Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosia tez chce siostre i to taka co do biedry skoczy
Ehh zyjemy znaczy ja ledwo Dawid spoko mial jedna drzemke 45minutowa kd 8rano do 13 a o 13 jak zasnal to spal do 17.30 wiec daje chlopak rade teraz mamy 28.3 w sypialni licze ze sie schlodzi bo umre
To Gosiu widocznie Polcia juz sobie tak upodobala ta godz my zawsze mieszy 20.30 a 20.45 kapiemy i zje i zasypia a jak raz wczesniej kapalam to rajcowal do 23Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 21:09
gosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MiM wrote:Oj jak cudnie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ac43cc1958e2.jpg
Śpiący hrabia kiwaczek
MiM mamy taką samą czapeczkę, śliczny dzieciaczek:*MiM lubi tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Ofe ja swoja wole teraz, bo mimo, ze jest bardziej wymagajaca to przynajmniej nie ryczy non stop. I potem tez mysle ze bedzie fajniej, bo bedzie potrafila powiedziec co chce zamiast sprawiac ze mozg ma mi ochote wyskoczyc przez ucho
Anioł lubi tę wiadomość
-
Agusia ja dalej walczę jednak z gondola, 3miesiax to uznalam ze za szybko zmieniać, zwłaszcza jak wlozylam.malego on taki maly a ona taka duza.. Troche marudzi na poczatku zawsze jak go wkladam do gondolki musze przetrwać histerie odkladania ale jakos sie uspokaja po jakimś czasie, szkoda tylko ze nie lubi ot tak sobie poleżeć czasem tylko woli raczki.
Gabik Bartus glowke od poczatku ćwiczyć lubil teraz dlugo potrafi tak trzymać, za to nie bardzo chce spac na brzuszku woli sie silowac.
Ale nie mamy co sie martwic każde dziecko rozwija sie w swoim tempie i to nie znaczy ze zle cos jest. To tak samo jak z chodzeniem jedne beda chodzic przed roczkiem a inne później nie możemy tak wszystkiego porównywać i myśleć ze cos jest nie takWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 21:41
GabiK, Eli lubią tę wiadomość
-
GabiK wrote:MiM Matylda to cala Ty.
Katalina ale cudnie razem wygladacie,taki przytulasek
Nojaniewiem nie zalapalam sie na zdjecia,ale moja opinie znasz
gabik niestety moja córka to cały ojciec żadne z moich dzieci nie są do mnie podobne
ale wiecie nam kobietom nie zależy żeby do nas były podobne bo wiemy ze to są nasze dzieci. to mezczyzna zależy żeby dzieciaki były do nich podobne bo nigdy nie wiadomo kto jest ojcemgosia86 lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Monika ja nie biore,raczej tak na pol lezaco jak siedze w fotelu,to maly ma glowke miedzy piersiami (duze to trzymaja stabilnie ) i sobie tak lezy. Czytamy tak ksiazeczki,obcinamy mu pazurki,albo bawimy sie zabawkami. I tez moze tak dlugo posiedziec.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Agusia246 wrote:Ofe ja swoja wole teraz, bo mimo, ze jest bardziej wymagajaca to przynajmniej nie ryczy non stop. I potem tez mysle ze bedzie fajniej, bo bedzie potrafila powiedziec co chce zamiast sprawiac ze mozg ma mi ochote wyskoczyc przez ucho
AMEN -
Karolka moja to samo robi, histeria nie z tej ziemi, ze do wozka odkladana. Ale tylko wozek sie ruszac zaczyna juz spokoj Ja jej zwiniety koc podkladam z przodu zeby nie zjezdzala, no i nie wiem jak inne spacerowki, ale moja sie "zamyka" tym podnozkiem mozna do samej gory podjechac i tak sobie jezdzimy i paczamy na dzewa
Anioł lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonika1357 wrote:Dziewczyny czy wasze dzieci bierzecie na siedząco? ja sobie go kładę jak siędzę tak na pół siedząco i potrafi tak pół godziny być bo wszystko widzi.
-
Ja tez zazdroszcze Karolka, ze Twoj maly tak slicznie na kocyku lezy smieje siem, ze moja w pozycji na brzuchu musi miec dobre podloze czyli mnie my tez szybko z gondoli wyskoczymy, max jeszcze 2 miesice, bo jej za mala bedzie, juz tak przyciasniawo sie robi.