Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Stosowała któraś z was probiotyk trilac plus?bo farmaceutka poleciła zamiast biogaia a różnica w cenie kolosalna trilac 17 zl biogaia 43
Laura też miałam suknie krótsza z przodu
Widać panna młoda dobrze się bawiła;)
Przeniosłam szczepienie na 18.08 na 9:45 zawsze to lepiej rano nawet jak upał niż po południu tym bardziej gdybyśmy musiały iść z butaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 08:32
-
MiM wrote:http://allegro.pl/chusta-minizone-chusty-nosidelko-mei-tai-3-w-1-i5565925192.html
ja jestem zadowolona Hrabia też
gabik dzieki:) juz lepiej
albo sproboj mu zrobić kompot taki bardziej dla dorosłych czyli 4 jabłka duże na litr bez cukru
U nas nie ma obiadu bez kompotu
Mim dwa pytania co do nosidelka: zapiecie w tyle jest regulowane? i to jest zapiecie a nie wiazanie prawda? I drugie pytanko, z doswiadczenia- czy jak zamowie dzisiaj dojdzie do piatku? -
A ja jednak przebralam Mloda w nocy, bo spocona jak mysz kościelna;) obudzila sie, ale dostala mleczko i zasnęła juz w łóżeczku, wczesniej spala w wózku.
Rano u nas fajnie, chlodniej, ale powoli zaczyna się robic to samo piekielko.
Aniol super, ze wyjazd sie udal, a na męża tez bym focha strzelila za takie zachowanie...
Super fotka ze ślubu, od razu widac kto tam rządził
Karolkaa zazdroszczę, ze juz jesteście po chrzcinach. -
Dziewczyny w grupie na fb polecaja takie nosidlo
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5575859714
A o tym co pozyczyla Aniol to mowia, ze wymusza na dziecku zla pozycje bo ma za waski panel miedzy nozkami -
My już dzisiaj z Wikuliną po śniadanku, zabawie. Śpi teraz słodko No i upały są póki co mniejsze, jak Młoda wstanie to pójdziemy do parku bo chcę dokończyć robienie fot i wywołam zdjęcia do jej albumu. U mnie w nocy jest na tyle sympatycznie że Wiki jest sucha, ale dzisiaj tak się wierciła że pod przewijakiem ją znalazłam O_o , śpi oczywiście bez nakrycia bo i tak by skopała, nie dziwię się bo ja też ledwo co na siebie kładę. No i jeżeli podczytuje mnie mój Szanowny na swoim tablecie to niech wyciąga wnioski od innych mam na temat panów :p Gadzina przeszperał mi facebooka bo mam wszystkie hasła u niego pozapisywane. Dzięki temu gry na urodziny nie dostanie.
Poszłabym na basen, ale sama nie dam rady, jeszcze nie jestem mobilna a baseny daleko
Gosiu ja też szczepię 19.08 ale o 12 bo od tej godz jest otwarta strona zdrowa, oby było w miarę chłodno.gosia86 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny a czy dajecie swoim dzieciom dha?
doczytalam w ksiazeczce zdrowia, ze od 6mż do 3rż. ale sie przestraszylam bo robie zamowienie z gemini a tam dha z wit d od urodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 09:37
-
Mim o to wiązanie dobrze utrzymuje?
To które Karolcia wrzucila tez mi się podoba. Potrzebuję coś do noszenia małej jak pojadę na żagle, wózka ani bujaka przecież na jacht nie wezmę a trzymać mała ciągle to nie wygodnie, czyli to nosidlo musi być takie żeby można w nim swobodnie nie tyle chodzić co siedzieć, no i potem na spacer po lesie. Jak myślicie które będzie lepsze? -
Ale mnie zaciekawiłyście tymi nosidłami, może by się przydało na nasz wyjazd w sierpniu, tylko nie wiadomo czy Jaś polubi.
