Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
GabiK wrote:Karolcia tak mi sie tez Ty kolatalas po glowie z tymi wacikami
Ja w.dzien ubieram w koszulki takie oversize a to dlatego,ze z tego goraca jak bralam malego na rece to az mu czerwone slady na skorze zostawialam,bo sie skora jego i moja sklejala. Teraz ja tez juz koszulki z rekawkiem i on tez,na dole pampersik. A na noc body. Ty masz Karolcia latwiej z dziewczyna, jak jej zdjac pieluszke to ci nie osika wszystkiego w promieniu 1,5m, chlopak bez pieluszki to juz ryzykowna sprawa
Oj tak, chłopca bez pieluszki trzeba cały czas pilnować. Raz mąż spuścił go z oka na 2 sekundy, a Filip w tym czasie nasikal sobie do ucha. Ze dwa razy zaliczylismy też łapanie siku do rąk, bo akurat nie było niczego do położenia w zasięgu.Karolcia88, Wonderwall, gosia86, Eli, GabiK lubią tę wiadomość
-
olka24 wrote:Edytka u nas na komary na potęge kuzwa lataja mieszkam na przeciwko rzeki i z niej wpizdu tego dziadostwa leci a kiedya wynajmowalismy mieszkanie 3pokoje nowe budownictwo i dziwnie tanio okazalo sie se wlasnie nie daleko wysypiska i tak walilo ze okna sie otworzyc nie dalo wspolczuje
Tutaj "wali" sporadycznie, mieszkamy tu pół roku a poczuliśmy dopiero jakiś miesiąc temu, więc ogólnie tragedii nie ma, ale ludzie tutaj bardzo z tym walczą, a sama ziemia i domy w okolicy są najdroższe w całej okolicy Poznania. -
Olka ja tez ciągle słyszę od mamy i siostry ubierz jej skarpetki bo ja brzuszek będzie bolał, jak to słyszę to aż mi cycki opadają
Tak się naczytalam jak ubieracie dzieci że wyciągnęłam Poli pieluchę tetrową bo od kilku dni jej nie dawałam a jednak martwię się tymi bioderkami
U nas często wali szambem bo ludzie nie mają i nie ma tez kanalizacji i pompują do rowuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 22:45
-
Za to szambo to kolosalne kary sa chyba?
MiM zrobilam ok 600ml wody i dalam dwa jablka takie sredniej wielkosci,moze nie rajskie ale nie za duze i wyzlopalam sama. Bede dalej robic,zeby sie w ogole przyzwyczail do takich napojow zamiast np soczek Kubus
A jestem Ci wdzieczna za ten przepis,bo jak wypilam ten kompocik to mi sie smaki z dziecinstwa przypomnialyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 23:10
-
Maz przed chwila przyszedl do sypialni,ja prasowalam,bo temp spadla do 26°,i mowi "Ale ladne dziecko mamy,bo te inne to jakies takie..." Potwierdzilam,ze fakt,ladne nam sie trafilo,a w duchu pomyslalam "czlowieku,dla kazdego rodzica jego dziecko najladniejsze,ale dobrze,znaczy instynkt mu sie chyba budzi "
-
Ewelina jak jest w dyscyplinach to dodam, a hula hop bym podpięła pod aerobik
Pola dzisiaj tez się obudziła na jedzenie w nocy ale taka duchota u nas była że nie było czym oddychać
Do rywalizacji dołączyła moja koleżanka Agnieszka i juz ma ponad 4000 kcal ale umówmy się że jej nie bierzemy pod uwagę
Dodałam badmintonWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 06:55
Wonderwall lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka
1)Pobyt w gorach udany Z Młodą weszliśmy spory kawałek na Czarną Górę
2)Pożyczylismy nosiedełko BabyBjorn i jest boskie Młoda w nim wszystko widzi i spi i w ogole
3)Mopj mąż tak mnie wk... wczoraj ze ojej. Ja rozumiem że prowadził autko, ze zmęczony ale ja chcialam zeby znalazł nożyczki do paznokci. Mial przeszukać 4 kieszenie w torbach (małe) na co on "Nie mam siły" to ja zaczelam mowić "Nie lubię jak tak mowisz..." nie dokonczylam bo z fochem wziął torbę wywalił z niej wszystko z impetem i rzucil mi nożyczki. Ku..wa Ja własnie Malą karmilam a sam wczesniej narzekal ze się podrapała. Poza tym to ja codziennie w nocy wstaję i ogarniam Małą wiec co to za wybuch? Nie odezwe się do niego dzis bo mam focha gigant. Teraz tez nie spię od 5:00 a Pan i Władca spi.aktyde85 lubi tę wiadomość
-
Laurka pewnie upał mu zaszkodził
Fajnie że weekend Wam sie udał
Jutro będę w luxmedzie o 13 brat mnie przywiezie
Jadę zaraz rowerem do ośrodka zdrowia dowiedziec sie jak ze szczepieniami u nas w takie upały
Gabi kciuki dla Kubusia żeby dobrze zniósł dzisiaj szczepienie
GabiK lubi tę wiadomość
-
Anioł, lubię za udany wypad i Pana i Władcę
My mamy Pana Imperatora Wszechświata, jak można się domyślać tytuł tenze nadal sobie samWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 07:48
Anioł, Karolcia88, gosia86, olka24, GabiK lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/chusta-minizone-chusty-nosidelko-mei-tai-3-w-1-i5565925192.html
ja jestem zadowolona Hrabia też
gabik dzieki:) juz lepiej
albo sproboj mu zrobić kompot taki bardziej dla dorosłych czyli 4 jabłka duże na litr bez cukru
U nas nie ma obiadu bez kompotuGabiK lubi tę wiadomość
03.02.2014 -
nick nieaktualny