Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaulinqa wrote:a mój pediatra twierdzi że koperku nie podawac dziecku jeśli pierdzi bo wzmaża to ból brzuszka i kolki. ciekawe ile w tym prawdy?
u nas kupa jest co 2 dni ale taka że wyłazi z pampkow;p
Ja juz podaje w te upaly w temp pokojowej tylko wczesniej podgrzewalam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ten tatus z dzidia to moj bohater zdobywca klimatyzatora karolka nam to chusto-nosidlo się sprawdza. Agusia skorygowala błędy w wiazaniu i jest ok. zresztą nasze ciało medyczne puella pisała ze mei-tai jest OK. I mnie też kręgosłup w nim nie boli bo cały ciężar jest na biodrach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 17:10
03.02.2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEli spokoj podstawa a w zimie zas palenie ehh jak nie urok to sraczka
Edytka ciezko ide tam tylko jak cos potrzebuje a tak to na dole siedzimy bo tu 27stopni u mamy w pokoju bo jej nie ma wiec o tyle dobrze bo bysmy tam umarli...jak bylam wczesniej tam posprzatac to prawie sie przewrocilam nawet tam z dawidem nie ide bo jeszcze przegrzeje sie czy cos mu sie stanieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 19:46
-
No to dobrze, ze mozecie u mamy posiedziec, u nas tez podobnie, bo 26 ale jakos da sie przezyc
My dzisiaj mily dzionek, leniwy, spacerek, na obiad do ulubionej pizzeri wstapilismy i sobie zjedlismy na powietrzu, w cieniu, milusio, a mala jest grzeczniutka w knajpach wczoraj do znajomych na grilla pojechalismy, ale sie pogoda zrypala i siedzielismy w chacie
Eli, gosia86, GabiK lubią tę wiadomość
-
karolka to nie jest nosidlo. to jest raczej kawalek prostokontego materialu z doszytymi pasami. więc dociagasz jak ci pasuje. Michu uwielbia w tym spać. cały urlop w tym przespal. tylko w taki upał go nie wiąże.
jak masz od kogo pożyczyć chuste to sproboj. ja niestety nie umiałam wiązać chusty.03.02.2014