Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny to znowu ja u nas te ataki histerii to chyba polaczenie kolki z zaparciami
Juz nawet nie moge pomoc mu czopkiem..bo tak sie spina ze niechce wejsc i do tego wrzask nie z tej ziemi..
Ktoras z Was stosowala syrop laktuloza...tylko niewiem ktora? Pomogl? Bo juz niewiem co robic..nie moge patrzec na cierpienie synka -
Katolina mi w aptece zdecydowanie odradzili wszelkie syropki bo maja dzialanie przeczyszczajace-chyba ze z zalecenia lekarza. U nas pomaga to
http://www.aptekagemini.pl/melilax-pediatric-6-mikrowlewek.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 08:55
karolinka85 lubi tę wiadomość
-
karolinka85 wrote:Hej dziewczyny to znowu ja u nas te ataki histerii to chyba polaczenie kolki z zaparciami
Juz nawet nie moge pomoc mu czopkiem..bo tak sie spina ze niechce wejsc i do tego wrzask nie z tej ziemi..
Ktoras z Was stosowala syrop laktuloza...tylko niewiem ktora? Pomogl? Bo juz niewiem co robic..nie moge patrzec na cierpienie synka
Gosia podawała. ja też ale ja podaje tylko doraźnie. A czy twój maluch pije wodę? bo czasem przyczyną zaparc jest zbyt mała ilość wody w organizmie.
uff nareszcie wszystko poprane. I niestety powrót do smutnej rzeczywistości. trzymam kciuki za wszystkie i wszystko03.02.2014 -
Nie wiem gdsie Wy macie wiaterek i ze mozna wietrzyc dom. U nas w sypialni aktualnie 30 stopni a na polu ( w sloncu) 46. Okna od wschodu i zadnego drzewa ktore chociaz trochr by oslonilo od slonca.
w salonie trochr lepiej ale i tak za cieplo -
karolinka85 wrote:Hej dziewczyny to znowu ja u nas te ataki histerii to chyba polaczenie kolki z zaparciami
Ktoras z Was stosowala syrop laktuloza...tylko niewiem ktora? Pomogl? Bo juz niewiem co robic..nie moge patrzec na cierpienie synka
Ale jeśli długo to trwa to sugerowalabym wizytę u lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 09:11
karolinka85 lubi tę wiadomość
-
MiM wrote:Gosia podawała. ja też ale ja podaje tylko doraźnie. A czy twój maluch pije wodę? bo czasem przyczyną zaparc jest zbyt mała ilość wody w organizmie.
uff nareszcie wszystko poprane. I niestety powrót do smutnej rzeczywistości. trzymam kciuki za wszystkie i wszystko
A ten syrop to na receptę jest? Mogę go podać np tylko gdy widzę ze mala się męczy ze zrobieniem kupki? -
Gdzie wy wiatr macie.? Koln krk nic nie czuc. na tarasie mamy juz 30 st w cieniu.
U nas tez dzis 2 pobudki z czego przed 7 mikolaj byl wyspany i zacieszal wczoraj odstawilam mu zyrtec ale dzis juz ma przypuchniety lekko nosek i oczka .. czyli jednak alergik moj maly -
Dzieki dziewczyny bo juz naprawde niewiem co robic popytam pediatre o ten syrop..
Wczesniej gdy bral 7mg zelaza bylo ok,a gdy zwiekszyli pojawil sie problem
MiM wode podawalam ale zaprzestalam bo chlustal po niej i wyrzygiwal ta wode i wczesniejsze mleko..takze nie bardzo.. -
Karolinka woda jest bardzo wazna mi lekarz kazał podawać nawet 500 ml
Edytka syrop bez recepty koszt około 10 zl i można podać jak widizs ze ma problem ze zrobieniem ale nie wiem jak szybko będzie efekt bo ja czekałam 3 dnikarolinka85 lubi tę wiadomość
-
Wiem Gosia ale co zrobic jak chlusta po niej jakby tak wszystko wyrzygiwal to moglby sie odwodnic.. Glownie karmie piersia wiec na zadanie,a mm -bebilon pepti podaje wtedy jak jeszcze chce ale mu nie leci..
-
nick nieaktualnyGabiK wrote:Dziewczyny Kubus nie chce pic ani czystej wody ani z glukoza. Co radzicie? Myslalam,zeby mu zrobic ten kompocik co MIM gotuje?
MiM podaj jeszcze raz przepis,plz.GabiK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny