja córka to cały ojciec :) żadne z moich dzieci nie są do mnie podobne :)

ale wiecie nam kobietom nie zależy żeby do nas były podobne bo wiemy ze to są nasze dzieci. to mezczyzna zależy żeby dzieciaki były do nich podobne bo nigdy nie wiadomo kto jest ojcem :)

Racja. A ja to nawet chce zeby mala byla do taty podobna, bo tatus jest po prostu ladniejszy niz mamusia :P

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja jutro musze smignac do Biedry, mysle, ze te ksiazeczki tak szybko nie zejda ;)

olka24 lubi tę wiadomość

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj Dawcio to caly maz juz na usg 3d wykrzyczalam "boze on wygląda jak moj mąz" i teraz kto go nie zobaczy to tylko "caly Darek" eh on tylko miny po mnie wali i charakterek tez po mnie buzia mu sie nie zamykani kombinuje jakby tu strzelic tego czy tamatego miska w leb ;)

GabiK, Eli, gosia86 lubią tę wiadomość

• GabiK Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka ja moge podeslac razem z niezbednikiem :patelnia,walek do ciasta,a na trudniejsze lekcje tluczek do miesia doloze :-D

MiM, Eli, nojaniewiem, Wonderwall, gosia86, Karolcia88 lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktyde85 wrote:
    Racja. A ja to nawet chce zeby mala byla do taty podobna, bo tatus jest po prostu ladniejszy niz mamusia :P
    Ale Ty pitolisz! Tatusia nie widzialam ale na avatarze to ja widze fajną lasencje do tego blondi i jak tata mowisz fajny to Wam mala lalunia rośnie ;)

• aktyde85 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka24 wrote:
    Widze ze większa ekipa do resocjalizacji sie robi to zrobie terapie grupową ale przed kupie nowy komplet patelni na wypadek nie odrobionej na 5pracy domowej przy swoich zonach ;D

Hahaha, ja swojego Ci oszczędzę, bo chyba nawet Ty nie dasz rady z ta moja cwaną mendą o twarzy aniołka :P

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka24 wrote:
    Ale Ty pitolisz! Tatusia nie widzialam ale na avatarze to ja widze fajną lasencje do tego blondi i jak tata mowisz fajny to Wam mala lalunia rośnie ;)

Tata też blond :P założenie jest takie, że po nim twarz a po mnie figurę ma mieć ;)
    ale oczka ma moje <3

olka24, gosia86 lubią tę wiadomość

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • Karolkaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas tez od kilku juz dni w nocy tak 3-4 rano kupa, dzis karmilam o 2a o słyszę kupa, mowie kurczę trzeba zmienić bo gdzie do rana dziecko w kupa nie bedIe spalo, Bartek tak.mocno spal ze na śpiocha udalo mi się zmienić, nie wyciagalam go z łóżeczka tylko delikatnie zmieniałam. Kiedys ktoras z Was poradzila jak sie szybciej zmienia zw pod stsra pieluszke nowego pampers i potem wyciągnąć tego brudnego tal tez zrobiłam i sie udalo Bartek nie obudził sie i dzieki temu mial lepszy sen później.

• MiM Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiK wrote:
    MiM to musisz wrzucic zdjecie meza wyrazniejsze ;-) Chociaz moze lepiej nie, mowilas zes go na loterii wygrala,a o takich trudno to strzez go ;-)

na loterii fantowej organizowanej przy kościele :)
    A dlatego ze on ma bardzo specyficzne poczucie humoru takie angielskie a do tego prawie niczym się nie przejmuje, I ogólnie ma wszystko w dupie. ogólnie dobrze mi z nim bo ja z natury jestem taka ze przejmuje się tym co będzie za sto lat i wszystkim się martwię. przy nim trochę wyluzowalam. A wygląd to sprawa drugorzędna.

ogólnie to ja w domu jestem od rachunków, ubezpieczeń i lekarzy :) ale mi to nie przeszkadza. przynajmniej mam nad tym kontrolę.

jak Szanowny płacił rachunki to odcieli nam gaz i telefon :)

GabiK, gosia86 lubią tę wiadomość

03.02.2014
  • Agusia246 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eli mi niedawno zaczely wypadac.

A z rozszerzaniem diety przeczytalam ostatnio zeby z karmieniem lyzeczka zaczekac az zniknie odruch wystawiania jezyka, bo niemowlaki sie tak pozbywaja cial obcych z buzi. I faktycznie, moja nie gotowa absolutnie, dostala lyche marchewki, dzisiaj lyche jabluszka, wszystko wyladowalo na sliniaku. Bede tak probowac po trochu raz na tydzien czy juz gotowa :D

3i4920mm0jlmd1e9.png

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia ja mimo tego straszenia przez koleżanki wole swoje dziecię teraz. I wiadomo ze im starsze tym łatwiej będzie nam się ze sobą porozumieć.

Ja mam też bruneta bo blondynow nie lubię ale nie oddam nikomu bo za dużo pracy w niego włożyłam ;) teraz jest cud, miód i orzeszki. Wkurza mnie też ale tylko jak pije alko bo ja przewrazliwiona jestem i chciałabym aby w cale nie pił ale jak to facet napić się czasami musi. No i wiecznie chce gdzieś łazić, jeździć, odwiedzać znajomych. Z pracy wiecznie wraca później niż mówi. Jakby nie te dwie pierdoly to u nas kłótni. By nie było.

Mim super rodzinka.

Katalina piękne z was dziewczyny. I Bartuś Karolki tez cudo.

atdc8iikup31msj2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabik spakuj wszystko a tak serio laski na faceta to trzeba siąśc na psyche przede wszystkim pokazac ze nas nie dobijani nie i musi byc tak jak my chcemy bo kobieta ma ZAWSZE racje;)nie zebym mojego gnębila czy mieszala wciąz z blotem ale lekko to on nie ma no ale widzialy gały ci braly i slyszaly ;)

Ofelaine, GabiK, Eli, Bluberry, gosia86 lubią tę wiadomość

• Karolkaa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ciagu dobry to przeważnie 3kupy ostatnio. Dzis jedna byla w wanience przy kąpieli, Bartus postanowił zrobić sobie jacuzzi

gosia86 lubi tę wiadomość

• GabiK Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiM a Ty w nowej Mission Impossible grasz?

MiM lubi tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jeszcze jeden patent na lezenie na brzuchu - klade ja na pilce do skakania i bujam :)

3i4920mm0jlmd1e9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do męzow to moj łysy wygolony na zero na łbie ;)kiedys tylko tacy mi sie podobali i bruneci ale teraz za stara jestem na oglądanie sie za facetami jak sie tu rozgalo towarzystwo stronki leca jedna za druga to mi sie podoba moje palce to jak jezyk same rozumiecie geba mi sie nie zamyka :)

gosia86 lubi tę wiadomość

‹‹ 2127 2128 2129 2130 2131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