Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotmisia bardzo możliwe,że to od rota.Mnie lekarka mówiła,że kupa może być inna i że od tej kupy my się możemy zarazić wirusem,żeby szczególnie uważać przy zmianie pieluszki. No to nie oblizywałam palców jak zawsze
A ten bunkier to maniuni 6x4m,ale jak to mówią ciasny ale własny , no i działka 2000m2, więc Ola miałaby gdzie biegać a Michał mógłby i ze dwa boiska do siatkówki urządzićWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 14:21
gosia86, Eli, Bluberry, alma lubią tę wiadomość
-
olka24 wrote:Mim na pewno jak po mnie bedzie miał charakter to bedzie armagedon
Nooo na pewno z maja rośnie mi jak na drożdzach Twoj synek taki meleńki połowa z mojego
Dajcie spokoj, moja prawie ostatnia sie rodzila a wczoraj u pediatry- 6150g!!! i 62 cm, a niby srednie dziecie przyszlo na swiat (3270g, 54 cm), mam nadzieje, ze mnie nie przerosnie, fajnie byc wysokim, ale bez przesady
Olka bardzo przystojny Twoj synus, w sam raz dla Karoliolka24 lubi tę wiadomość
-
Moja mama spiewa Oli piosenke. A ja rosne i rosne. I niedlugo przerosne mame, tate i sosne. Wolalabym jednak zeby ojca nie przerastala bo gdzie ja jej meza znajde. No i zeby stopy miala po mnie, bo ja 38-39 a michal 50
No ja po tych rota to myje rece co dotykam pieluchy. Lrkarka mi wytlumaczyla ze po 24 tygodniu ta szczepionka moze spowodowac nadmierna kolonizacje w jelitach i mega problem ze zdrowiem.
Takze jak macie wroga to mu pieluche z rota podrzucic ☺ -
nick nieaktualny
-
KotMisia wrote:Moja mama spiewa Oli piosenke. A ja rosne i rosne. I niedlugo przerosne mame, tate i sosne. Wolalabym jednak zeby ojca nie przerastala bo gdzie ja jej meza znajde. No i zeby stopy miala po mnie, bo ja 38-39 a michal 50
No ja po tych rota to myje rece co dotykam pieluchy. Lrkarka mi wytlumaczyla ze po 24 tygodniu ta szczepionka moze spowodowac nadmierna kolonizacje w jelitach i mega problem ze zdrowiem.
Takze jak macie wroga to mu pieluche z rota podrzucic ☺
Kurde a ja o tym nie wiedzialam a przyznam, z enie myje rak po kazdym zmienianiu pieluszki. -
KotMisia wrote:Edytka ja tez nie myje, wycieram chusteczkami. Ake to wina Olki. Bo nie zostaewie jej na przrwijakuva jaj odloze do wyra to ryk
No tak, u mnie to samo.
Ale komu można zaszkodzić? Sobie czy dziecku, bo nie do końca zrozumiałamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 15:25
-
Ale smarujecie od rana Moja maruda śpi, gorąco jej dokucza. Ważyłam ją dzisiaj na wadze łazienkowej i waży +-7200. Ciekawe ile naprawdę zaważy na szczepieniu 19. Moja od urodzenia jest kluseczką i nic się nie zmienia, kawał baby. Ręce mi już mdleją od niej.
Mim z tym karmieniem nie ma co podziwiać, bo jak kobieta ma fizyczne możliwości to nic trudnego, wiadomo że są różne przypadki i nie każdej kobiecie dane jest karmić, ale jak się już wpadnie w rytm to się o tym nie myśli, bynajmniej ja. Nie liczę ile razy karmię, czy długo je. Widzę, że rośnie, przybywa na wadze więc ok. Mamusia ma za to niezły apetycik dzięki kp. Najadłam się dzisiaj lodów jak głupia, działają na mnie w te upały kojąco.
A pampki dady są we wszystkich rozmiarach w promocji. Dla mnie jednak najlepsze są pampersy, jak jest gorąco to po dadzie jak używam non stop nie mieszając to ma krostki.
Ooo i ryk , Gwiazdolina się budzi. -
Cześć dziewczyny, u nas minął chrzest i szczepienie nr 2. Na mszy była taka grzeczna że w szoku byłam. Super dzień minął w gronie całej rodziny. Szczepienia masaKra... Jakaś makabryczna kumulacja 6w1, pneumo od prezydenta miasta i rota.. Skończyło się gorączką w nocy, ale na drugi dzień już było ok. Boże jak ona zawyła jak jej się wbiła igłą... Sama płakałam.
-
nick nieaktualnyJa mam miec szczepienia w srode ale maja byc upaly a w upaly nie szczepią. Wiec pewnie we wrzesniu zaszczepię.
Ja pożyczyłam nosidełko babybjorn i jest mega. własnie w nim spi mi na piersi Jedziemy jutro do Stronia Śląskiego więc bedzie nam z nia wygodniej w górach w nosidełku -
Uwaga leżę i pachnę (bo sie umyłam:D) i nie mam zamiaru nic dzisiaj już robić chociaż co nieco jest do ogarnięcia
Polutka ucina sobie drzemkę nr 2 dzisiaj a ja w końcu mogę poleżeć
Też mamy szczepienie w przyszlym tygodniu i otropede i okulistę (chociaż od kilku dni oczko juz nie ropieje ale jak tyle czekałam na termin to juz pójdę)
Olka Dwidek mega przystojny i jaki śliny:)
Blu Jaś też
KotMisia mi się wydaje że chłopca też łatwiej poznać bo chłopcy zazwyczaj są bardziej masywni niż dziewuszkiAnioł lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja lekarka nie szczepu na raz 5w1 i pneumo. Mowi ze bardzo czesto dzoeci goraczkuja. Tym sposobem co 2 tyg mamy szczepienie. Na zmiane 5w1 i pneumo.
Beti ma racje z karmieniem. Mnie troche wysilku kosztowqlo bo ciezko bylo, jak malutka w inkubatorze ale teraz to tez nie licze co ile karmie.
Podziwiax to trzeba nasza Dorotke! A w ogole gdzie Ty Dorcia?