U nas dalej żar z nieba, w nocy też nie do wytrzymania, ledwo spać się da, a tej nocy ok. 3 jakiś idiota chodził po osiedlu i wrzeszczał "ludzieeeee, pomocyyyyy..." nie dawało mi to spokoju, ale jacyś sąsiedzi z nim "gadali" i raczej nie był potrzebujący, ale nie zmienia to faktu że się spać nie dało. Podejrzewamy z mężem, że albo sprawdzał u kogo się zaświeci lub ktoś się poruszy w oknie, żeby wiedzieć czy jakiś dom nie jest pusty albo że jak ktoś wyjdzie mu otworzyć to się siłą wedrze do mieszkania. Niestety zdarzają się u nas włamania, a teraz ludzie okna pootwierane żeby nie zdechnąć. Dziwimy się tylko, że żaden Juwentus nie interweniował. Podobno facet na uliczce od której mam garaż chodził i dzwonił od domu do domu. Słyszałam jak mówił, żeby go wpuścić chociaż do garażu, bo ktoś za nim jeździ i coś chce mu zrobić a facet z głosu był jakiś starszy więc to niye jakiś małolat. Zaś w nocy z soboty na niedzieli pod oknem wrzeszczał nam teść i szwagrowie (czyli afterparty po urodzinach dzieci). Czasem walczę z sobą żeby nie wziąć czegoś i spuścić z okna, np. wiadra z wodą. -
Jeszcze miałam napisać, że wczoraj zaszalałam na endomondo, ale za dużo mi naliczyło, bo włączyłam sobie trening na xboxa (były płyty w Biedronce ) no i zaznaczyłam aerobik a chyba powinnam dać gimnastyka, ale chyba nie ma w rywalizacji. Szkoda, że nie da się ręcznie wpisać ile było kalorii, bo mi na Xboxie pisze ile spaliłam. Chociaż płyta na pewno nie uwzględnia tego że jest tak ciepło i nic nie trzeba robić żeby się już z człowieka lało:P
Aha, a mąż chyba już coraz poważniej myśli o drugim dziecku...hmmWonderwall, GabiK lubią tę wiadomość
-
Dorotka aerobik jest dodany do rywalizacji.
Dzięki MiM za odpowiedź, kurde mam nadzieję że nie wtopiłam z tym trilactic i kupy będą jak były
Odnośnie basenu to dziwi mnie jedna kwestia: Przy kąpieli trzeba uważać na uszy a na basenie woda się naleje i to niby nie szkodzi?
Dorota pewnie sprawdzał gość gdzie nikogo nie ma -
nick nieaktualnyEdytko tez muszę dzisiaj jakieś nosidłko zamowić i musi być nosidlo bo maz powiedzial ze zadnej chusty;/a ta od mim mi sie podoba..od karolci tez fajna a kumpela poleca tez takie nosidlo http://allegro.pl/markowe-wielofunkcyjne-nosidelko-dla-dziecka-i5570616753.html i twierdzi ze super sama juz nie wiem...które wybrac na pt musze miec nad morze-w tej od Karolci wygląda w opisie i po zdj jakby nie mozna było dziecka nosisc przodem do otoczenia na brzuchu moze ja upośledzona jestem ale w innych ogloszeniach to pisze i sa zdjęcia z taka pozycja
ja jeszcze nad tym sie zastanawiam http://allegro.pl/markowe-wielofunkcyjne-nosidelko-dla-dziecka-i5595144802.html
Mój maly od dawna przesypial cala noc i jadl dopiero o 5 i po 6juz wstawal teraz zasnie jak zawsze po 21 obudzi sie na jedzenie o 3 i spi do 8 8.30 dzis wstalismy o 8.45 wiec ja wole wstawac na butle w nocyb mi takie spanie pasi a i kilka razy musze muc dac pic w nocy bo spragniony nie dziwne w tym upaleWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 10:49
-
No właśnie jest Gosia aerobik a ja powinnam wybrać do mojego treningu raczej gimnastyka.
A co do nocnego awanturnika to tak sobie myśle, że to strach, bo my nie mamy w domu ani kasy, ani cennej biżuterii prócz dwóch sztuk na palcach (ale z mojego w upał to się nie da ściągnąć za bardzo..) ani nie wiadomo jakiego sprzętu..ale ktoś wejdzie i zrobi krzywdę czy coś to jest najgorsze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 10:44
-
To gimnastkę też mogę dodać pani mówi pani ma
Jezusie jakiego mam lenia toż to szok. W sumie nic takiego nie mam do roboty poza ogarnięciem chaty, ale i tak jest Sajgon bo mąż klei listwy przypodłogowe i meble są poodsuwane od ścian i stoją graty na środku więc nie chce mi się sprzątać bo i tak syf zostanieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 10:46
dorota1987 lubi tę wiadomość