Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszę się zaopatrzyć w druty i jakaś włóczkę
A jeszcze jak rozmawiałam z moją gin to moja siostra i szwagier siedzieli ze mną na korytarzu i szwagier siebie pyta czy mają mnie przywiązać do łóżka to lekarka śmiać się zaczęła że to nie konieczne bo jeszcze zaniku mięśni dostanę -
Cześć, u nas się dużo dzieje i już wczoraj nie miałam czasu nawet na króciutki wpis
Moje maleństwo ma 6 cm, według usg wszystko jest super i jeszcze lekarz pochwalił, że mamy grzeczne dziecko bo leżało tak, że dało wszystko pomierzyć i podpatrzeć a potem się grzecznie obróciło. I na sam koniec badania odwróciło się plecami
No i mówi do nas: widzicie, tam sobie coś dynda (mój mąż smile nr 5) ale tak w dół (w tym momencie ja smile bo już wiedziałam co to znaczy) więc dynda bardziej na dziewczynkę
Więc zgodnie z moim przekonaniem mówię do brzucha w formie żeńskiej. Będzie heca jak jej jajka wyrosną...
A i dostaliśmy ochrzan, że z testu z krwi zrezygnowaliśmy, bo ponoć zabieramy im (lekarzom) dostęp do niezwykle ważnych informacji. Trudno, mam to w nosie. Moje dziecko będzie zdrowe i koniecAnnaMaria89, Ofelaine, PIGULSKA, inessa, Eklerka, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Agusia246 wrote:A i dostaliśmy ochrzan, że z testu z krwi zrezygnowaliśmy, bo ponoć zabieramy im (lekarzom) dostęp do niezwykle ważnych informacji. Trudno, mam to w nosie. Moje dziecko będzie zdrowe i koniec
taaaa i pozbawiacie okazji do zarobku hehi tak trzymaj Maleństwo na pewno będzie zdrowiusieńkie
-
Cześć babeczki ! Strasznie długo się nie odzywałam, wybaczcie i przyjmijcie mnie z powrotem
Podczytywałam regularnie, trzymałam kciuki za wszystkie Wasze wizyty, Za Ciebie Gosiu i w ogóle za wszystkie, ale sama nie miałam mocy cokolwiek napisać, jakoś tak chyba burza hormonalna-zmienne nastroje i dużo spraw. Cały czas szkoła i praca. Przez kilka dni dwa tygodnie temu wymioty ustąpiły po moim apogeum o którym pisałam, więc trochę się stresowałam, ale miałam nadzieję,że już co raz lepiej będzie im bliżej II trymestru, ale znowu wróciły i co rano tulę muszlę. Poza tym byłam przeziębiona, mi woda morska średnio do nosa pomagała, ale zaopatrzyłam się w krople do nosa prenalan i akurat bardzo polecam, na gardło z tej firmy kupiłam tabletki do ssania, w smaku paskudne ale też pomocne. Poza tym mam dalej problem z kręgosłupem, coś mi tam stanowczo uciska, sama nie wiem czy to rwa, czy macica czy co się dzieje, ale w pośladku i nodze mam mega ból i ciężko chodzić, chyba będę musiała się wybrać z tym do specjalisty. Zazdroszcze Wam, że już po badankach i śliczne zdjęcia maluszków, nie mogę się doczekać aż mojego Smerfika zobaczę, mam nadzieję, że wszystko dobrze, zdrowiutko i, że się rodzicom zaprezentuje w całej krasie, bo ostatnio kokonik smacznie spał, a chciałabym łapki i nóżki zobaczyć machające
na szczęscie już o 9:30 pojutrze mamy wizytę, więc będe prosić o dużo kciuków. Na drutach też się nauczyłam robić jakiś czas temu ale z głowy wszystko mi wyleciało. Ale druty mam i włóczkę też, więc zaraz odpalę youtuba i coś pokombinuję, dzięki za przypomnienie! Pozdrawiam Was wszystkie dziewuszki :*
PIGULSKA, Ofelaine, gosia86, AnnaMaria89, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHEj kochane
ciesze sie z Waszych udanych wizytcudne są Wasze Maluchy
pamietam o Was
nie odzywam sie bo nie mam jakos sił i tak naprawde o czym pisac,wizyt nie mam, objawy są caly czas,doszły masakryczne humory,płaczliwosc z byle powodu wiec wole nie dołowac nikogo!
