Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypaulinqa wrote:Jestem!!!
nasz Skarbek ma całe 2,32 cm;) wszystko jest dobrze;) nawet serduszka posłuchałam;* najpiękniejsza melodia jak dla mnie;) nastepna wizyta 27 października;) a potem już co miesiąc;p i oczywiście zestaw zastrzyków jeszcze;p
No to juz gigant kochana -
nick nieaktualny
-
gosiunia wrote:powie Ci kochana że ma racje-oglądałam ostatnio program o tym jak robią te bagietki,żadne masełko czosnkowe tylko zwykła,najtańsza margaryna i jakieś zioła z paczki,naprawdę warto zrobić samemu i taniej i zdrowiej
a mój mężuś zawsze jak sięgam po coś nie zdrowego to mówi i tym chcesz nasze dziecko karmić
oczywiście odkładam bo mi nawet głupio że tu witaminki łykam żeby było dobrze wszystko a tu za chwilę takie coś chcę zjeść
a najbardziej to własnie na te zupki jest uczulony
No wlasnie sama staram sie wybierać wszystko jak najbardziej zdrowe. Wczoraj kotlety mielone robiłam w piekarniku, zeby mniej tłuszczu było. Mnie znów muli. Czy któraś z Was ma mdłości głownie wieczorami? Widzialan ze inessa meczy sie po nocy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy któraś z Was ma mdłości głownie wieczorami?
Madziorek no własnie u mnie mdłosci całą dobe ale najgorzej jest pod wieczór i w nocy ble.
Staram sie na noc jesc malo a czesto i bardzo lekko strawne ale to prawie nic i tak nie pomaga.
Nie wiem jak sobie radzic inaczej tzn biore na noc od paru dni wit B6 i jest troszenke lepiej. -
nick nieaktualnyinessa wrote:AGA mnie bardzo bolą i lewa noga ale u mnie to przy wzroscie macicy ucisk rosnie na kregoslup.
Paulinqa super wielkiego Malucha juz masz
No ja też tak myślę że to moze być że macica się powiększa
Od następnego tygodnia na basen zaczynam znowu chodzićlekarz mi pozwolił wiec trzeba dopieszczać ten mój biedny kręgoslup
madziorek, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jagódkaaa wrote:Hej Dziewczyny,
Gratuluje i cieszę się bardzo z Waszych dobrych wieści.
Ewelcia ja tez ma wyrzuty sumienia bo zjadłam paczkę czipsów
Ofelaine
dieta, dieta przede wszytskim niskotłuszczowa, niskocholesterolowa, aczkolwiek w ciąży bez wielkich zaostrzeń.Cholesterol jest potrzebny dziecko do budowy układu nerwowego.
Grejpfrut, aronia działa podobnie jak rosół na raka płuca. Proszę Cię bierz Dopegyt, to bezpieczny lek w ciąży, a powikłania podwyższonego ciśnienia, jak czytałaś to niestety wiesz. nie chcę Cię straszyć, ale nie bagatelizowałabym tego,żebyś się nie wkurzała, że tak ostro o grejpfrutach itd. piszę to się trochę jednak na tym znam, bo z zawodu jestem lekarzemi nadciśnienie w ciąży spotyka sporą część dziewczyn, zazwyczaj wszystko jest ok, jak jest dobrze kontrolowane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 20:24
-
AGA 30 wrote:No ja też tak myślę że to moze być że macica się powiększa
Od następnego tygodnia na basen zaczynam znowu chodzićlekarz mi pozwolił wiec trzeba dopieszczać ten mój biedny kręgoslup
-
nick nieaktualnyJa niestety musze leżeć i nie wiadomo czy nie całą ciaze mam jedynie pozwolenie na wyjazd na szkolenie adopcyjne ( jedno moge opuscic a juz zostało nam 5 spotkan) wiec gimnastyka odpada.
A na mdłosci w nocy własnie polecają aby troszke zjesc nawet przed samym snem aby cos w żoładku jednak bylo. A smak w ustach ble
żuje czasami gume mietową troche pomaga ale ja nie trawie ostatnio cukru ble a zwykle lubieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 20:26
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny, wróciłam z misji
przetrwałam 4 godziny z trójką dzieciaków
a mąż jak wrócił to przyszedł, pocałował mnie w brzuchol i spytał jak się czuje "Antek"milusio
inessa, AGA 30, madziorek, PIGULSKA, gosiunia, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dziewczyny a ja mam pytanie czy was bolą pośladki ???
o mnie tak od tygodnia bola okropnie i nie wiem czy to od kręgosłupa czy ciąży ??kręgosłup tez daje się we znaki podejrzewam ze to właśnie zależy od położenia mojej macicy
Paulinqa gratulacje super wieści
Mnie mdli rano, w południe lub wieczorem, nie ma reguły. -
nick nieaktualny
-
Hej Ulka świetnie wiadomości
U mnie ciśnienie rano 123/71 mierzone w łóżku, po wstaniu 140/90 a w pracy godzinę później 129/79.
Idzie zwariować !
Być może dzisiaj jest mój ostatni dzień w pracy
Rano mdłości były więc mam nadzieję, że będzie dobrze. Musi być.
Proszę Cię kropeczko wytrzymaj te dolegliwości mamusi.
Ściskam wam