Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti z okazji cwiercwiecza spelnienia najskrytszych marzen,nieprzemijajej urody, zdrowego dzieciatka,takiej sily i energii jaka nas tu stale zadziwiasz i zebyscie z ukochanym nie musieli sie juz na tak dlugo rozstawac i zebys nie miala przez nastepne pol wieku zadnych zmartwien a tylko same radosne dni
-
Kotmisia u mnie odszedl kilka dni przed porodem,moge strzelac,ze tydzien,ale pamietam,ze o tym pisalysmy i ja sama pisalam,ze polozna na SR mowila,ze to moze nawet i 2tyg przed porodem odejsc i jak mi odszedl to mialam luz,bo do terminu jeszcze bylo pare tyg,a kilka dni pozniej juz bylam na porodowce.
Obstawiam,ze jak kolezanka ma termin na 13 to w ciagu 72h bedzie jechac na porodowkeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 13:51
-
A ja dzis tez obchodze rocznice. Dokladnie rok temu,niemal co do godziny mialam punkcje jajeczek co znaczy,ze wlasnie rok temu zrealizowal sie nasz cud Kubus
nojaniewiem, Eli, Wonderwall, Karolcia88, paulinqa, Bluberry, dorota1987, katalina, beti97 lubią tę wiadomość
-
Czesc kochane.
Nie nadrobie Was niestety. Beti wszystkiego dobrego :*
Gabik to też jest powod do swietowania
Trzymajcie się dziewczynki w te upały i Wasze pociechy również :*Eli, GabiK, beti97 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Gabik zmienilam zdanie, odpusc mezowi! Przeciez jest istne pieklo! Nawet w domu nie ma czym oddychac
U nas w cieniu 40stopni.
Gratulacje realizacji cudu:*GabiK lubi tę wiadomość
-
Beti wszystkiego co najlepsze a dla ciebie Gabik gratulacje :-*
Dziecko mi dziś tak marudzi przez ten upał ze szok, dopiero teraz zasnęła od rana na dłużej ale przy wiatraku. I nawet miała dziś dodatkową kąpiel rano a i tak marne skutki to przynosi. A mąż mnie tak wkur...a dziś ze jeszcze chwila i wybuchne.GabiK lubi tę wiadomość
-
Gabik gratuluję spełnienia cudu
Dzisiaj Marcin ugotował obiad bo mnie głowa boli chyba od klimy w aucie. Teraz pojechał do teściów a my zostałyśmy w domu, ciekawe na którą wróci? Bo jak mu powiedziałam że o 17 ma być z powrotem to stwierdził że nie opłaca mu się jechać
Ofe co mąż świruje?GabiK lubi tę wiadomość
-
Beti jeszcze ja badz jasnym promieniem dla tych co slonca nie znaja! Buziaczki!
Paulinqa jak mielismy 2 wiatraki to chodzil w sypialni i w salonie. Ale wiatrak byl ustawiony tak, ze do Julki ani jeden podmuch wiatru nie docieral. Niestety wiatrak ze starosci szlag trafil ale juz kupowac nie bedziemy tylko sie szarpniemy na klimatyzator. (Po zamontowaniu rolet zewnetrznych)
Gosia no tak wizyta u mamusi to trzeba posiedziec
Ofe duzo cierpliwosci :*
Moj spoleczniak tez wybyl z domu. Naglasnia puchar wujta a potem gra na 18stce wiec jutro pewnie wstanie po 15 -
Gabik jest co świętować, bo dziecko to prawdziwy cud
Ofe masz racje, powinien sie cieszyć, ze macie pomoc i te pieniadze zaoszczędzone moznaby przeznaczyć na cos innego, ale facetowi często ciężko przemówić do rozsądku
Ja mysle, ze musicie po prostu porozmawiać i przedstawić mu swoje argumenty, sama wiem jak trudno byc miedzy mlotem a kowadlem i juz sie przestalam pitolić. Robię zawsze tak jak dyktuje mi serce i rozum, bez wzgl na to komu akurat przyznam racje, a kto bedzie sie fosialWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 07:35
GabiK lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
Trochę mnie nie było, więc pewnie nie uda mi się nadrobić . Niestety mój wypadek na rolkach miał ciąg dalszy, a mianowicie po dwóch dniach pojawiły się objawy wstrzasnienia mózgu. Nie wolno mi było czytać ani oglądać telewizji, bo nasilalo to zawroty głowy. Dziś już jest ok, ale za kółko wsiadać nie mogę .
Beti, wszystkiego co najlepsze! 25 lat, piękny wiek . Gabik, gratuluje rocznicy Twojego Cudu .
U nas 37 stopni w cieniu na balkonie. Nasze życie przeniosło się do salonu gdzie stoi klimatyzator z ustawioną temperaturą 25 stopni. W pozostałych pomieszczeniach 29 stopni, więc jak na mieszkanie południowe, to nie jest źle.GabiK lubi tę wiadomość
-
Kamila skąd ja to znam u nas to jest tak że moja mama często mnie stawia w takiej sytuacji że jestem.jakby miedzy mlotem a kowadłem i okropne to jest dlatego Ci współczuję ale chyba powinnaś zapytać męża o co mu chodzi.
Anielka dobrze że już jest poprawa, dużo zdrówka Ci życzęAnielka lubi tę wiadomość