X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liliana śpi juz druga godzinę jak nigdy przebudzila się tylko na cyca i śpi dalej. Chyba z upału.

To ja może później też wrzucę ślubne zdjęcie jak juz się tak chwalimy ;)

Aha zapomniałam o najważniejszym. Lili wczoraj pierwszy raz przewróciła się z brzuszka na plecy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 11:15

GabiK, Bluberry, gosia86 lubią tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anioł ja mam wrażenie,że nie mam czucia w okolicy cięcia cesarskiego. Lekarz mówił,że to normalne i trochę potrwa, ale dziwnie jak dotykam i takie drętwe toto :-( Zazdroszczę pozytywnie fitnessu, ja już nie pamiętam jak sala wygląda. Nie była już z dwa lata przez starania :-(
    Olka ale duży chłopak! :-) Wygląda jakby miał więcej niż 3 mce, taki poważny facio już :-)
    Kotmisia gdzie Ty znajdujesz te kawałki? :-D
    A ja swojego tak chcę oddawać, bo w gruncie rzeczy wiem,że on i tak nigdzie nie pójdzie ;-) A co do pracy włożonej w materiał, to trochę mnie wkurza,że jak go brałam to takie niezbyt atrakcyjne to było, łyse, chude, w brzydkich okularach, kiepsko ubrany. Wysłałam do fryzjera, zmieniłam oprawki, odkarmiłam, ubrałam i teraz jest nawet na czym oko zawiesić, do tego stopnia,że liczę,że Kubus jednak urodę po tacie odziedziczy, bo patrząc na pradziadka i dziadka faceci w tej rodzinie z wiekiem są coraz atrakcyjniejsi :-)

Bluberry, Eli, gosia86 lubią tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotmisia dobre to ;)

Ale u mnie nie zadziala bo sex od wielkiego swieta jak szanowny w polsce;)haha

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • katalina Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 07:54

• KotMisia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula zostaje Ci keks i kakao. A ja z moim co noc w lozku i seksu nadal nie bylo ;)

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zuzanna Kasterka‎KARMIĄCE
    Emotikon smile
    WROCŁAW
    3 min · Warszawa ·

Redakcja Miasta Kobiet – TVN Style przygotowuje program poświęcony szerokiemu zastosowaniu kobiecego mleka. Poszukujemy kobiet, które wykorzystywały mleko z piersi w niestandardowy sposób, np. używały go do kąpieli dziecka. Do kontaktu zapraszamy również kobiety, które zdecydowały się na zakup mleka przez internet.
    Nagranie odbędzie się 8 lub 9 września w Warszawie.
    Za udział w programie oferujemy wynagrodzenie oraz zwrot kosztów dojazdu
    Osoby zainteresowane prosimy o kontakt na [email protected] lub pod numer 502-555-156.

MiM dla ciebie :) To z fejsa z grupy Karmiace Wrocław

• GabiK Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofe brawo dla Lilianki! Zuch dziewczyna!
    Katalina u nas też było to co u Olki, takie czerwone krostki, tylko u nas 2 i ja myślę,że to ukąszenia muszek albo tych przecinków robaczków. U nas po paru dniach się zmniejszyły i teraz to już takie kropeczki. Nie smarowałam niczym, kupiłam Fenistil dla dzieci w aptece, ale nie było innych odczynów, więc dałam spokój, a Kubę to nie swędziało ani nic, bo nie dawał żadnego znaku,że mu to przeszkadza.
    Blu ja myślę,że my też we wrześniu zapoznamy się ze spacerówką, bo Kuba już pewnie ponad 60cm, a gondola 74cm i niedługo zrobi się za ciasno, już teraz wystawia mi rączki i łapie za rant, jakby siła w rączkach była to by wstał :-)

katalina lubi tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anioł to MiM jest specjalistą od leczenia mlekiem matki, dawać ją do tv!
    Wiedziałam,że któraś z nas w końcu będzie gwiazdą na szklanym ekranie :-D

MiM lubi tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • katalina Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 07:54

GabiK lubi tę wiadomość

• Eli Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz marze, zeby moje dziecko siedziało chociaż, bo teraz chce się bawić, malo śpi w dzien i ciągle chce na rękach byc noszona. Niby mam najmniejsza kruszynke tutaj, a ręce mi juz odpadają, to ja Wam wspolczuje nosić dziecko powyżej 5 kg jak moje jeszcze tylu nie ma a wydaje mi się jakby kamienie miala w dupci ;)
    Co do wózka ja mam gondole 80 cm wiec szczerze moglaby pojeździć nawet zima, ale niestety moje dziecko nie znosi gondoli, wiec jak tylko troche zacznie siadać to zaraz zmieniam na spacerowke. Az zaluje ze kupiłam nowy wózek. Mogłam kupic uzywans gondole a pozniej spacrrowke babydesign ktora tak mi się podobała i z 800 zl byloby w kieszeni. No ale człowiek uczy sie na bledach. Właśnie posegregowalam ciuszki malej... 3 worki juz odlizylam, gdybym miala 2 dziewczynke, to ciuszkiw bym nie kupowala, wózek nowka bo prawie niesmigany ;) teraz wszystko zalezy od tatusia, czy się ogarnie tak jak obiecał :)

