Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak wejdę na kompa to zaloze nowa rywalizację na endomondo, Blu proponowała najwięcej spalonych kalorii
A muszę się pożalić bo szukam sukienki na chrzest i w rozmiarze L nie dopinam sie w biuście a mój mężuś uważa że jeszcze mogę schudnąć do chrztu jakbym zaczęła biegać ku ćwiczyć. Tylko jak mam schudnąć w biuście skoro karmię? -
My pierwszy raz razem bedziemy,ale przy tych upalach to sie przyda druga osoba. Gosia jak masz jechac komunikacja to przeloz.
Ja bym przelozyla,ale chcieli na wrzesien i to pneumo i 5w1 na raz,a my mamy zaplanowane tak,ze mamy max 2 wklucia,a najczesciej jedno. I nie chcialam tego zaburzac. -
nick nieaktualny
-
Gabik nawet nie komunikacja bo do nas tylko małe busiki jeżdżą wiec tylko spacer nam pozostaje a to w obie strony wychodzi 7 km
Jest jeszcze opcja ze mąż wziął by auto z pracy a mi zostawi nasze ale wtedy muszę wziąć mamę bo nie doszedł jeszcze jak wyłączyć poduszkę z przodu
Gabik tez dzisiaj o tym pomyślałam żeby kupic bluzkę i spódnice tym bardziej że na wesele tez muszę coś mieć w domu to z karmieniem nie będzie problemu ale na weselu to nawet pokoju nam nie zaproponowali bo są lepsi i gorsi goście a my niestety ta gorsza kategoria. A kryterium przyznania pokoju była odległości z domu na salę i jest tak że dla niektórych osób które mają znaczniej bliżej niż my pokój będzie a dla nas nie. Ale co sie dziwić nawet siostra pana młodego pokoju nie ma zamówionego ti co dopiero dla kuzyna i to naprawdę bliskiego (bo tesci ma siostrę a teściową brata i oni są małżeństwem). Coraz bardziej odechciewa mi sie tego wesela, a jeszcze siostra młodego czyli chrzestna Poli będzie mi gadać że mam dziecka ze sobą nie brać bo to za dużo ludzi będzie wiec ją ostatnio oświeciłam że Pola z nikim tak długo nie zostanie bo po pierwsze jest na etapie tylko mama a po drugie nie je z butelki więc kto ją nakarmi??Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 21:29
-
Kurcze to tylko ja taka zosia samosia? Maz jeszcze ani razu nie byl z nami u lekarza. Tzn poza pomoca dorazna i szpitalem. Ale ani okulusta ani tehabilitacja nie mowiac o szczepieniu czy zwyklej wizycie u pediatry. " on nie moze sluchac jak dziecko cierpi" taka ma wymowke jak Julcia placze i mi ja wciska w rece. A w domu raczej nie osiaga takiego poziomu placzu jak przy szczepieniu
-
Jeszcze pomyslalam,ze jak mala Cie zaleje czy cos to latwiej zmienic bluzke niz cala sukienke.
To nie ma co, bardzo przemyslane te podzialy. Ale moze powinnas sie Gosia cieszyc,ze Cie z dzieckiem zaprosili,znam przypadki,ze sie dostaje zaproszenie,ale bez dzieci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 21:31
-
nick nieaktualnyJa tez jezdze sama na pierwszej wizycie byl ze mna maz jak maly nie przybieral na wadze a tak to sama ale dlatego ze maz pracuje duzo i dlugo i nie ma czasu moje dziecko spi od 18 zjadl mleko spi dalej do domu jeszcze kawalek takze nad morze mozemy jechac tylko mysle nad kupnem nosidelka na ramiona bo jak wozkiem po plazy?
-
Aaa Gabik zaproszenie jest bez dziecka ale nie ma opcji żebym poszła bez niej. Najchętniej to bym nie szła ale mąż chce. Zastanawiam się czy ich babka będzie na weselu bo taka chora że na chrzest nie przyjdzie a to jej pierwsza prawnuczka
Olka z dużymi kołami chyba jakos by się dało jechac jak byś dojecjala do twardego piachu tzn.mokrego bo po suchym to trudnoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 21:46
-
Lama pieknie wygladalas;)
Gosia jednak nie prasowalam bo mikolaj nie pozwolil;)
My mamy tez wesele 5 wrzesnia i mam nadzieje ze sie ochlodzi..i bedz4emy miec pokoj do karmienia pytalam przy proszeniu;) inaczej bym nie poszla.
Jej musze jechab na krk za kiecka a co tu zrobic z karmieniami?? Sa w galeriach jakies wytyczone miejsca? o butli nie ma mowy bo nie bedzie jadl -
U nas na polu jest zaledwie 28.7°C
Paulinqa ja sie nie spotkalam w zadnej galerii w Krk z takim miejscem. Ba nawet toalety sla matek z dziecmi nieraz sa zamkniete na klucz
Probuje spac bosmy od 5 na nogach. -
nick nieaktualnyU nas w kazdej galerii jest kilka pokoi matek z dzieckiem wiec chyba w krk powinny byc no bez jaj...Gosiu wlasnie mi sie wydaje ze duze kola moze by daly rade w sumie to tylko 3dni albo az 3dni w tym roku mielismy 4rocznice slubu i maz tak chce w ramach odpoczynku chwilowego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 22:05
-
Paulinka mnie sie tez wydaje,ze pokoj dla matki z dzieckiem w galerii handlowej to norma,nawet w supermarketach sa. Jesli zamkniety to trzebs poprosic ochroniarza o otwarcie. To nawet lepiej,ze zamykaja,bo rozne typy lubia tam wlazic.
Na pewno w sklepach Mothercare przymierzalnie sa dla mam z dzieckiem. Jest umywalka,szafka z blatem i kanapaolka24 lubi tę wiadomość