Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka, szczerze to nie zauważyłam puchniecia u mojej. Jak tam dajesz radę w upały? Ile macie stopni? Bo my juz 25 a na tą chatę do dużo.

Eli, ja swoją dopiero teraz usypiam, ale i normalnie, poza ostatnimi jazdami, wstaje ok 7-8.

Beti, moja mama mnie namawiala na Wiktorie, bardzo ładne imię, w ogóle komentarze i dobre rady trzeba olewac :)

Skoczyłam do biedry, kupiłam 6 książeczek, jutro będziemy testować :)

Boziu boje się tego upału jutro :/ ani wyjść do sklepu, ani na spacer, jeszcze mi klina w aucie padła :/

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • Lama Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beti kij im w oko, jak źle to niech nie patrzą :) Gabik ma rację, ja to nawet za bardzo swoich sąsiadów nie znam. Co innego ze w razie gdyby coś się stało to tez nie mam co liczyć na pomoc itp. To już nie te czasy ze cala klatka żyła jak jedna wielka rodzina

km5stv7321mp2ntw.png
  • Lama Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabik trzyma mnie pisanie do Was bo fakt coś tak wesoło pod kopułą się robi ;)

GabiK lubi tę wiadomość

km5stv7321mp2ntw.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiK wrote:
    A jak pytalam o podwojenie wagi to lekarks mi powiedziala,ze to ok 5mca powinno nastapic,ale to tez indywidualna sprawa i mam sie tym nie

Serio? Mi mówili, że podwojenie ok 3 go i potrojenie ok. 6 go miesiąca, każdy co innego gada.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eli, gdzie w wlkp mieszkasz?

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • Eli Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 07:41

GabiK lubi tę wiadomość

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i widzisz Aktyde i kolejny dowod na to,ze trzeba wszystko 5 razy sprawdzic i trzy razy przesiac :-/
    Ja na wszelki pytam ciagle o to samo rozne polozne,a jak mam okazje to i lekarzy i g... mnie obchodzi,ze w tej samej przychodni i moga sobie powtorzyc :-) a jak sie cos nie zgadza to na bezczela jade "tak???a pani ta i ta to co innego mowila" :-)

2r8ri09ksg9rle49.png
  • Lama Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 22:02

km5stv7321mp2ntw.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eli wrote:
    Edytka ostrów wlkp.a Ty z wlkp?
    Gabik jakbym miala syna to byłby Aleksandrem :)

Poznań obecnie, a jestem z północy wlkp.

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mojego taty tak bylo. Moj tata to pierworodny i dostal to samo imie co jego tata :-)
    A ja bede dzis walczyc ze soba,zeby odlozyc malego do jego lozeczka :-( poki co spi obok mnie :-( walka trwa ;-)

2r8ri09ksg9rle49.png
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie waga urodzeniowa juz podwojona Liliana urodziła się z wagą 3400 a teraz jest 7 kg.
    Ja się czasami obawiam, że będzie pulchnym dzieckiem. Ja byłam chuda ale mąż klocek a ona całkiem w niego poszła. Ale co tam byle by zdrowa była ;)

A w necie czytałam ze waga urodzeniowa powinna być podwojona w 4 miesiącu. Wiec macie czas jeszcze a my z Beti, Blu i Pigulska mamy kluseczki :)

atdc8iikup31msj2.png
  • alma Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże, Gabik sory, że to piszę, ale masz nieźle zrytą przyjaciółkę, przecież przez jej psychozę zrobiła krzywdę dziecku! I co to jakiś Hitler, ze nikt jej nie śmiał uwagi zwrócić? Szok normalnie. Szkoda tego jej małego. Ja karmiłam piersią 6 tyg., dłużej się nie udało, nawet poradnia laktacyjna nie pomogła i mimo, że bardzo chciałam karmić, to nie zeschizowałam na punkcie mm. Jest jak jest i tyle. Moje dziecko na kp też zaczęło z wagi spadać, więc od razu dostał mm i nie wyobrażam sobie, żebym przedkładała swoje przekonania nad jego zdrowie.

