Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Litosci, spac mi sie chce a ten maly wiercipieta nic tylko wierzga nogami
My jeszczw ani razu nocy nie przespalysmy. Zjada ok 19/20 potem sie budzi 1/2 i miedzy 5.30 a 7 wstaje. Troche pogadalysmy zebym sie mogla nacieszyc tym cudnym humorkiem gdzie na wszystko sie usmiecha a teraz odlozylam ja do lozeczka wlaczylam karuzele i mam nadzieje ze usnie bo mi brakuje jeszcze z godzinki snu
Gabik, wymyslaj dalej prace, nie odpuszczaj! na dzisiaj mu zaplanuj cos super ekstra bo ma byc najgorecej (przynajmniej w Krk).
Ja sie wczoraj wkurzylam na mojego. Bo przyjechal szwagier i siedzielismy na polu wszyscy. A Julka maruda wiec na chwile mu ja dalam, nawet nie poswiecil jej 20 minut bo juz klnal pod nosem (Jula chciala zeby z nia spacerowac i sie zloscila jak siedzial- wiec mu powiedzialam, ze ja mam tak caly dzien to wtedy sobie cos pogadal wlasnie pod nosem,ze on do pracy chodzi) poten poszlismy wykapac Julke i on mial kosic trawe ale zawyla syrena i polecial. Wrocil dopiero o 23 i zdziwiony,ze zla jestem. Dzieckiem prawie od 2 tygodni przez ten festyn w ogole sie nie zajmowwl, tyle co przy kapieli pomagal bo organizacja tego pieprzonego festynu tak go pochlonela,po festynie rozliczanie sie ze wszystkiego) a jak w koncu wolne popoludnie to ten w strazaka sie bawi. Wygarnelam mu to mi powiedzial, ze przeciez nie pojechal gasic trawy tylko jakis wypadek byl i ratowali zycie wiec troche mi sie glupio zrobilo- ale serio- nieraz to sie czuje jak samotna matkaGabiK lubi tę wiadomość
-
Karolka jak masz mozliwosc to pozycz od kogos- mnie no strasznie kregoslup bolal.
Ile wazy Bartus? Bo niby do 10 mozna w elastycznej, ale juz przy 7/8 podobno (z tego co dziewczyny na fb napisyly) juz ciezko dociagnac i dziecko sprezynuje.
Ja jeszcze sprobuje sie umowic z doradca- moze zapalam miloscia- ale poki co jakos nie bylo miedzy nami chemii -
Dziewczyny piękne zdjęcia!! Wszystkie jesteście piękne, macie przystojnych mężów i śliczne dzieci!! Uwielbiam takie fotki
Beti sto lat !!!
My dzisiaj sen od 21 do 5:20 - zjedzone i teraz o 8 pobudka. Kocham moją córkęgosia86, dorota1987, GabiK lubią tę wiadomość
-
Beti wszystkiego co najwspanialsze z okazji urodzin :*
Dziewczyny wszystkie jesteście śliczne i mogłabym te Wasze sesje godzinami oglądać
Moja tez nie przesypia calej nocy, ale dzisiaj pospala od 19 do 2 a po butli do 5:30 wiec super
Za to ja się nie wyspalam, niby mój brat zamowil narożnik w tej samej firmue co ja, wiec wydawalo mi sie, ze będzie tak samo super wygodny jak mój, a tu nie dość, ze pól nocy szukslam miejsca, zeby się wygodnie ułożyć, to jeszcze trzeszczy cholernie i do tego gnaty mnie bola taki twardy. Po 2 wkulilam sie w rog jak taki pies i jakim cudem zasnęłam na chwile... -
nick nieaktualnyNadrobilam
Zdjecia ze slubu
..hmm śliczne wszystkie jesteście!pigulsla katalina gosia no is reszta miódzio zoneczki z Was;) Ja sie pochwale jak wrocimy do domu;) bo jedziemy wlasnie odwiedzic moja mame w sanatorium 270km w jedna strone wiec troche tego jest Dawcio śpi
Wczoraj mielismy 32stopnie w sypialni maly jak zjadl to byl caly goracy i poszlismy spac na dol do mamy pokoju a tam 24.5 stopnia spal w lozeczku turystycznym bo takie mamy na dole a na gorze drewniane i zalozylam mu moskitiere i go w koncu nic nie gryzlo a ost Dawid o 3.-3.30 jest glodny na szczescie zje i spi dalej dzis zjadl o 3i spal do 7.30
-
nooo w końcu się załapałam na jakieś foty Twoje
ślicznie wyglądasz oba kolory pasują, a na pierwszej focie to w życiu bym nie powiedziała, że w ogóle w ciąży jesteś. Dzieciaki identyko, cudeńka małe i moim zdaniem zdecydowanie podobne do CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 10:36
nojaniewiem lubi tę wiadomość