Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja teraz w te upały kapie Mloda 2-3 razy dziennie lub tez właśnie przemywam, zmieniam ubrania tez 500 razy dziennie, tyle ze w nocy boje sie, ze mi się przebudzi. Mysle sobie, ze chyba ja zostawie w tym co jest bo i tak się spoci, choc z drugiej strony moze nad ranem sie lekko ochlodzic o ile to możliwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 07:38
olka24 lubi tę wiadomość
-
A dzis Kubus pierwszy raz przestraszyl sie taty bo wrocil z zakupow,maly ogladal karuzelke,a ten stanal znienacka przy lozku i cos powiedzial do niego glosno. Maly tak plakal,ze az sie caly czerwony zrobil,a.ten zamiast go wziac na rece i lagodnie uspokoic to stal tak dalej i gadal "to ja". Noz ku... szkoda,ze mu rysowac nie zaczal. Mowilam mu "wez go na rece",ale nie,stal tak dalej i tlumaczyl dziecku,ze wlasnie wrocil itd. Musialam sama interweniowac,a nie chce utrwalac w malym,ze jak zle to tylko mamusia,chcialabym,zeby byl i tatus wtedy. No nic,mam nadzieje,ze stary z czasem sie nauczy,ze to wazne,zeby dziecko wiedzialo,ze pocieszyc mozemy obydwoje.
-
to Wy ubieracie dzieciaczki na taki skwar?! my na golasa gonimy,nieraz nawet bez pieluszki leży tylko na podkładzie. a w nocy spi w bodziaku z krótkim rękawem i wcale jakoś specjalnie mokra nie jest.
to ja pisałam o przemywaniu może Gosia teżGabiK lubi tę wiadomość
-
Ja tez przemywam ale raczej to Karolcia o tym pisała. Robię tez jej kapiel na szybko w umywalce żeby ja schłodzić. Ale w nocy jej nie przebieram i nie jest mokra, poci sie tylko w trakcie karmienia bo nagrzewa sie ode mnie.
Gabi trzymam kciuki.
Ja zorganizowałam transport na wtorek i może środę też uda się zorganizować jakośGabiK lubi tę wiadomość
-
Karolcia tak mi sie tez Ty kolatalas po glowie z tymi wacikami
Ja w.dzien ubieram w koszulki takie oversize a to dlatego,ze z tego goraca jak bralam malego na rece to az mu czerwone slady na skorze zostawialam,bo sie skora jego i moja sklejala. Teraz ja tez juz koszulki z rekawkiem i on tez,na dole pampersik. A na noc body. Ty masz Karolcia latwiej z dziewczyna, jak jej zdjac pieluszke to ci nie osika wszystkiego w promieniu 1,5m, chlopak bez pieluszki to juz ryzykowna sprawaEli, Karolcia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj w dzien body i w nocy body na ramiaczkach bo tak jak u Eli zmiany temp sa wiec wole zeby byl ubrany w cow jednak a tez klade w dzien na golasa na podkladzie ale w nocy to mamy okna pootwierane zeby sie chlodzilo i nad ranem jest lepiej znaczy okolo 24 26stopni zalezy od nocy
-
gabik po prostu 30 stopni w domu pernamente nie wyspanie zrobiły swoje padlam jak długa
lama pierwsze 3 próby trwały po 10 minut teraz wiąże w 10 sekund.
A mam chustę od 3 kg tylko wiąże się inaczej dla noworodka i dla niemowlęciaLama lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
nick nieaktualnyLama kompocik jest mim pomyslem ja daje sok ciesze sie ze kompocik pomaga
Tez musze nad morze kupic chuste lub nosidelko mim a gdzie swoja kupilas?jestem zielona w temacie wolala bym raczej nosidelko aaaa zreszta sama nie wiem czego chce a czego nieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 22:21
-
nick nieaktualnyBo ja to zawsze wszedzie ze wszystkim do przodu ;)heh no ale na szczescie maly nie ucierpial a mu pomoglo
1stopien oooo to ja bym powiedziala ze to istna syberia jest czlowiek liczy na burze deszcze a tu tylko 1stopien masakra !
Moj ojciec mowi ze mam mj skarpetki zalozyc na noc bo jak sie ochlodzi a on odkryty tomgo od stop chociaz bedzie grzalo chyba mu mocno slonce na leb przygrzalo z tymi pomyslami