Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Liliana śpi juz druga godzinę jak nigdy przebudzila się tylko na cyca i śpi dalej. Chyba z upału.
To ja może później też wrzucę ślubne zdjęcie jak juz się tak chwalimy
Aha zapomniałam o najważniejszym. Lili wczoraj pierwszy raz przewróciła się z brzuszka na plecy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 11:15
GabiK, Bluberry, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Anioł ja mam wrażenie,że nie mam czucia w okolicy cięcia cesarskiego. Lekarz mówił,że to normalne i trochę potrwa, ale dziwnie jak dotykam i takie drętwe toto Zazdroszczę pozytywnie fitnessu, ja już nie pamiętam jak sala wygląda. Nie była już z dwa lata przez starania
Olka ale duży chłopak! Wygląda jakby miał więcej niż 3 mce, taki poważny facio już
Kotmisia gdzie Ty znajdujesz te kawałki?
A ja swojego tak chcę oddawać, bo w gruncie rzeczy wiem,że on i tak nigdzie nie pójdzie A co do pracy włożonej w materiał, to trochę mnie wkurza,że jak go brałam to takie niezbyt atrakcyjne to było, łyse, chude, w brzydkich okularach, kiepsko ubrany. Wysłałam do fryzjera, zmieniłam oprawki, odkarmiłam, ubrałam i teraz jest nawet na czym oko zawiesić, do tego stopnia,że liczę,że Kubus jednak urodę po tacie odziedziczy, bo patrząc na pradziadka i dziadka faceci w tej rodzinie z wiekiem są coraz atrakcyjniejsiBluberry, Eli, gosia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuzanna KasterkaKARMIĄCE
Emotikon smile
WROCŁAW
3 min · Warszawa ·
Redakcja Miasta Kobiet – TVN Style przygotowuje program poświęcony szerokiemu zastosowaniu kobiecego mleka. Poszukujemy kobiet, które wykorzystywały mleko z piersi w niestandardowy sposób, np. używały go do kąpieli dziecka. Do kontaktu zapraszamy również kobiety, które zdecydowały się na zakup mleka przez internet.
Nagranie odbędzie się 8 lub 9 września w Warszawie.
Za udział w programie oferujemy wynagrodzenie oraz zwrot kosztów dojazdu
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt na [email protected] lub pod numer 502-555-156.
MiM dla ciebie To z fejsa z grupy Karmiace Wrocław -
Ofe brawo dla Lilianki! Zuch dziewczyna!
Katalina u nas też było to co u Olki, takie czerwone krostki, tylko u nas 2 i ja myślę,że to ukąszenia muszek albo tych przecinków robaczków. U nas po paru dniach się zmniejszyły i teraz to już takie kropeczki. Nie smarowałam niczym, kupiłam Fenistil dla dzieci w aptece, ale nie było innych odczynów, więc dałam spokój, a Kubę to nie swędziało ani nic, bo nie dawał żadnego znaku,że mu to przeszkadza.
