Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Ciotki, Julka wczoraj wyjatkowo pozno padla (20.30) ale to z racji drzemki po 18 jak wracalismy od ciotki.
Co do zabraniania i stawiania ultimatum to dla mnie dziecinna i bardzo glupia zagrywka. Zwiazek nie polega na tym, zeby sobie wzajemnie zabraniac przyjemnosci. Tylko we wszystkim musi byc umiar. Mnie tez zlosci, ze maz taki zaangazowany w dzialalnosc osp (ba on sila napedowa tego osp jest) ale w zyciu mu nie zabronilam tam chodzic. Po prostu mowie, ze jest czas na obowiazki i przyjemnosci, sprawy waxne i wazniejsze.
Ja bym byla wsciekla gdyby maz stosowal wobec mnie takie zagrywki "przestaniesz to robic albo sie rozstajemy". Jakbym cos takiego uslyszala sprzed czasu dziecka i slubu to pewnie podziekowalabym za znajomosc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 08:24
-
Gosia tesciem nie masz co sie przejmowac- przeciez nie siedzial przy pustym stole tylko zrobilas mu herbaty i kanapki. A maz jak myslal, zr mu dasz a dobrze wiedzial ze macie tylko 3 porcje to mogl swoja oddac. Bo chyba nie oczekiwal, ze Ty swoja odstapisz
-
Mi też włosy wypadają garściami! Jeszcze nigdy tak źle nie było. A że mam długie to obraz nędzy i rozpaczy jakos jeszcze gorzej wygląda. Czytalam że po porodzie ok 3 msca zaczynają wupadac i wypadnie 1/3 włosów! Ale to normalne i potrwa kilka mscy. Jeżeli kobieta kp to potrwa to dłużej bo hormony inaczej działają
-
Lama to moj chyba zjadal wszystkie nakapki, ktore chcielo dac Twojemu mezowi jak bylam w koncowce 7mca to sie cieszyl ze w konxu mamy rowne brzuchy
gosia86, Lama, GabiK, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMatko i córko nadrobic Was to wyczyn. Ponad godzinę czytam i doczytałam
1) Gosiulek a wogole sie nie przejmuj tesciem. Dobrze dziewczyny piszą, ze dostal kawe i kanapki i wsio!
2)Widze ze Forumowy Kiermasz Mężów trwa i się rozwija Mojego nie oddam bo prcowity i kochany - tlyko wk.r... czasami
3)Moja dzis 0 3 sie przebudzila i tak wierzgała nogami i rękami ze masakra. Wzięłam ją na rpzewijak a ta sie do mnie smieje No ale cudem udalo się ululuać ufff. Ale za to spała do 7:30. Ostatnio budzi się o 6 wiec Matka szczesliwa.
4)Podziwiam Was za te przetwory - mi sie nie chce. chwała ze Tesciowa robi
5) dzis idę znow na fitness. Mleko w zapasie jest wiec luzik Zakwasy mam po ostatnim. Ale wiecie co? Po cesarce miesnie dolne brzucha nie działają Jak jest cwiczenie ze sie lezy i nogi same podnosi to masakragosia86 lubi tę wiadomość
-
Anioł moja dzisiaj tez tak wiedziała l nogami w nocy ze aż z przerażeniem na to patrzyłam. Wyglądała jakby miała jakiś tik nerwowy albo rzucawke jakąś a w dzień śpi zawsze spokojnie. Nie wiem o co chodzi... Upał jej doskwiera??
Karolcia ja wiem ze to wredne było z. Mojej strony ale ja ogólnie zaborcza jestem i chce męża tylko dla siebie. a w tej całej radzie towarzystwo nieodpowiednie dla niego i nie chce żeby mi się spsul na nowo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aktyde85 wrote:Dziecko mi zwariowalo! Trzecią noc z rzędu budzi się ok 1-2 zje i koniec spania bo meczy ja brzuszek. Macha nóżkami, wierci się i marudzi. Wczoraj przy tym wymeczyla dwie kupy, dziś nic. Ogólnie nie mamy problemu z brakiem kupy, bo normalnie w dzień jest 2-4 kupki, wiec nie wiem co to jej się porobiło ma ktoś jakiś pomysł? Jeszcze jedna taka noc i kopne w kalendarz.
Edyta ja tak miałam, jak Mala meczyly kolki lub zaparcia. Jak boli brzuszek to dziecko budzilo sie w nocy z płaczem. Tak naprawde przeszlo wraz z wejściem w 3 ci miesiąc. Mi lekarz powiedzial, ze mogłam dawac jej czopek vibrucol, nie wiem, czy to by pomogło wtedy, ale pewnie bym spróbowała. -
nick nieaktualnyEdytka a masz jakies krople na kolki??podajesz malej?moze pierdnąc sobie nie moze u nas tez tak bylo przez tą nietolerancje mleka takie same objawy i maly się puczył przy tym z tym że na noc się zmniejszaly napady a gorzej w dzien jak zaczelam dawac sab simplex to zaczely pomagac i bylo spoko a pozniej zamiast kropli ten sok.Bo padniesz dziewczyno dlugo bez snu nie pociągniesz
Kotmisia dziękujemy Olcia marudna moze jej cieplo nawet moj maluch dzis był maruda takze juz ma za duzo upalow ale juz jestesmy na dole i spi w wozku nieprzytomnyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 10:42
-
Olka bo tata chciałby juz z synem pile pokopać, to go szybko przyucza A Dawidkowi siedzenie dobrze idzie jak widac. Przystojnego masz syncia :)tak jak Ci wczoraj napisałam, podobny do mamusi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 10:41
olka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEli kochana dziękuje :* oj tak on to by juz go najlepiej do szkoły sportowej wysłal i caly czas mu gada ze bedzie sławnym pilkarzem jak Messi-marzenia a Ja się smieje że Dawcio będzie pilotem podniebnych dróg bo najlepsza pozycja do noszenia to na samolot
Wonderwall lubi tę wiadomość
-
To i ja sie pochwale zdj ze slubu jak na lapka wejde;)
Gosia zmotywujmy sie do cwiczen bo u mnie brzuch galareta. ale jak chce cwiczyc to maly nie pozwala;)
Tesciem sie nie przejmuj
Moj szkrab podniosl dzis glowke na lezaco;) tak do siadania;)
Moj maż tez jest kochany,zarabia b dobrze i co najwazniejsze to ja mam ostatnie slowo;) choc czasem jest bardzo wkurzajacy;)gosia86 lubi tę wiadomość