Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Olka, szczerze to nie zauważyłam puchniecia u mojej. Jak tam dajesz radę w upały? Ile macie stopni? Bo my juz 25 a na tą chatę do dużo.
Eli, ja swoją dopiero teraz usypiam, ale i normalnie, poza ostatnimi jazdami, wstaje ok 7-8.
Beti, moja mama mnie namawiala na Wiktorie, bardzo ładne imię, w ogóle komentarze i dobre rady trzeba olewac
Skoczyłam do biedry, kupiłam 6 książeczek, jutro będziemy testować
Boziu boje się tego upału jutro ani wyjść do sklepu, ani na spacer, jeszcze mi klina w aucie padła -
Beti kij im w oko, jak źle to niech nie patrzą Gabik ma rację, ja to nawet za bardzo swoich sąsiadów nie znam. Co innego ze w razie gdyby coś się stało to tez nie mam co liczyć na pomoc itp. To już nie te czasy ze cala klatka żyła jak jedna wielka rodzina
-
GabiK wrote:A jak pytalam o podwojenie wagi to lekarks mi powiedziala,ze to ok 5mca powinno nastapic,ale to tez indywidualna sprawa i mam sie tym nie
Serio? Mi mówili, że podwojenie ok 3 go i potrojenie ok. 6 go miesiąca, każdy co innego gada. -
No i widzisz Aktyde i kolejny dowod na to,ze trzeba wszystko 5 razy sprawdzic i trzy razy przesiac
Ja na wszelki pytam ciagle o to samo rozne polozne,a jak mam okazje to i lekarzy i g... mnie obchodzi,ze w tej samej przychodni i moga sobie powtorzyc a jak sie cos nie zgadza to na bezczela jade "tak???a pani ta i ta to co innego mowila" -
U mnie waga urodzeniowa juz podwojona Liliana urodziła się z wagą 3400 a teraz jest 7 kg.
Ja się czasami obawiam, że będzie pulchnym dzieckiem. Ja byłam chuda ale mąż klocek a ona całkiem w niego poszła. Ale co tam byle by zdrowa była
A w necie czytałam ze waga urodzeniowa powinna być podwojona w 4 miesiącu. Wiec macie czas jeszcze a my z Beti, Blu i Pigulska mamy kluseczki -
Boże, Gabik sory, że to piszę, ale masz nieźle zrytą przyjaciółkę, przecież przez jej psychozę zrobiła krzywdę dziecku! I co to jakiś Hitler, ze nikt jej nie śmiał uwagi zwrócić? Szok normalnie. Szkoda tego jej małego. Ja karmiłam piersią 6 tyg., dłużej się nie udało, nawet poradnia laktacyjna nie pomogła i mimo, że bardzo chciałam karmić, to nie zeschizowałam na punkcie mm. Jest jak jest i tyle. Moje dziecko na kp też zaczęło z wagi spadać, więc od razu dostał mm i nie wyobrażam sobie, żebym przedkładała swoje przekonania nad jego zdrowie.
Mi z kolei lekarka mówiła, że podwojenie wagi to ok 4 m-ca. Co lekarz to opinia.
Eli brawo dla męża za niewpuszczenie sąsiadów
KotMisia a ile dajesz tego żelaza? Bo mi lekarka kazała dawać ten actiferol start saszetkę rano a później actiferol 15 mg po południuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 21:52
-
Ofelaine wrote:U mnie waga urodzeniowa juz podwojona Liliana urodziła się z wagą 3400 a teraz jest 7 kg.
Ja się czasami obawiam, że będzie pulchnym dzieckiem. Ja byłam chuda ale mąż klocek a ona całkiem w niego poszła. Ale co tam byle by zdrowa była
A w necie czytałam ze waga urodzeniowa powinna być podwojona w 4 miesiącu. Wiec macie czas jeszcze a my z Beti, Blu i Pigulska mamy kluseczki
I jeszcze ja mam kluseczkę moja to chyba bije forumowy rekord przybierania na wadze. Ale...pocieszam się, że kp wiec krzywda jej sie chyba nie dzieje, my z nie mężem, jego i moja rodzina to raczej szczupłe osoby, ale wysokie. W ogóle nie schizujmy się na zapas, gdyby było coś nie tak, to by nam pediatrzy powiedzieli.GabiK lubi tę wiadomość
-
Wszystkie nasze dzieci są akuratne i tego będziemy się trzymać! Poczekajcie jak staną na nogi i się wyciagna! A później jeszcze dojdzie faza wybrzydzania na jedzenie... Także cieszmy się że dzieciaki ładnie jedzą przybierają i są szczęśliwe. Tak powinno być
Bluberry, GabiK, gosia86, aktyde85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aktyde85 wrote:Poznań obecnie, a jestem z północy wlkp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 22:01
-
Alma niestety taka prawda,ona wygladala wtedy jak smierc na choragwi. A przyjaznimy sie,bo jak ona mowi jestem jedyna osoba,ktora mowi jej prawde w oczy i umie sprowadzic na ziemie. Niestety w tamtym czasie bardzo sie oddalilysmy, mialam dosc gadek typu jacy jej nowi przyjaciele sa fantastyczni,a na pytanie co w nich fantastycznego slyszalam, jak to,jeden jest dyrektorem a drugi prezesem jak w Poszukiwany Poszukiwana
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdyta leze i kwicze w dzien bylo 31 stopni teraz z racji lekkiego ochlodzenia za oknem i wiatrakow mamy 28.7stopni ja nie wiem jak to moje dziecko wytrzymuje ale ja umieram i jutro biore malego i spie na dole polozy sie ze mna bo tu mozna zdechnac a te stopy mnie martwia lekarka mowila ze rozne moga byc przyczyny no chyba ze skarpetki go cisna chociaz nie ma za malych ale w kazdych gumka mu sie odbija jak ubieralam w chlodniejsze dni bo teraz to bez