Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Karolkaa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia my tez tak się bujamy na pileczce, przed lustrem w szafie mamy takie duże wiec Baerus uchachany zw aż ślina mu cieknie i pieje do kolezki w lustrze. Podobnno dzieci nie rozumieją do jakiegoś czasu ze to one sa w odbiciu.

Agusia246 lubi tę wiadomość

• MiM Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiK wrote:
    MiM a Ty w nowej Mission Impossible grasz?

raczej w mission possible :) czasami to ja mam jaja a czasami Szanowny :)

Olka ma rację ze czasem trzeba manipulować facetami :) bo bez tego ani rusz. niestety mój jest za inteligentny i wie kiedy nim proboje manipulować :) ale i on stosuje techniki podprogowe:)

GabiK lubi tę wiadomość

03.02.2014
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia czyli co,nie trzymac sie tych 4mcy przy mm tylko czekac?Bo moj Kubus niedawno odkryl nowy dzwiek,a on polega na mowieniu aaaa z wystawionym jezykiem :-D wychodzi troche po arabsku :-) takie zawodzenie muezzina w meczecie :-D

Agusia246, gosia86 lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • Eli Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksrolkaa to masz ladne wyzwanie w nocy ;) a moja juz 2 raz popłakała sie przez sen... Wasze tez tak maja?

Ja po 20 sierpnia chce powoli wprowadzać co nie co nowego do jedzonka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 07:46

Anioł lubi tę wiadomość

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka24 wrote:
    Gabik spakuj wszystko a tak serio laski na faceta to trzeba siąśc na psyche przede wszystkim pokazac ze nas nie dobijani nie i musi byc tak jak my chcemy bo kobieta ma ZAWSZE racje;)nie zebym mojego gnębila czy mieszala wciąz z blotem ale lekko to on nie ma no ale widzialy gały ci braly i slyszaly ;)

Święta racja. stosuje ta sama zasadę. Zawsze musi być na moim i nie dm sobie w kasze napluc. Potrafię. Być bardzo kochana i miła ale jak trzeba to taka wojnę zrobię, że drzwi z futrynami lecą. Po ostatniej mąż chodzi jak w zegarku, zabroniłam mu chodzić na spotkania rady soleckiej bo to dla mnie strata czasu i nie chodzi. Mimo że by chciał. Postawiłam sprawę jasno albo durna rada albo ja i dziecko. I chłopak przemyslal co ważniejsze i na dupie w domu siedzi. Może to wredna zagrywka ale mam to co chciałam.

Eli lubi tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka moj maluch usmiecha sie do mnie w lustrze jak do niego gadam, na poczatku mocno dumal o co kaman,ze sa dwie mamy,a teraz ciekawy sie przyglada i cieszy.

MiM, Eli, gosia86 lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MiM wrote:
    raczej w mission possible :) czasami to ja mam jaja a czasami Szanowny :)

Olka ma rację ze czasem trzeba manipulować facetami :) bo bez tego ani rusz. niestety mój jest za inteligentny i wie kiedy nim proboje manipulować :) ale i on stosuje techniki podprogowe:)

Heh no wlasnie ja mam ten sam problem, nawet dzis o tym z kolezanka rozmawialam i sie zalilam, ze moj za inteligentny na manipulacje, no ale coz...wlasnie za to go kocham.

MiM lubi tę wiadomość

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eli wysylaj go priorytetem wroci inny czlowiek gwarantuje;)moj tak ma w dzien klade reke na policzku i smoczek do buzini spi dalej nie wiem co to za lęki moze mu cos sie sni ale smoczek pomaga w kazdym razie...Eli od czego bedziesz zaczynac jakies warzywko kaszka ??

• Eli Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotmisia jeszcze mam pytanie o ten gluten... Jak masz go wprowadzać, w jakiej postaci?

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • MiM Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mojemu hrabiemu na łyżeczce poddaje devikap i ss jak go męczy brzuch. I jak widzi łyżkę to się cieszy :) robię tak od urodzenia.

