Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja teraz wlaczam lapka i spedze spokojny wieczor przy jakims filmie, jeszcze troche i stanie sie to wieczornym rytualem, tak brakuje mi filmow, ale przez 37 tyg w ciazy nie mialam ochoty zabardzo ogladac... I jak tu kobiecie dogodzic? jak byl czas to nie korzystalam, jak nie ma czasu to brakuje. Swoja droga naiwna uwierzylam ginowi, ze bedziemy mieli spokojne dziecko, Bo na USG zawsze spala, racje mial inny gin, ktory tez stwierdzil ze jest spokijna ale dodal, ze mam sie nie zdziwoc jak okazr sie, ze moje dziecko zbieralo sily, zeby dac nam popalic.... No i nazbierala- ma tyle sil, ze nawet Kota wykonczyla a przeciez on Nic nie robi, tylko z nia przebywa ;)biedny kot a raczej kocica, jak widzi Natalke to zmienia lokal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 20:23
gosia86, olka24 lubią tę wiadomość
-
My dzisiaj tez fajny dzionek mieliśmy po obiedzie na spotkanie pojechaliśmy do mojej siostry, ale była szczęśliwa że ją odwiedziliśmy
Karolka super że chrzciny się udały. A jaką miałaś kreację? Bo ja nadal nic nie mam
U nas znów się nagrzało przez dzień i mamy 28 stopni -
Rok temu o tej porze dostałam ostatnią @. Po porodzie jeszcze nie przyszła. W sumie dziwnie, bo ja nie kp od dwóch miesięcy.
Olka, współczuję Ci temperatury w domu. Ja już dostaję na głowę przez ten upał. Nigdzie nie wychodzimy, bo przy próbie włożenia Filipka do wózka jest ryk. Mam dość takiego lata zwłaszcza, że ja zimnolubna. -
Hej Mamusie My kończymy dzisiaj 3 miesiące.
Wczoraj na weselu się rozpływałam, termometry w słońcu pokazywały 45 stopni. Młoda urządziła mamie i siostrze koncert z powodu braku cycusia butlę zjadła ale mamusi brakowało. Wypiłam szampana na początku za zdrowie młodych i pół kieliszka wódki w konkursie i przez całe wesele nie piłam żeby rano nakarmić cycolinkę. 4 razy odciągałam się w toalecie, dałam jakoś radę. Brzuch mnie od jedzenia rozbolał bo nie dość że żołądek nie nawykł do jedzenia w nocy to po porodzie jelita gorzej funkcjonują. Ja miałam jedną @ i drugiej cały czas brak, czy któraś z Was kp i nie ma @?
U mnie cud, Wiki udało się wypić kilka ml wody, bo mlekiem już ulewa i to fest a ona z tych Maluchów co nic im nie smakuje. Teraz śpi a ja mogę Was nadrobić, u nas cały czas 2 pobudki w nocy na papu.gosia86, GabiK, Eli, Anielka, Lama, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
Aaa z mojego filmu nici - podloczylam lapka, szukam jakiegoś filmu, zalozylam słuchawki, po czym moja mama z przerażeniem wpadla, ze trzymam podlaczona ładowarkę w misce z woda!!!! Skąd mogłam wiedzieć ze polozyla tu miske z woda w celu schlodzenia klimatu w pokoju ;)jest polmrok i jakos nie spojrzałam wokół czy nie ma niespodzianek- ladowarka sie suszy.
olka24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj mleka nie chce pic przez te upaly biedoczek
Mok ojciec na dachu dal blache ciemno brązową dlatego chyba taki upal bo blacha jak sie nagrzeje to inaczej niz dachowki i mamy skosne sciany tak ze prawie na srodku pokoju ledwo wchodza komody o szafie ktora mialam na dole z wielkim lustrze moge pomarzyc wiec niskie pokoje i to daje efekt taki jaki mam czyli na ta chwile 33stopnie porazka
Eli jakie filmy lubisz jaki gatunek??
Heh oby ladowarka dzialala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 21:24
-
Olka wspolczuje upalow, choc chyba mam niewiele lepiej...