Buziaki dla kazdej z Was
GosiuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 17:00
Ofelaine, gosia86, AnnaMaria89, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Coś się dziś średnio czuje..
kręci mi się w głowie, niby głodna nie jestem ale mnie ssie w żołądku ale przy tym mi niedobrze i na nic nie mam ochoty. I podbrzusze pobolewa..
Jest mi zimno i boli mnie głowa...
Paulinqa, ale tanio! ja ostatnio w aptece zostawiłam 150zł! za 3 op duphastonu 3 op clexanu i sok żurawinowy i euthyrox, ale paragon wyrzuciłam i nie sprawdziłam. Ale około 30zł.. -
AnnaMaria89 wrote:Eklerka - nie patrz na prace a szczegolnie jak cie kiedys wyrolowali
ty i dziecko najwazniejsze a jesli masz stres w pracy to L4 i juz :)ja tez nie bede patrzec na sowjego pracodawce a co
chcial mnie wyrolowac to tym bardziej skorzystam teraz ze swojego prawa:) i juz 28 bede lezec w domku
i odpoczne bo przyda mi sie to w koncu
pije wlasnie kawcie:) no takiego mialam smaka na nia ze musialam:)A jak przestałam mu być potrzebna, to nie przedłużył mi umowy. Umowę miałam do ostatniego czerwca i dopiero wtedy stojąc w drzwiach gotowa do wyjścia po skończonej pracy dostałam świadectwo pracy. Później dowiedziałam się, że to świadectwo było gotowe już 2 tygodnie wcześniej
Chamstwo w biały dzień. Więc teraz sorry szefie, ale będziesz wyrolowany
Do 7 listopada muszę tam siedzieć żeby mieć płatne l4, a potem zmykam i tyle mnie będzie widział
jagoodka wrote:Dzieki pamietam ze tematy przeziebien byly poruszane, a bol brzucha przy próbie wydmuchania nosa są norlalne?
MiM wrote:Dziewczęta pytanie z innej beczki i z czystej ciekawości ile płacicie za duphaston???
Cieszę się że z Wami wszystko OKTak trzymać
W jednej aptece dorwałam za 18zł, w innej kosztował ponad 40zlWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 17:28
AnnaMaria89 lubi tę wiadomość
-
A gdzie jest ta magiczna apteka słoneczna?? Ja płace 39,99 i jęczę za każdym razem że duphaston powinien być refundowany jak luteina! No ale nasze państwo jest przecież taaaakie prorodzinne i dba nawet o życie nienarodzone - tylko czemu tego nie widać
Jęczę wiem03.02.2014 -
KotMisia wrote:Hej. A ja z innej beczki. Jak wasze zęby, a dokladnie dziasla. Bo moje zrobiły sie dosłownie bordowe. No i co chwilę czuję zęby, mega dziwne uczucie. A jutro nasza wizyta. Pierwsza cała rodzinka
Kochana ja właśnie dziś też czuje jakby ból dziąseł i zeby, ale nie bola po prostu je czuję, że są hehe nie wiem jak to opisać, takie napęcznienie nie wiem co...
Gdzieś coś czytałam, że naczynia krwionośne się rozszerzają i w 12 tygodniu i coś tam się dzieje, chyba na belly..
W ogóle znów mi się włączył starach o maleństwo, czy bije serduszko, czy dobrze się rozwija... Aby do poniedziałku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 19:27
-
nick nieaktualny