X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • katalina Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 07:54

• Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ciotki, Julka wczoraj wyjatkowo pozno padla (20.30) ale to z racji drzemki po 18 jak wracalismy od ciotki.

Co do zabraniania i stawiania ultimatum to dla mnie dziecinna i bardzo glupia zagrywka. Zwiazek nie polega na tym, zeby sobie wzajemnie zabraniac przyjemnosci. Tylko we wszystkim musi byc umiar. Mnie tez zlosci, ze maz taki zaangazowany w dzialalnosc osp (ba on sila napedowa tego osp jest) ale w zyciu mu nie zabronilam tam chodzic. Po prostu mowie, ze jest czas na obowiazki i przyjemnosci, sprawy waxne i wazniejsze.
    Ja bym byla wsciekla gdyby maz stosowal wobec mnie takie zagrywki "przestaniesz to robic albo sie rozstajemy". Jakbym cos takiego uslyszala sprzed czasu dziecka i slubu to pewnie podziekowalabym za znajomosc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 08:24

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia tesciem nie masz co sie przejmowac- przeciez nie siedzial przy pustym stole tylko zrobilas mu herbaty i kanapki. A maz jak myslal, zr mu dasz a dobrze wiedzial ze macie tylko 3 porcje to mogl swoja oddac. Bo chyba nie oczekiwal, ze Ty swoja odstapisz ;)

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ide dzis na polowanie na wode rossmanowska ;)

Anioł lubi tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Lama Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też włosy wypadają garściami! Jeszcze nigdy tak źle nie było. A że mam długie to obraz nędzy i rozpaczy jakos jeszcze gorzej wygląda. Czytalam że po porodzie ok 3 msca zaczynają wupadac i wypadnie 1/3 włosów! Ale to normalne i potrwa kilka mscy. Jeżeli kobieta kp to potrwa to dłużej bo hormony inaczej działają

km5stv7321mp2ntw.png
  • Lama Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 22:02

Karolcia88, katalina, Wonderwall, gosia86, GabiK, Agusia246, Bluberry, dorota1987 lubią tę wiadomość

km5stv7321mp2ntw.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lama to moj chyba zjadal wszystkie nakapki, ktore chcielo dac Twojemu mezowi ;) jak bylam w koncowce 7mca to sie cieszyl ze w konxu mamy rowne brzuchy ;)

gosia86, Lama, GabiK, dorota1987 lubią tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • Lama Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 22:02

Karolcia88, GabiK lubią tę wiadomość

km5stv7321mp2ntw.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj ma 2 metry, lysa glowe, brode, tatuaze i wyglada jak lobuz a serce ma ze zlota ☺
    Gotuje zupe mekykanska i na probe jilka sloikow ogorkow z chili ☺

Ola robi sie podobna do mnie !!!

Alma co u Was????????

GabiK, alma lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko i córko :D nadrobic Was to wyczyn. Ponad godzinę czytam i doczytałam :D

1) Gosiulek a wogole sie nie przejmuj tesciem. Dobrze dziewczyny piszą, ze dostal kawe i kanapki i wsio!

2)Widze ze Forumowy Kiermasz Mężów trwa i się rozwija :D Mojego nie oddam bo prcowity i kochany - tlyko wk.r... czasami :D

3)Moja dzis 0 3 sie przebudzila i tak wierzgała nogami i rękami ze masakra. Wzięłam ją na rpzewijak a ta sie do mnie smieje :/ No ale cudem udalo się ululuać ufff. Ale za to spała do 7:30. Ostatnio budzi się o 6 wiec Matka szczesliwa.

4)Podziwiam Was za te przetwory - mi sie nie chce. chwała ze Tesciowa robi ;D

5) dzis idę znow na fitness. Mleko w zapasie jest wiec luzik :) Zakwasy mam po ostatnim. Ale wiecie co? Po cesarce miesnie dolne brzucha nie działają :/ Jak jest cwiczenie ze sie lezy i nogi same podnosi to masakra :/

gosia86 lubi tę wiadomość

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anioł moja dzisiaj tez tak wiedziała l nogami w nocy ze aż z przerażeniem na to patrzyłam. Wyglądała jakby miała jakiś tik nerwowy albo rzucawke jakąś a w dzień śpi zawsze spokojnie. Nie wiem o co chodzi... Upał jej doskwiera??

