Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja tez podziwiam kobiety które odciągają pokarm i karmią. Ja muszę odciągać teraz ze dwa razy dziennie jak nie ma nocnych karmień i aż żal mi wylewać to mleko bo dziennie wylewam około 200 ml
A wiecie czy gdzieś takie mleko można oddać?
Pola teraz je krócej ale częściej ją przystawiam bo cycki bolą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ah no i młoda reguluje sobie nocny sen, chyba się przestawia. Śpi od 20 do 4 kamienie 10 min i znowu do 6 śpi. Ma tak już od tygodnia
A taka nasza buba jest
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9596b1997105.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 16:31
gosia86, aktyde85, AGA 30, Wonderwall, Lama, alma, GabiK, nojaniewiem, beti97, Agusia246, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
gosia86 wrote:Ja tez podziwiam kobiety które odciągają pokarm i karmią. Ja muszę odciągać teraz ze dwa razy dziennie jak nie ma nocnych karmień i aż żal mi wylewać to mleko bo dziennie wylewam około 200 ml
A wiecie czy gdzieś takie mleko można oddać?
Pola teraz je krócej ale częściej ją przystawiam bo cycki bolą
Czemu nie zamrozisz? Ja wlanie nie moge odciagac, bo mi mala wszystko zjada i przez to nie mam opcji na wyjscie i wypicie %%%. -
nick nieaktualny
-
KotMisia wrote:Edyta ja tez tak mialam ze Ola wsstatko zjadala i mialam problem zeby odciagnac cos do zelaza ale po kapieli Ola spi tak z 4h bez przerwy to wtedy odciagam jeden cycek po prysznicu. Moze u Ciebie tez by sie udalo?
Dałoby sie, ale ja wtedy spie z nia ale masz racje, wtedy jest jedyny moment zeby odciągnąc, tylko ja sie zawsze boje, ze mala mi sie zaraz obudzi a ja bede miala pusto, hmm moze dzisiaj jednak sprobuje.
W ogole powiem Wam, ze nie wiem co jest w tym kp, ale jak na poczatku chcialam karmic 3 miesiace, potem pol roku, a teraz to bym chciala jak najdluzej utrzymac laktacje, chociaz zeby ze dwa razy na dzien karmic. -
nick nieaktualnyaktyde85 wrote:Dajcie spokoj, moja prawie ostatnia sie rodzila a wczoraj u pediatry- 6150g!!! i 62 cm, a niby srednie dziecie przyszlo na swiat (3270g, 54 cm), mam nadzieje, ze mnie nie przerosnie, fajnie byc wysokim, ale bez przesady
Olka bardzo przystojny Twoj synus, w sam raz dla Karoli -
nick nieaktualny
-
Kurczę nie mogę Was nadrobić tyle naprodukowałyście, a myślałam, że w upały będziecie kryć się po zimnych piwnicach bez dostępu do neta
Pisałyście o wadze, mnie trochę niepokoi waga Tobiaszka, bo we wtorek na szczepieniu ważył tylko 6,040 kg, a urodził się z wacale nie taką małą wagą 3360 kg. W ciąguniecałego miesiąca przybrał tylko 600 gramów. Nie za mało?
I u mnie też rota i 5 w 1, a nikt nic nie powiedział o tym, żeby zachować szczególną higienę po rota. Dobrze Was mieć dziewczyny :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 19:21
-
Alma Bartek urodził sie 3010 a teraz ma 5720 i ostatni miesiąc tez przybrał niewiele bo 700, nasza doktor mowila ze to dobrze, ze na początku po kg dzieci tyja a później troszkę mniej bo jesli by tak ciągle bylo to ile by wazyly mając rok. Takze mysle ze te 600u Was to tez jej ok