Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia my tez tak się bujamy na pileczce, przed lustrem w szafie mamy takie duże wiec Baerus uchachany zw aż ślina mu cieknie i pieje do kolezki w lustrze. Podobnno dzieci nie rozumieją do jakiegoś czasu ze to one sa w odbiciu.
Agusia246 lubi tę wiadomość
-
GabiK wrote:MiM a Ty w nowej Mission Impossible grasz?
raczej w mission possibleczasami to ja mam jaja a czasami Szanowny
Olka ma rację ze czasem trzeba manipulować facetamibo bez tego ani rusz. niestety mój jest za inteligentny i wie kiedy nim proboje manipulować
ale i on stosuje techniki podprogowe:)
GabiK lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Agusia czyli co,nie trzymac sie tych 4mcy przy mm tylko czekac?Bo moj Kubus niedawno odkryl nowy dzwiek,a on polega na mowieniu aaaa z wystawionym jezykiem
wychodzi troche po arabsku
takie zawodzenie muezzina w meczecie
Agusia246, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Ksrolkaa to masz ladne wyzwanie w nocy
a moja juz 2 raz popłakała sie przez sen... Wasze tez tak maja?
Ja po 20 sierpnia chce powoli wprowadzać co nie co nowego do jedzonkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 07:46
Anioł lubi tę wiadomość
-
olka24 wrote:Gabik spakuj wszystko a tak serio laski na faceta to trzeba siąśc na psyche przede wszystkim pokazac ze nas nie dobijani nie i musi byc tak jak my chcemy bo kobieta ma ZAWSZE racje;)nie zebym mojego gnębila czy mieszala wciąz z blotem ale lekko to on nie ma no ale widzialy gały ci braly i slyszaly
Święta racja. stosuje ta sama zasadę. Zawsze musi być na moim i nie dm sobie w kasze napluc. Potrafię. Być bardzo kochana i miła ale jak trzeba to taka wojnę zrobię, że drzwi z futrynami lecą. Po ostatniej mąż chodzi jak w zegarku, zabroniłam mu chodzić na spotkania rady soleckiej bo to dla mnie strata czasu i nie chodzi. Mimo że by chciał. Postawiłam sprawę jasno albo durna rada albo ja i dziecko. I chłopak przemyslal co ważniejsze i na dupie w domu siedzi. Może to wredna zagrywka ale mam to co chciałam.Eli lubi tę wiadomość
-
MiM wrote:raczej w mission possible
czasami to ja mam jaja a czasami Szanowny
Olka ma rację ze czasem trzeba manipulować facetamibo bez tego ani rusz. niestety mój jest za inteligentny i wie kiedy nim proboje manipulować
ale i on stosuje techniki podprogowe:)
Heh no wlasnie ja mam ten sam problem, nawet dzis o tym z kolezanka rozmawialam i sie zalilam, ze moj za inteligentny na manipulacje, no ale coz...wlasnie za to go kocham.MiM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEli wysylaj go priorytetem wroci inny czlowiek gwarantuje;)moj tak ma w dzien klade reke na policzku i smoczek do buzini spi dalej nie wiem co to za lęki moze mu cos sie sni ale smoczek pomaga w kazdym razie...Eli od czego bedziesz zaczynac jakies warzywko kaszka ??
-
nick nieaktualny
-
aktyde85 wrote:Heh no wlasnie ja mam ten sam problem, nawet dzis o tym z kolezanka rozmawialam i sie zalilam, ze moj za inteligentny na manipulacje, no ale coz...wlasnie za to go kocham.
ale właśnie na tym polega związek. żeby sobą zdrowo manipulowaćI jeszcze mieć tego świadomość
KotMisia lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
A ja Wam powiem, że mam ostatnio ciężkie dni z mężem. I w poniedziałek zmieniłam sobie kolor włosób, bo zrobiłam ombre, znów zaczęłam nosić stringi i specjalnie tak zakładam, zeby widział, zaczęłam się mocniej malować i bardzo skąpo ubierać. I widzę, ze już coś w nim pęka. Więc w końcu zacznie inaczej postępować i liczyć się z tym, że ciężko pracuję przy Danielku i przemyśli swoje ostatnie zachowanie. Im to się wydaje, że my to leżymy i jeszcze trzeba im usługiwać i jak koledzy przyjdą to podstawić pod nos i posprzątać później.
gosia86, Anioł lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
A ja widzicie moze przez to mam problemy,bo mi sie zachcialo bez gierek,bez wychowywania. Chcialam partnera,rownorzednego,dojrzalego i madrego. A rozczarowuje mnie,ze czasem nie widze roznicy miedzy nim a moimi gimnazjalistami. I to mnie zniecheca. Jak mi ktos radzi "porozmawiaj z nim,wytlumacz mu, pokaz, facetowi trzeba wolno i wyraznie itd" to mnie szlag trafia,bo ja nic innego nie robie calymi dniami,ale W PRACY!!! W domu chce odpoczac, a nie dalej tluc cos komus do glowy.
-
Gabik mysle, ze probowac co jakis czas az bedzie gotowy, bo moja to tak miedli tym ozorem az wszystko dokladniutko wyleci z buzi
Zosia tez sie smieje do bobasa w lustrze. Robimy aaaaa bu! I sie cieszy do siebie, czasem na mnie popatrzy lustrzana i tez sie cieszy
Tak sie chwalicie zdjeciami to ja moze tez wrzuce?
Jak szlam na wieczor panienskiGabiK, MiM, Bluberry, gosia86, nojaniewiem, dorota1987, katalina, Lama, Anioł, PIGULSKA, beti97 lubią tę wiadomość
-
Monika ja czekam do ukonczenia 4mca,bo my mm. Ale ja osrajdupa jestem to pewnie skonczy sie na 5mcu.
A z facetami to prawda,ze im sie wydaje,ze my calymi dniami to sobie lezymy z dziecmi i patrzymy w sufit. Szkoda,ze jak oni musza z nimi zostac to potem pot im po dupach leci,obled w oczach i padaja wykonczeni,bo 2-3h zostali. -
nick nieaktualny