Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina a jest sens to prasować? Przeciez ten komu je dasz i tak na pewno będzie prał te ubranka więc chyba szkoda Twojej pracy
Tak się zastanawiam bo Pola ma po mnie palce u rąk i u nóg czy ogólnie kości będzie miała takie jak u mnie w rodzinie czy może jednak grube jak w rodzinie męża? Bo od strony teścia to wszyscy grubokościści z tendencją do otyłościWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 18:09
-
Karolcia88 wrote:Ofe moj to samo- nigdy o nic mu nie chodzi o nic sie nie zlosci ani nie obraza
Lama śliczna z was para
Przez tego mojego małego króliczka nawet pogody nie mogę obejrzeć bo zaraz gapi sie w tvWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 19:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olka to tak jak u mnie z tym okresem tylko ja ostatni miałam 1 sierpnia i teraz dostałam 1 sierpnia
Lama pięknie wygladaliscie
Ja juz ledwo żyję, w pokoju 28 stopni. Nie idzie spać a MW tak grzać do 22 sierpnia. Zalamka. Najbardziej żal mi dzieciaczków i piesków. -
Karolcia88 wrote:Gosia, Gabik postanowila nie odpuszczac mezowi piekla na ziemi. Caly tydzien ma byc taki
Wtorek ortopeda i decyzja co dalej z biodrami wiec odwołać nie mogę
Środa okulista oczywiście oczko już przestało ropieć ale tak długo czekałam na termin i wole to jednak skonsultować
Czwartek szczepienie ale zadzwonie i zapytam czy aby na pewno szczepią przy takiej pogodzie
A ja nie wiem czy to w lipcu u mnie to był okres czy co bo trwało to 3 dni i tylko brązowe było a teraz mi się wydaje że mam owulację bo śluz jak owulacyjny
U nas tez około 28/29 stopni w sypialni a Pola nawet jeść nie chciała wiec znów muszę się odciągaćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 20:50
-
Gosia my szczepimy w pon i zadzwonilam zapytac,powiedzieli,ze szczepia tylko upraszaja rodzicow zeby wracali prosto do domu z dziecmi. My mamy na 9:30,wiec moze jeszcze da sie zniesc. Mamy tez garaz podziemny,wiec samochod bedzie schlodzony,potem klima,a potem maz (akurat sie przyda bo jest na urlopie)pobiegnie schlodzic samochod zanim wyjdziemy. Nie szalejemy z klima,ale musi przynajmniej zar wywietrzyc. Pani z przychodni pozostawila decyzje mnie,bo oni nie widza wiekszego problemu
-
nick nieaktualny