Blu ja myślę,że my też we wrześniu zapoznamy się ze spacerówką, bo Kuba już pewnie ponad 60cm, a gondola 74cm i niedługo zrobi się za ciasno, już teraz wystawia mi rączki i łapie za rant, jakby siła w rączkach była to by wstałkatalina lubi tę wiadomość
-
Ja juz marze, zeby moje dziecko siedziało chociaż, bo teraz chce się bawić, malo śpi w dzien i ciągle chce na rękach byc noszona. Niby mam najmniejsza kruszynke tutaj, a ręce mi juz odpadają, to ja Wam wspolczuje nosić dziecko powyżej 5 kg jak moje jeszcze tylu nie ma a wydaje mi się jakby kamienie miala w dupci
Co do wózka ja mam gondole 80 cm wiec szczerze moglaby pojeździć nawet zima, ale niestety moje dziecko nie znosi gondoli, wiec jak tylko troche zacznie siadać to zaraz zmieniam na spacerowke. Az zaluje ze kupiłam nowy wózek. Mogłam kupic uzywans gondole a pozniej spacrrowke babydesign ktora tak mi się podobała i z 800 zl byloby w kieszeni. No ale człowiek uczy sie na bledach. Właśnie posegregowalam ciuszki malej... 3 worki juz odlizylam, gdybym miala 2 dziewczynke, to ciuszkiw bym nie kupowala, wózek nowka bo prawie niesmigany teraz wszystko zalezy od tatusia, czy się ogarnie tak jak obiecałolka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki za info o książeczkach w biedrze, kupilam 9 różnych, cztery te kontrastowe, kolka i kwadraty narazie idą w oglądaniu, Bartek leży pól godz ponad i patrzy na nie sie smieje i kopie ciągle nóżkami i rączkami wymachuje cudak normalnie, jakby dziecko mi sie naprawili, sam leży a ja trzymam ksiazeczke i czytam zaleglosci
-
Co do tego, ze jest najmniejsza w rodzinie majowek, to juz sie przestalam przejmować tak jak piszesz grunt, ze zdrowa i pediatra powiedzial nam to samo, najbardziej cieszy mnie to, ze ladnie sie rozwija mimo, ze urodziła sie troszkę wczesniej i taka malusia zreszta ja lecę w dol wagowo i gdyby nie brzuszek to nie widac, ze w ciąży bylam, to pewnie będzie taki szczypiorek po mamie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 07:40
-
katalina wrote:Edytka a może małej się poprzestawiało i z nocy dzień robi? włączasz światło w nocy? Moja też ześwirowała i budzi się kolejną noc właśnie w tych porach i chce się bawić, a jak stawiam opór to robi się nieznośna, co ją przykryję to kopie, jęczy i ryczy... dwa dni temu to tak wydarła jakby się czegoś wystraszyła właśnie i wszystkich sąsiadów pobudziła bo gadali na drugi dzień.. przy zapalonym świetle się trochę bawi uspokaja i śpi dalej. bo nawet cyca nie chce jakoś specjalnie, pociumka 2-3 minuty i się rozgląda.. No i też wczoraj miałam pierwszy raz kupę w nocy.
Ta moja chudzina wciąż jeszcze w pampersach 2 i jak nie nałożę rzep na siebie to jej się cały pampers rozwala i spada chciałam kupić woombie ale czy ten większy rozmiar na nia za luźny nie będzie? kuuurde wymagająca istota mi się trafiła...
Tez się już nad tym zastanawiałam, ale chyba nie, bo właśnie nie płacze tylko marudzi, macha nóżkami, kręci się, nawet ja zgadywać próbowałam żeby sprawdzić, ale oczka zamknięte i tylko otwierała zaspana. -
Zosia od paru dni zasypia ssac kciuk (smoczek dalej jest ble i ma odruch wymiotny) a reszte palcow wsadza sobie w oko
Eli no masz drobinke, moja niby wczesniej i malusia ale w ojca sie wdala, wiec powoli wchodzimy w 68 a pieluchy 3 juz od dluzszego czasu, bo 2 ja w nozki cisnely, pulpet jeden I musze sie pochwalic, z lekkim wspomaganiem obracamy sie na brzuszek Niestety tylko przez jeden bokEli lubi tę wiadomość
-
My zaraz do okulisty idziemy
A wieczorem idziemy na urodziny szwagierki. Impreza niespodzianka i idziemy z Julka bo moja tesciowa przezywa druga mlodosc moze i kolejna miloscGabiK, MiM, Eli lubią tę wiadomość
-
JA DO TV SOE NIE NADAJE JA TYLKO Smaruje wszystko co popadnie moim mlekiem. I choćbym miała laktacje utrzymywać przez następne 10 lat to to zrobię,. Moja Matylda od maja nie bierze żadnych lekarstw bo nie musi. Codziennie dostaje ok 30mil mleka
GabiK, Eli lubią tę wiadomość
03.02.2014