Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja Natalce tez daje mm, kiedy tylko ma ochotę, czyli w dzien co 2 h. Wcina sporo jak na nia (choc 100 ml co 2 h to pewnie nie jest duzo na 3,5 mies dziecko) a i tak figurę zachowala wiec tez mam wywalone na gadania lekarzy i poloznych. Prawda jest taka ze jak jest glodna to się drze, jak nie jest glodna to za nic w świecie sie nie napije
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polutka też zdrowo wygląda z pućkami i nikt nam nie zwraca uwagi że gruba, je tyle ile chce i nie mam zamiaru jej głodzić.
Alma wyskoczył mi ganglion na lewej dłoni (to taka ruchoma gulka pod skórą wypełniona tą mazią która jest w stawach) mam to już 4 raz
Eli a jak Natalka znosi ćwiczenia? Bo Pola ostatnio urządza cyrki i ryczy jak tylko zaczynamy ćwiczyć, dwa dni jej skróciłam ćwiczenia bo był ryk i dzisiaj próbowała tego samego. Zauważyłam że probuje wymuszać płaczem jak cos chce -
nick nieaktualny
-
Moja artystka tez płaczem wymusza wszystko, często placze, a rzadko kiedy pojawiają się lzy ćwiczenia nadal znosi dobrze, bo jej wlaczam muzykę, robię przy tym z siebie pajaca i jest tak zdziwiona co ta matka robi, ze nawet nie zauważy kiedy kończymy a tak poważnie to widzę, ze lubi te ćwiczenia, bo często sie smieje jak jej tam rączkami i nóżkami ruszam. Jeszcze mamy ta mate ze zwierzątkami, jak naciśnie na ktores to wydaje dzwieki, wiec dla niej dodatkowa atrakcja. Zauwazylam, ze dzieki tym ćwiczeniom zaczela bardziej rozglądać sie i odwracać na dwie strony, bo wcześnie raczej tylko na prawo patrzyla.
GabiK, gosia86 lubią tę wiadomość
-
Alescie naprodukowaly! Nie pamietam juz co mialam napisac
Co do szczepien to nam szczepia 5w1+ pneumo ale meningo dopiero po 2 tygodniach.
A i wcale nie mielismy jakis wielkich hec po 5w1 i pneumo. Pewnie wszystko zalezy od dziecka
Moja spi w gondoli, jak sie przebudzi na jedzonko to ja przeloze do lozeczka.
Uciekam do spania bo od 5.30 na nogach jestem. Dobrej nocki -
My zawsze szczepimy wszystko naraz i tylko te biegunki sa takie. Temperatury nie miala, a ze teraz ostatnia dawka i bez rota to moze w ogole lepiej przejdzie...
A moja mala myla. Jak nie jest ubrana po dziewczecemu to (chyba Gosi pisalam) wyglada to tak: sliczne dziecko, caly tatus, jak ma na imie synek? ... ZofiaGabiK, Bluberry, gosia86, Wonderwall, KotMisia, olis88 lubią tę wiadomość
-
Edytka, nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie jak minie ponad 45 minut od karmienia to jak mala zaciaga to naplywa mleko normalnie do pustego cycka. Znaczy do obu. Tylko po takiej dluzszej chwili ciagniecia.
I tez mowilam ze bede karmic max 6 miesiecy ale teraz sobie mysle, ze taki cyc duuuuuzo taniej wychodzi...gosia86 lubi tę wiadomość