Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za życzenia Szanowny nie zapomniał ! no cud nad Wisłą. Właśnie Wiki mi kima a mój zarąbisty psiór ją wybudził grrr. Nadrobię Was pewnie jutro po weselu, ciekawe jak wytrzymamy w te upały, jak patrzę na Wasze zdjęcia to też mi się chce za mąż. Ja z beks więc dzisiaj muszę się pilnować źeby nie chlipać w kościele.
-
Nojaniewiem ale Wy goraca sesje mieliście, pewnie najlepsze schowane przed dziecmi
A ten rudy piękny kolor i w każdym Ci ladnie. Ostatnio taki chciałam, ale niestety fryzjerka ciapa i skonczylo sie na tym, ze chciałam....Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 11:15
nojaniewiem lubi tę wiadomość
-
Nojaniewiem bana miałaś na foty! faktycznie nie widać, że w ciąży i mąż ogolony
Moje maleństwo dziś marudzi i śpi, chyba przez ten gorac, u nas ma być dziś 37...
Nie pamiętam, która mówiła z Was, że synek przestał 'mowic', pytam bo od kilku dni Karolcia mało rozmowa, a w środę jeszcze ja pediatra chwalila. W ogóle zauważyłam, że wymusza placzem, np żeby ją na rece wziąść, możliwe to? -
Aktyde juz nie będę!!!
Eli, bo z rudym tak jest, że ciężko go ładnie zrobić. Raz mi sie udało, ale jak później wróciłam do brązu a potem znów na rudy to juz nie był taki ładny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 12:10