Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia my tez tak się bujamy na pileczce, przed lustrem w szafie mamy takie duże wiec Baerus uchachany zw aż ślina mu cieknie i pieje do kolezki w lustrze. Podobnno dzieci nie rozumieją do jakiegoś czasu ze to one sa w odbiciu.
Agusia246 lubi tę wiadomość
-
GabiK wrote:MiM a Ty w nowej Mission Impossible grasz?
raczej w mission possible czasami to ja mam jaja a czasami Szanowny
Olka ma rację ze czasem trzeba manipulować facetami bo bez tego ani rusz. niestety mój jest za inteligentny i wie kiedy nim proboje manipulować ale i on stosuje techniki podprogowe:)GabiK lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
Agusia czyli co,nie trzymac sie tych 4mcy przy mm tylko czekac?Bo moj Kubus niedawno odkryl nowy dzwiek,a on polega na mowieniu aaaa z wystawionym jezykiem wychodzi troche po arabsku takie zawodzenie muezzina w meczecie
Agusia246, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Ksrolkaa to masz ladne wyzwanie w nocy a moja juz 2 raz popłakała sie przez sen... Wasze tez tak maja?
Ja po 20 sierpnia chce powoli wprowadzać co nie co nowego do jedzonkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 07:46
Anioł lubi tę wiadomość
-
olka24 wrote:Gabik spakuj wszystko a tak serio laski na faceta to trzeba siąśc na psyche przede wszystkim pokazac ze nas nie dobijani nie i musi byc tak jak my chcemy bo kobieta ma ZAWSZE racje;)nie zebym mojego gnębila czy mieszala wciąz z blotem ale lekko to on nie ma no ale widzialy gały ci braly i slyszaly
Święta racja. stosuje ta sama zasadę. Zawsze musi być na moim i nie dm sobie w kasze napluc. Potrafię. Być bardzo kochana i miła ale jak trzeba to taka wojnę zrobię, że drzwi z futrynami lecą. Po ostatniej mąż chodzi jak w zegarku, zabroniłam mu chodzić na spotkania rady soleckiej bo to dla mnie strata czasu i nie chodzi. Mimo że by chciał. Postawiłam sprawę jasno albo durna rada albo ja i dziecko. I chłopak przemyslal co ważniejsze i na dupie w domu siedzi. Może to wredna zagrywka ale mam to co chciałam.Eli lubi tę wiadomość
-
MiM wrote:raczej w mission possible czasami to ja mam jaja a czasami Szanowny
Olka ma rację ze czasem trzeba manipulować facetami bo bez tego ani rusz. niestety mój jest za inteligentny i wie kiedy nim proboje manipulować ale i on stosuje techniki podprogowe:)
Heh no wlasnie ja mam ten sam problem, nawet dzis o tym z kolezanka rozmawialam i sie zalilam, ze moj za inteligentny na manipulacje, no ale coz...wlasnie za to go kocham.MiM lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEli wysylaj go priorytetem wroci inny czlowiek gwarantuje;)moj tak ma w dzien klade reke na policzku i smoczek do buzini spi dalej nie wiem co to za lęki moze mu cos sie sni ale smoczek pomaga w kazdym razie...Eli od czego bedziesz zaczynac jakies warzywko kaszka ??
-
nick nieaktualny
-
aktyde85 wrote:Heh no wlasnie ja mam ten sam problem, nawet dzis o tym z kolezanka rozmawialam i sie zalilam, ze moj za inteligentny na manipulacje, no ale coz...wlasnie za to go kocham.
ale właśnie na tym polega związek. żeby sobą zdrowo manipulować I jeszcze mieć tego świadomośćKotMisia lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
A ja Wam powiem, że mam ostatnio ciężkie dni z mężem. I w poniedziałek zmieniłam sobie kolor włosób, bo zrobiłam ombre, znów zaczęłam nosić stringi i specjalnie tak zakładam, zeby widział, zaczęłam się mocniej malować i bardzo skąpo ubierać. I widzę, ze już coś w nim pęka. Więc w końcu zacznie inaczej postępować i liczyć się z tym, że ciężko pracuję przy Danielku i przemyśli swoje ostatnie zachowanie. Im to się wydaje, że my to leżymy i jeszcze trzeba im usługiwać i jak koledzy przyjdą to podstawić pod nos i posprzątać później.
gosia86, Anioł lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
A ja widzicie moze przez to mam problemy,bo mi sie zachcialo bez gierek,bez wychowywania. Chcialam partnera,rownorzednego,dojrzalego i madrego. A rozczarowuje mnie,ze czasem nie widze roznicy miedzy nim a moimi gimnazjalistami. I to mnie zniecheca. Jak mi ktos radzi "porozmawiaj z nim,wytlumacz mu, pokaz, facetowi trzeba wolno i wyraznie itd" to mnie szlag trafia,bo ja nic innego nie robie calymi dniami,ale W PRACY!!! W domu chce odpoczac, a nie dalej tluc cos komus do glowy.
-
Gabik mysle, ze probowac co jakis czas az bedzie gotowy, bo moja to tak miedli tym ozorem az wszystko dokladniutko wyleci z buzi
Zosia tez sie smieje do bobasa w lustrze. Robimy aaaaa bu! I sie cieszy do siebie, czasem na mnie popatrzy lustrzana i tez sie cieszy
Tak sie chwalicie zdjeciami to ja moze tez wrzuce?
Jak szlam na wieczor panienskiGabiK, MiM, Bluberry, gosia86, nojaniewiem, dorota1987, katalina, Lama, Anioł, PIGULSKA, beti97 lubią tę wiadomość
-
Monika ja czekam do ukonczenia 4mca,bo my mm. Ale ja osrajdupa jestem to pewnie skonczy sie na 5mcu.
A z facetami to prawda,ze im sie wydaje,ze my calymi dniami to sobie lezymy z dziecmi i patrzymy w sufit. Szkoda,ze jak oni musza z nimi zostac to potem pot im po dupach leci,obled w oczach i padaja wykonczeni,bo 2-3h zostali. -
nick nieaktualny