Mi z kolei lekarka mówiła, że podwojenie wagi to ok 4 m-ca. Co lekarz to opinia.
    Eli brawo dla męża za niewpuszczenie sąsiadów :)
    KotMisia a ile dajesz tego żelaza? Bo mi lekarka kazała dawać ten actiferol start saszetkę rano a później actiferol 15 mg po południu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 21:52

relg3e5e54dwhg22.png
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine wrote:
    U mnie waga urodzeniowa juz podwojona Liliana urodziła się z wagą 3400 a teraz jest 7 kg.
    Ja się czasami obawiam, że będzie pulchnym dzieckiem. Ja byłam chuda ale mąż klocek a ona całkiem w niego poszła. Ale co tam byle by zdrowa była ;)

A w necie czytałam ze waga urodzeniowa powinna być podwojona w 4 miesiącu. Wiec macie czas jeszcze a my z Beti, Blu i Pigulska mamy kluseczki :)

I jeszcze ja mam kluseczkę :) moja to chyba bije forumowy rekord przybierania na wadze. Ale...pocieszam się, że kp wiec krzywda jej sie chyba nie dzieje, my z nie mężem, jego i moja rodzina to raczej szczupłe osoby, ale wysokie. W ogóle nie schizujmy się na zapas, gdyby było coś nie tak, to by nam pediatrzy powiedzieli.

GabiK lubi tę wiadomość

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • Lama Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie nasze dzieci są akuratne i tego będziemy się trzymać! Poczekajcie jak staną na nogi i się wyciagna! A później jeszcze dojdzie faza wybrzydzania na jedzenie... Także cieszmy się że dzieciaki ładnie jedzą przybierają i są szczęśliwe. Tak powinno być :D

nick nieaktualny, GabiK, gosia86, aktyde85 lubią tę wiadomość

km5stv7321mp2ntw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:45

• Eli Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktyde85 wrote:
    Poznań obecnie, a jestem z północy wlkp.
    To w samej stolicy ;)podoba mi sie Poznan i Wroclaw - oczywiście wiem ze Wroclaw to nie wielkopolska hehe bo tak dwuznacznie to napisałam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 22:01

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alma niestety taka prawda,ona wygladala wtedy jak smierc na choragwi. A przyjaznimy sie,bo jak ona mowi jestem jedyna osoba,ktora mowi jej prawde w oczy i umie sprowadzic na ziemie. Niestety w tamtym czasie bardzo sie oddalilysmy, mialam dosc gadek typu jacy jej nowi przyjaciele sa fantastyczni,a na pytanie co w nich fantastycznego slyszalam, jak to,jeden jest dyrektorem a drugi prezesem :-) jak w Poszukiwany Poszukiwana :-)

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 18:46

• GabiK Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano Blu :-( Jak mi o tym opowiedziala to zaczelam sie martwic o podopieczne jej siostry,bo jaka z niej polozna skoro nic jej wtedy nie pomogla. Ale siostra ma jeszcze gorzej nasrane i nierozgarniete niz moja psiapsiola.

2r8ri09ksg9rle49.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edyta leze i kwicze w dzien bylo 31 stopni teraz z racji lekkiego ochlodzenia za oknem i wiatrakow mamy 28.7stopni ja nie wiem jak to moje dziecko wytrzymuje ale ja umieram i jutro biore malego i spie na dole polozy sie ze mna bo tu mozna zdechnac a te stopy mnie martwia lekarka mowila ze rozne moga byc przyczyny no chyba ze skarpetki go cisna chociaz nie ma za malych ale w kazdych gumka mu sie odbija jak ubieralam w chlodniejsze dni bo teraz to bez

‹‹ 2136 2137 2138 2139 2140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