03.02.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boze jak ja dzieci nie chcialam rękami i nogami sie bronilam zeby nigdy nie być matką a teraz jak patrze na malego to mysle ze zycie bez dzieci jednak nie ma sensu ;)

MiM, GabiK, Eli, gosia86, KotMisia lubią tę wiadomość

• MiM Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktyde85 wrote:
    Heh no wlasnie ja mam ten sam problem, nawet dzis o tym z kolezanka rozmawialam i sie zalilam, ze moj za inteligentny na manipulacje, no ale coz...wlasnie za to go kocham.

ale właśnie na tym polega związek. żeby sobą zdrowo manipulować :) I jeszcze mieć tego świadomość :)

KotMisia lubi tę wiadomość

03.02.2014
  • Monika1357 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam powiem, że mam ostatnio ciężkie dni z mężem. I w poniedziałek zmieniłam sobie kolor włosób, bo zrobiłam ombre, znów zaczęłam nosić stringi i specjalnie tak zakładam, zeby widział, zaczęłam się mocniej malować i bardzo skąpo ubierać. I widzę, ze już coś w nim pęka. Więc w końcu zacznie inaczej postępować i liczyć się z tym, że ciężko pracuję przy Danielku i przemyśli swoje ostatnie zachowanie. Im to się wydaje, że my to leżymy i jeszcze trzeba im usługiwać i jak koledzy przyjdą to podstawić pod nos i posprzątać później.

gosia86, Anioł lubią tę wiadomość

Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
    Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja widzicie moze przez to mam problemy,bo mi sie zachcialo bez gierek,bez wychowywania. Chcialam partnera,rownorzednego,dojrzalego i madrego. A rozczarowuje mnie,ze czasem nie widze roznicy miedzy nim a moimi gimnazjalistami. I to mnie zniecheca. Jak mi ktos radzi "porozmawiaj z nim,wytlumacz mu, pokaz, facetowi trzeba wolno i wyraznie itd" to mnie szlag trafia,bo ja nic innego nie robie calymi dniami,ale W PRACY!!! W domu chce odpoczac, a nie dalej tluc cos komus do glowy.

2r8ri09ksg9rle49.png
  • Monika1357 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedy myślicie wprowadzić coś nowego dziecku do jedzenia?

Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
    Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika1357 wrote:
    Kiedy myślicie wprowadzić coś nowego dziecku do jedzenia?

Niby jak sie kp to chyba w 6 miesiacu, a jak mm to w 4, ale glowy nie dam uciac.

Eli lubi tę wiadomość

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabik mysle, ze probowac co jakis czas az bedzie gotowy, bo moja to tak miedli tym ozorem az wszystko dokladniutko wyleci z buzi :)

Zosia tez sie smieje do bobasa w lustrze. Robimy aaaaa bu! I sie cieszy do siebie, czasem na mnie popatrzy lustrzana i tez sie cieszy :)

Tak sie chwalicie zdjeciami to ja moze tez wrzuce?
    97496c32503cfe5cmed.jpg
    Jak szlam na wieczor panienski :)

GabiK, MiM, Bluberry, gosia86, nojaniewiem, dorota1987, katalina, Lama, Anioł, PIGULSKA, beti97 lubią tę wiadomość

3i4920mm0jlmd1e9.png

• GabiK Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika ja czekam do ukonczenia 4mca,bo my mm. Ale ja osrajdupa jestem to pewnie skonczy sie na 5mcu.
    A z facetami to prawda,ze im sie wydaje,ze my calymi dniami to sobie lezymy z dziecmi i patrzymy w sufit. Szkoda,ze jak oni musza z nimi zostac to potem pot im po dupach leci,obled w oczach i padaja wykonczeni,bo 2-3h zostali.

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:43

GabiK, Anioł, beti97 lubią tę wiadomość

• MiM Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia następna co w ciąży nigdy nie była :)

Agusia246 lubi tę wiadomość

03.02.2014
‹‹ 2128 2129 2130 2131 2132 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