olka24 lubi tę wiadomość

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:44

• Karolkaa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za info o książeczkach w biedrze, kupilam 9 różnych, cztery te kontrastowe, kolka i kwadraty narazie idą w oglądaniu, Bartek leży pól godz ponad i patrzy na nie sie smieje i kopie ciągle nóżkami i rączkami wymachuje cudak normalnie, jakby dziecko mi sie naprawili, sam leży a ja trzymam ksiazeczke i czytam zaleglosci

• Eli Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

Co do tego, ze jest najmniejsza w rodzinie majowek, to juz sie przestalam przejmować ;) tak jak piszesz grunt, ze zdrowa i pediatra powiedzial nam to samo, najbardziej cieszy mnie to, ze ladnie sie rozwija mimo, ze urodziła sie troszkę wczesniej i taka malusia :) zreszta ja lecę w dol wagowo i gdyby nie brzuszek to nie widac, ze w ciąży bylam, to pewnie będzie taki szczypiorek po mamie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 07:40

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katalina wrote:
    Edytka a może małej się poprzestawiało i z nocy dzień robi? włączasz światło w nocy? Moja też ześwirowała i budzi się kolejną noc właśnie w tych porach i chce się bawić, a jak stawiam opór to robi się nieznośna, co ją przykryję to kopie, jęczy i ryczy... dwa dni temu to tak wydarła jakby się czegoś wystraszyła właśnie i wszystkich sąsiadów pobudziła bo gadali na drugi dzień.. przy zapalonym świetle się trochę bawi uspokaja i śpi dalej. bo nawet cyca nie chce jakoś specjalnie, pociumka 2-3 minuty i się rozgląda.. No i też wczoraj miałam pierwszy raz kupę w nocy.

Ta moja chudzina wciąż jeszcze w pampersach 2 i jak nie nałożę rzep na siebie to jej się cały pampers rozwala i spada :| chciałam kupić woombie ale czy ten większy rozmiar na nia za luźny nie będzie? kuuurde wymagająca istota mi się trafiła...

Tez się już nad tym zastanawiałam, ale chyba nie, bo właśnie nie płacze tylko marudzi, macha nóżkami, kręci się, nawet ja zgadywać próbowałam żeby sprawdzić, ale oczka zamknięte i tylko otwierała zaspana.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w biurze, cięcie oczywiście zachwycone małą, a do mnie komplementy i kiedy wracam bo tęsknią, ciekawe co na prawdę myślą :P
    Chciałam jeszcze do biedry bo te książeczki, ale już taki skwer ze uxiekalysmy do domu :/

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • Agusia246 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia od paru dni zasypia ssac kciuk (smoczek dalej jest ble i ma odruch wymiotny) a reszte palcow wsadza sobie w oko :D

Eli no masz drobinke, moja niby wczesniej i malusia ale w ojca sie wdala, wiec powoli wchodzimy w 68 a pieluchy 3 juz od dluzszego czasu, bo 2 ja w nozki cisnely, pulpet jeden ;) I musze sie pochwalic, z lekkim wspomaganiem obracamy sie na brzuszek :) Niestety tylko przez jeden bok :/

Eli lubi tę wiadomość

3i4920mm0jlmd1e9.png

• KotMisia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez juz chce zeby Ola byla bardziej samodzielna. Bo nic zrobic nie moge bo ona sama soba sie nie zajmi . Jeszxze dzis w ogole nie spi :(

bl9cmg7y8brm1kw5.png
  • Karolcia88 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My zaraz do okulisty idziemy :(

A wieczorem idziemy na urodziny szwagierki. Impreza niespodzianka ;) i idziemy z Julka bo moja tesciowa przezywa druga mlodosc moze i kolejna milosc ;)

GabiK, MiM, Eli lubią tę wiadomość

Juleczka 04.05.2015 <3
    relg9vvjqldrmcme.png
    mama Aniołka 30.05.2014
    Raduś Aniołek 08.07.2016
  • MiM Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA DO TV SOE NIE NADAJE :-) JA TYLKO Smaruje wszystko co popadnie moim mlekiem. I choćbym miała laktacje utrzymywać przez następne 10 lat to to zrobię,. Moja Matylda od maja nie bierze żadnych lekarstw bo nie musi. Codziennie dostaje ok 30mil mleka

GabiK, Eli lubią tę wiadomość

03.02.2014
‹‹ 2131 2132 2133 2134 2135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