Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotmisia mój Kuba też nie, jakis czas temu to jeszcze dał się włożyć do łóżeczka i oglądał karuzelkę tak z 20min to mogłam śniadanie zjeść,ale teraz wszystko szybko mu się nudzi i karuzelka (płacz już przy wkładaniu do łóżeczka) i leżaczek (chyba,żeby stać i gadać do niego) i książeczki (kwęka jak tylko wezmę z półki). Zabawki są ok o ile robię za lalkarza i urządzam teatrzyk.
Ja się nie mogę doczekać,żeby zaczął raczkować, bo w domu tyle kątów,że na pewno będzie miał zajęcie a jak będzie siedział to pewnie i tak będzie chciał,żeby go zabawiać.
Ale nasze dzieci to też wykorzystywacze patologiczni są Mój Kuba ze mną nie da się odstawić do bujaczka czy coś, ale z mężem proszę bardzo, mąż zadowolony, bo mały siedzi w foteliku, mąż do niego gada i obiera sobie ziemniaczki, obiadek robi, i tylko mi zdjęcia uśmięchniętego małego przysyła, bo ja w pracy oczywiścieMiM, Bluberry lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6bac98c00bb5.jpg
Dobra reka
Gabik ja pod oknami mam juz paparazii menele siedza i spoglądająWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 13:40
GabiK, Bluberry, katalina, beti97, Lama, Agusia246 lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
nick nieaktualnydzięki dziewczyny za mile komentarze jak kogoś spotykam i mowie ze Dawcio ma 3mce to patrzą ludzie na mnie jak na kosmitke fakt duzy jest i bardzo samodzielny sam sie soba zajmie i coraz częsciej sam zasypia...ja to bym chciała żeby na chwile znowu był taki maleńki jak 3mce temu bezbronny taki był
Blu mój tez juz pod 7kg podchodzil bedzie w gondoli mysle pojezdzi tez do wrzesnia max pazdziernika najwyzej bedzie na początek jezdzil tylko na plasko
Katalina szczerze?nie wiem chyba ugryzienie faktycznie przez komara albo jakies cos innego bo zeszlo samo po 4dniach zadna nie byla to choroba bo bylismy u lekarza i byl szczepiony a nic mu nie ma lekarka mowila ze tez moglo byc uczulenie albo wlasnie ugryzienieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 13:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlu tak ja mam Bebetto Luca a Ty który??no i gondola i spacerowka to mi się wydaje takie na mniejsze dzieciątka...generalnie Ja wielka matka kierowalam się w wyborze wózka -wyglądem i uwaga kolorem zero myślenia o wymiarach więc Blu Nasze misiaczki szybko chyba zmienią fury na lepszy model
to Ja się glęboko nad tym drugim zastanowie
Kotmisia a czym smarujesz na co dzien przy zmianie pieluszki??Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 13:50
-
Olka, Eli, wlasnie mysle, ze to zaparcia, kolka nie bo by plakala, wczoraj w nocy to prutala co chwile, dzisiaj nie wiem, bo przyznam ze co chwile przysypialam juz ze zmeczenia, no ale wczoraj dwie kupy w nocy poszly, a dzisiaj dopiero tera zprzed chwilka, ona ogolnie duzo kup wali
Nie nadążam Was nadrobić!
Kotmisia opis Twojego meza bardzo mi sie podoba, zwlaszcza wzrost i dziary
Ide pomeczyc mojego skarbka czyli lezenie na brzuszku bedzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFabio wiem który model faktycznie spacerowka wieksza od mojej ale nie mieli mojego szarego koloru ;)bo tez mi sie podobał model Fabio ogolnie mialam dylemat między Bebetto a Camarelo a spacerowkę tez bede ogolnie chciała kupic bo wygodniej do auta wsadzic i lżejsza na pewno niz ta z 3funkcyjnego
-
Szczerze dziewczyny to mi sie trafil chlop jak slepej kurze ziarno. Dobry z niego czlowiek. Duzo mi pomaga.
Gabik mialam pisac ze Twoj domeczek to i ja bym orzygarnela. Dla naszej trojki bylby jak znalazl. Bo ja chce na swoje nie z rodzicamiGabiK lubi tę wiadomość
-
olka24 wrote:Blu tak ja mam Bebetto Luca a Ty który??no i gondola i spacerowka to mi się wydaje takie na mniejsze dzieciątka...generalnie Ja wielka matka kierowalam się w wyborze wózka -wyglądem i uwaga kolorem zero myślenia o wymiarach więc Blu Nasze misiaczki szybko chyba zmienią fury na lepszy model
to Ja się glęboko nad tym drugim zastanowie
Kotmisia a czym smarujesz na co dzien przy zmianie pieluszki??
No moja tez jeszcze chwila i bede musiala ja do spacerowki wrzucic, swoja droga, co oni takie male te gondole robia