Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Piękne panny jesteście dziewczyny Pigulska u mnie to samo. Ja i mąż mamy ciemne włosy a Tobiaszek niebieskooki blondynek, chyba po mojej mamie, bo to jedyna w rodzinie blondynka. To i ja się pochwalę fotkami, chociaż sobie humor po tragicznym dniu poprawię,
Wonderwall, GabiK, Karolcia88, gosia86, aktyde85, paulinqa, dorota1987, Bluberry, MiM, katalina, Eli, olka24, olis88 lubią tę wiadomość
-
Przeprowadzka chyba chwilowa bo obudziła się przed chwilą z płaczem i już leży na naszym łóżku I gdyby nie to, że nasza sypialnia ma sufit który przecieka i kasetony i Bóg jeden wie co pod tymi kasetonami się dzieje, to bym jej na pewno nie chciała tak wcześnie wyprowadzać. A jej pokoik jest suchutki, świeżutki i w ogóle...
Ofe, tak jak Gabik brałaby KotMisie to ja bym Ciebie, strasznie ładna z Ciebie kobieta -
GabiK wrote:Alma zajefajne zdjecia! Maz serio wioslowal w garniturze? Daliscie sie szybko namowic fotografowi czy to byl wlasny pomysl na sesje?
Dzięki Gabik, mąż wypłynął prawie na środek jeziora i owszem- cisnął ino szum w garniaku mimo prawie 30 stopni A co do sesji, to był nasz pomysł, niewiele fotek wyszło z inicjatywy fotografa, taka nam się niestety niemota trafiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 23:12
GabiK lubi tę wiadomość
-
Wszystkie jesteście piękne
Alma super sesja
Ewelinkie rzeczywiście tanio ale chyba już się nie opłaca kupować bo Młody może raptem raz to włoży a potem będzie po lecie zresztą u mnie nie ma smyka a też niewiadomo czy się nie wyprzedalo
Ja uciekam do wyrka, dziecko na śpiocha nakarmione to powinien conajmniej do 6-7 spać
Dobranoc dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 23:18
gosia86, alma lubią tę wiadomość
-
Edytka niesmialo zaryzykuje,ze tak,bo moj Kuba od jakiegos tygodnia moze troche dluzej przesypia cala nocm tak od 20-21 do 5:30-6,potem jedzonko, troche zabawy i ok 8 zasypia na 1-1,5h. A potem to juz spi moze ze 2x w ciagu dnia po ok 30min i wieczorem pada. Ale mam tak odkad tu podyskutowalysmy o wybudzaniu na jedzenie,przestalam wybudzac i synus spi jak zloto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 00:07
-
A jeszcze przyszlo mi do glowy,ze te upaly to przeze mnie, maz swoje winy musial odpokutowac w piekle,wiec mu je sprowadzilam na ziemie. I w tym piekle najpierw ocieplal domek na dzialce,potem zaciagal siatke podtynkowa,a teraz czyscil mi samochod. A pieklo sie nie konczy,bo pomyslalam,ze Herkules musial 12 prac wykonac,a ten po 3 mialby miec luz??? Tak,ze sorry Dziewczyny to jeszcze chwile potrwa
Agusia246, Wonderwall, gosia86, MiM, Eli, Lama lubią tę wiadomość
-
aktyde85 wrote:Wasze dzieciaczki tak dlugo spią w nocy? Moja maksymalnie 5-6h i cycus, pózniej jeszcze ze 3-4h jest w stanie przespać. To się jakoś później zmienia?