Karolcia ja wiem ze to wredne było z. Mojej strony ale ja ogólnie zaborcza jestem i chce męża tylko dla siebie. a w tej całej radzie towarzystwo nieodpowiednie dla niego i nie chce żeby mi się spsul na nowo.

atdc8iikup31msj2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ofe moj tez tak robi i ja obstawiam upał bo wszystko rozkopuje czym by nie byl przykryty

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 22:35

gosia86, Eli, Lama, GabiK, katalina, Agusia246, Bluberry, beti97, MiM, Wonderwall, alma, dorota1987 lubią tę wiadomość

• Eli Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktyde85 wrote:
    Dziecko mi zwariowalo! Trzecią noc z rzędu budzi się ok 1-2 zje i koniec spania bo meczy ja brzuszek. Macha nóżkami, wierci się i marudzi. Wczoraj przy tym wymeczyla dwie kupy, dziś nic. Ogólnie nie mamy problemu z brakiem kupy, bo normalnie w dzień jest 2-4 kupki, wiec nie wiem co to jej się porobiło :( ma ktoś jakiś pomysł? Jeszcze jedna taka noc i kopne w kalendarz.

Edyta ja tak miałam, jak Mala meczyly kolki lub zaparcia. Jak boli brzuszek to dziecko budzilo sie w nocy z płaczem. Tak naprawde przeszlo wraz z wejściem w 3 ci miesiąc. Mi lekarz powiedzial, ze mogłam dawac jej czopek vibrucol, nie wiem, czy to by pomogło wtedy, ale pewnie bym spróbowała.

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka ale masz przystojniaka w domu ☺
    Moja tez w nocy tak robila ale ja myslalam ze to brzuch ja boli bo tak kopala nozkami do gory ☺

Niestety wlaczyla sie maruda :(

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edytka a masz jakies krople na kolki??podajesz malej?moze pierdnąc sobie nie moze u nas tez tak bylo przez tą nietolerancje mleka takie same objawy i maly się puczył przy tym z tym że na noc się zmniejszaly napady a gorzej w dzien jak zaczelam dawac sab simplex to zaczely pomagac i bylo spoko a pozniej zamiast kropli ten sok.Bo padniesz dziewczyno dlugo bez snu nie pociągniesz
    Kotmisia dziękujemy ;) Olcia marudna moze jej cieplo nawet moj maluch dzis był maruda takze juz ma za duzo upalow ale juz jestesmy na dole i spi w wozku nieprzytomny :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 10:42

• Eli Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka bo tata chciałby juz z synem pile pokopać, to go szybko przyucza :) A Dawidkowi siedzenie dobrze idzie jak widac. Przystojnego masz syncia :)tak jak Ci wczoraj napisałam, podobny do mamusi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 10:41

olka24 lubi tę wiadomość

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • KotMisia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eaa0442ac2d4.jpg

Lama, GabiK, paulinqa, gosia86, alma lubią tę wiadomość

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eli kochana dziękuje :* oj tak on to by juz go najlepiej do szkoły sportowej wysłal i caly czas mu gada ze bedzie sławnym pilkarzem jak Messi-marzenia :D a Ja się smieje że Dawcio będzie pilotem podniebnych dróg bo najlepsza pozycja do noszenia to na samolot :)

Wonderwall lubi tę wiadomość

• paulinqa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja sie pochwale zdj ze slubu jak na lapka wejde;)

Gosia zmotywujmy sie do cwiczen bo u mnie brzuch galareta. ale jak chce cwiczyc to maly nie pozwala;)
    Tesciem sie nie przejmuj ;)

Moj szkrab podniosl dzis glowke na lezaco;) tak do siadania;)

Moj maż tez jest kochany,zarabia b dobrze i co najwazniejsze to ja mam ostatnie slowo;) choc czasem jest bardzo wkurzajacy;)

gosia86 lubi tę wiadomość

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
‹‹ 2130 2131 2132 2133 2134 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