Dobrze, ze mnie cos nie porazilo
Co do filmów to zalezy od nastroju. Lubię i komedie i dramaty, miłosne, thrillery, obyczajowe, różne, oceniam po obejrzeniu, ale sugeruje sie tez komentarzamiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 07:37
-
nick nieaktualnyEdytka u nas na komary na potęge kuzwa lataja mieszkam na przeciwko rzeki i z niej wpizdu tego dziadostwa leci a kiedya wynajmowalismy mieszkanie 3pokoje nowe budownictwo i dziwnie tanio okazalo sie se wlasnie nie daleko wysypiska i tak walilo ze okna sie otworzyc nie dalo wspolczuje
-
Eli tez kupilam ten soczek jutro zrobie podejscie z soczkiem,a potem z mlekiem wg pomyslu Karolki
Eli,ale zonk z ta ladowarka dobrze,ze sie nic Tobie nie stalo.
U nas w domu caly dzien bylo 30°,teraz spadlo do 29°,a ja jak z ta gotowana zaba, stwierdzilam,ze nie jest tak zle, widac to juz udar sloneczny
MiM jak to sie stalo,ze zemdlalas?
Mnie tak wzielo w sobote wlasnie, pociemnialo mi przed oczami pare razy,az sie balam malego na rece brac, a raz bieglam do toalety,bo mi sie zrobilo niedobrze. Gdyby nie 100% pewnosci,to bym sie zaczela zastanawiac czy nie bede pierwsza majowka 2016 Swoja droga,ale by byly jaja
Jutro szczepimy pneumo,sciskajcie kciuki od 9:30,u mnie w przychodni cala procedura strasznie dlugo trwa,najpierw polozna w jednym gabinecie,potem p dr w innym,na koncu pielegniarka w trzecim,no i trzeba te 15min po szczepieniu posiedziec w przychodni w razie jakby co. Licze,ze do 11 bedziemy po.
No i dla mnie dzis byl pierwszy raz wykapalam Kubusia sama tak jak pokazywali na SR i bylo super,zwlaszcza,ze mam cyfrowy podgrzewacz i moglam sobie nastawic,zeby mleko bylo gotowe zaraz po kapieli i zabiegach pielegnacyjnych. Bylam mega dumna z siebie,ze wszysto tak sprawnie poszloAnielka, Lama, aktyde85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEli pozna pora i oczywiscie nie pomyslalam ze przeciez moglo ci sie cos stac oczywiscie ze dobrze ze jestes cala!ja jak mialam nocki na stacji to tylko horrory i co chwile na kamery zagladalam czy czasem ktos z siekiera sie nie kreci
Ehh ja to spioch jestem mimo spania malego calymi nocami to i tak jak przyloze leb do poduszki to zaraz spie przy filmie bym przysnela w ciazy jak poszlam w pazdzierniku na l4 to sie budzilam i wstawalam jak stary z pracy wracal i mnie budzil jak wjezdzal na plac czyli kolo 14 a zasypialam o 23 ale to tylko do grudnia tak bylo pozniej przyszla bezsennosc -
nick nieaktualnyEli wrote:Dodam ze pracowałam wtedy w sprzedaży jednej z sieci
Przebieracie dzieci w nocy, jak w tym upale sie spoca? Bo zastanawiam się czy jest sens, jak po minucie znowu ubranko mokre... -
Eli ja 500 razy przebieram w ciagu dnia, i nie pamietam kto to pisal,ze wacikami mokrymi w ciagu dnia przemywa dla ulgi, Gosia?,i tez tak zaczelam robic i chyba faktycznie malemu lepiej jak go tak obmyje i przebiore. W nocy mi cala przesypia,wiec juz nie,tym bardziej,ze od jakiegos czasu maly drze sie jak najety kiedy mu wkladam cos przez glowe,wiec juz mu w.nocy daje spokoj.
-
Gabik 3 mam kciuki za szczepienia i za soczek, oby Kubuś chetnie wypil
Jak widac nie trzeba z domu wychodzic zeby bylo niebezpiecznie wystarczy, ze ktos miske z woda podstawi przy gniazdku
Olka rozwalilas mnie tymi horrorami, hehehe znając Ciebie to byś tak nawrzucala na gada, ze by uciekl, albo sam sobie strzelił ta siekieraWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 21:49
GabiK, gosia86 lubią tę wiadomość