Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie nie na pewno nie jest , ale jestem ciekawa jak zareaguje na moją?? W końcu lekarz mi dał zwolnienie od zaraz jak się dowiedziałam. Myślałam że dużej popracuję, ale wyszło jak wyszło. Teraz będzie trzeba nowego pracownika poszukać a ja już wszystko wiedziałam i kumata byłam.
-
nick nieaktualny
-
Mi się wydaje ze dziewczynka, ale tak jak piszecie nieważne jaka płeć byleby zdrowe było . Chociaż mój synu cały czas mówi że chce siostrzyczkę . Podobno dziewczynka odbiera urodę, a mi cały czas krostki wywala, nigdy w życiu tyle nie miałam, nawet na okres góra 2 wyskoczyły. Poza tym mam ochotę na słodkie i takie lżejsze rzeczy, od mięsa mnie odrzuca. A z synem jadłam tylko mięcho i kiszone ogórki , a twarz to miałam jak pupa niemowlęcia , także zobaczymy
-
Mi sprawa płci jest tak samo obojętna, bo liczy się tylko to, alby dziecko było zdrowe. Jesli chodzi o sny, to moja babcia zawsze mawiała, ze jest na odwrót niż się śni. Mi akurat kilka razy śniła się dziewczynka i kilka razy chłopiec, więc kto wie Ale ostatnio śnił mi się malutki synek z bardzo ciemnymi włoskami Kiedyś zresztą wróżka wywróżyła mi, ze będę miała dwójkę dzieci i starszy będzie syn :)Zobaczymy
-
Taki mam właśnie zamiar wrócić za ok 2 lata Źle bym się tylko czuła jakby poszło coś nie tak i musiałabym wrócić do pracy i patrzeć na kolegów i koleżanki a oni by na mnie patrzyli z litością. Oby ten scenariusz się nie spełnił.
-
No ale ja jestem farmaceutką i zwolnienie od gina plus rp od gina i pytanie kiedy wrócę jednoznacznie wszyscy wiedzieli że jestem w ciąży nie dało się tego ukryć niestety. Mało tego u nas jest tak że jak wie moja apteka to pocztą pantoflową wie reszta aptek w naszej sieci.
-
Ja też dzisiaj wsuwałam pieczarki, bo o 2 dni za mną chodziły:) Mi się cera bardzo sucha zrobiła i trochę krost wywaliło. Za to włosy mniej się przetłuszczają i są jakieś bardziej lśniące. Ale jeśli chodzi o to, ze na dziewczynkę się gorzej wygląda, a na chłopca lepiej, to bzdury. Moja koleżanka całą ciążę wprost wyglądała olśniewająco i brzuszek miała jak piłęczka, a urodziła córeczkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 18:59
beti97 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny
ja jestem dziś po pierwszej wizycie, pęcherzyk ciążowy jest w macicy, mam dalej brać duphaston i zastrzyki heparyny no i tyle, trochę bez emocji, kontrola za 3 tygodnie.
jak na ten etap jest ok, no ale wiadomo nie wiadomo jak się dalej wszystko potoczy.
jak wyszłam z gabinetu to zamiast się ucieszyć to zaczęłam płakać i dopiero Mąż mnie jakoś uspokoił
a co do płci to mi też obojętnie, choć jakoś czuję, że to Dziewczynka