WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Maj 2015 :)
Odpowiedz

Maj 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aktyde85 wrote:
    Ale macie wspólny taras? My mamy taki sam problem z sąsiadami, u nas taras niewielki i od sąsiada oddzielony tylko niskim murkiem i ciągle musimy okna zamykać bo fajkami wali, on z zona na zmianę palą i chyba fajka od fajki :/ no ale przecież mu nie powiem co ma a czego nie ma robić na swoim balkonie...
    Miało być cytuj
    Nie mamy osobno tylko on do nas przychodzi czasem

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • Eli Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Polusi :)my tez obchodzimy każdy miesiąc ;)takie nasze male święto ;)

gosia86 lubi tę wiadomość

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • Eli Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wszystkie macie śliczne foty ze ślubu i super pamiątkę :) fajnie tak oglądać po jakim czasie zdjęcia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 07:34

gosia86, Bluberry, Wonderwall, olka24 lubią tę wiadomość

iv096iye2nwxgbh1.png
    zi139jcgosgurbhf.png
  • Karolkaa Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 14:58

• GabiK Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z paleniem u nas tak samo, sasiad i jego tesciowie pala na balkonie pietro nizej, a do nas wszystko leci,ale nie mam jak mu zwrocic uwagi,bo to ten fajny sasiad od tego okropnego wypadku z wozkiem. I to glownie jego tesciowie pala,a.tesciowa dodatkowo wylazi na balkon rozmawiac przez telefon i dzieki temu caly blok moze uczestniczyc w.rozmowie.

2r8ri09ksg9rle49.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od poniedzialku zaczynam akcje udupiania kierowcy dostawcy firmy Ren,ktory podjezdza pod balkony,bo tam jest rampa rozladunkowa sklepu w.naszym bloku i nie wylacza silnika, warkot jest nie z tej ziemi,bo ma jeszcze jakis agregat na.dachu z otwarta klapa, a do tego radio rozkrecone na ful. I przez caly rozladunek godz 6,6:30 lub 7:00 caly blok na.nogach i sluchamy samochodu i przebojow z.radia tej mendy. No i dzis przyjechal popoludniu i mialam okazje wyleciec do niego,poprosilam o wylaczenie silnika,bo zgodnie z przepisami nie mozna byc na.wlaczonym.silniku pow. minuty. Olal mnie,przyszedl sasiad na pomoc,tym razem.inny, sasiada tez olal. Wiec spisalam nr rejestracji i zamierzam.domagac sie od firmy Ren rozwiazania problemu. A jeszcze kierownik sklepu nam pyszczyl,wiec mu przypomnialam,ze my z sasiadem jestesmy wspolwlascicielami czesci wspolnej jaka stanowi sklep,a oni nam.zalegaja.w.tej chwili juz ponad 100tys zl z tytulu czynszu za.najem.powierzchni.Niezbyt interesowaly mnie sprawy naszej wspolnoty,ale cholera zaczna i to bardzo :-)

2r8ri09ksg9rle49.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia lubie za to,ze sama zwrocisz uwage.
    Zdjecia super :-) naprawde piliscie szampana? Ty cudna,taka wysoka.i smukla <3 a maz jaki przystojniak ;-)

gosia86 lubi tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • paulinqa Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikolaj padl o 21 w koncu. maruda straszna dzis przez ten upal, do tego ma takie nabrzmiale dziaselka..

Wszystkie macie sliczne zdjecia;) oj tez musze swoje obejrzec;)

I ja tez ide sie z nim polozyc (bo dalej nie umiem go odkladac do lozeczka .czyt nie chce;) hehe. ale dobrze mi sie spi obok niego;* ciekawe o ktorej dzis pobudka..

GabiK lubi tę wiadomość

Mikołaj ♡
    relgupjypxcecsm1.png

22.04.2014 [*]
  • Lama Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 15:31

Wonderwall, Eli lubią tę wiadomość

km5stv7321mp2ntw.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej zdjęcia ślubne ale pięknie :)

https://www.maluchy.pl/li-70850.png
    8p3ovfxm10p58typ.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zdjęcia z sesji mam tylko gdzieś na płytce i lapku a na tablecie tylko jedno się uchowało ;)
    Taaadam ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/daabb788f089.jpg

Wonderwall, olka24, alma, Karolcia88, dorota1987, GabiK, gosia86, Ofelaine, paulinqa, Bluberry, katalina, Eli, olis88, Lama lubią tę wiadomość

8p3ovfxm10p58typ.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My oboje brazowe oczy i włosy a Nikoś niebieskie ślepka i jasne włoski :P
    Łudze się ze mu ściemnieje ale chyba wdał się w dziadków ;)

olka24, Wonderwall, GabiK lubią tę wiadomość

8p3ovfxm10p58typ.png
  • alma Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolkaa wrote:
    Mój tez morka glowke ma w te upały.
    Alma a ty karmisz piersią czy mm? Bo nie pamiętam? Straszny ten refluks, mój to czasem spi i aż go wykreca sie budzi z płaczem wezmę go pionowo i mu sie beknie wtedy i lżej widac i czasem odloze i jeszcze przyśnię ale bardzo rzadko zazwyczaj po spaniu dlatego nie chce spać tak jak wasze dzieci po godz dwie tylko przeważnie pól godz i pobudka dlatego taki marudny jest mi ostatnio. Modle sie by ten refluks sie skończył podobno jak dzieci zaczynają same siedzieć to mija troche te ulewanie i oby ten refluks fizjologiczny nie pozostał potem. My mamy jechac we wrześniu do takiego prof do Bialegostoku, podobno dobry w leczeniu takich przypadków, dzwonilam ostatnio zapisać i na sierpień sie nie dalo dopiero pod koniec mca mozna zapisać na wrzesień.

Karolka ja karmię mm. Mi już ręce opadają, bo mały miał już najsilniejszy lek- omeprazol i nic nie pomógł. Nadal mega ulewanie i kupy z krwią. Co to za profesor z Białegostoku? Bo już na miejscowych lekarzy to nawet nie liczę.
    Gosia my jak mały miał 6 tyg. też wylądowaliśmy w szpitalu, bo się zachłysnąl i robili mu rtg i usg brzuszka.
    Przez ten upał Tobi jest po prostu nie do zniesienia. Drze się non stop, nawet podczas jedzenia i tym bardziej boję się, bo się ciągle krztusi.

relg3e5e54dwhg22.png
  • Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 11:40

dorota1987, alma, GabiK, PIGULSKA, aktyde85, Agusia246, paulinqa, Bluberry, MiM, katalina, beti97, olis88, Lama lubią tę wiadomość

• Wonderwall Ekspertka

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 11:40

• dorota1987 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misja wykonana, mąż się zapuścił i zrobiłam mu postrzyżyny, a teraz laktatoring...padam, druga butla by się przydała na pot:P

dqprj44jymj31xvy.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pigulska jacy Wy szczesliwi na tym zdjeciu, a Ty taka jeszcze jakby oniesmielona,skromna a piekna,ze hej :-)

2r8ri09ksg9rle49.png
  • GabiK Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinka,ale sliczny chlopak!A jaka mina! I sie tak wspiera na Twojej rece z taka mina a la "wezcie,co jest,znowu aparat"?Super <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 22:44

Wonderwall lubi tę wiadomość

2r8ri09ksg9rle49.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinkie ale słodziak i przystojniacha z Ignasia a oczy to ma mega <3
    Po cichu liczyłam ze mój tez takie będzie miał ale matka natura chciała inaczej ;)

Wonderwall lubi tę wiadomość

8p3ovfxm10p58typ.png
  • PIGULSKA Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GabiK wrote:
    Pigulska jacy Wy szczesliwi na tym zdjeciu, a Ty taka jeszcze jakby oniesmielona,skromna a piekna,ze hej :-)
    Oj tam oj tam ;)
    Dziękujemy i rzeczywiście jeden z najpiękniejszych dni w życiu :)

GabiK lubi tę wiadomość

8p3ovfxm10p58typ.png
‹‹ 2143 2144 2145 2146 2147 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