Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj
ja mam na imię Beata a moja druga połowa Bartek. Dziewczynka będzie Wiktorią a dla chłopca to nie wiem bo się ciągle spieramy. Byłam dzisiaj w H&M i widziałam spodnie już za 80 zł, a 2 pary rajtuz za 40zł.
-
Rozmawiałam z położną tu gdzie chodzę do gin wygląda to tak że położna przyjeżdża na wizyty po porodzie dopiero i ma opiekę do 6tż dziecka później przejmuje to pediatra
Najlepiej mieć położną i pediatrę w jednej placówce
A co do wizyty ciąża zgodna z terminem om czyli aktualnie 12t2d
Termin porodu 11.05.2015 crl 5.46 cm
Co do łożyska to niestety nadal nachodzi na ujście szyjki wiec zakaz seksu i nadal się oszczędzamy, ciąży to nie zagraża ale muszę na siebie uważać bo może odkleić się łożysko i wtedy mogę dostać krwawienianojaniewiem, Ofelaine, PIGULSKA, nadulek, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Witajcie! Umrę z nudów w pracy
Zrobiłam co miałam teraz czekam do 20-stej
Już wspominałam że ja też zaglądnęłam do ciuszka Roban i udało mi sę trafić na spodnie dzinsowe rurki z "golfikiem" na brzuszek firmy MAMA LICIOUS za 20 zł w stanie bardzo dobrym. Także przekonałam się że warto zaglądać do ciuszka czasem... W H&M kupiłam za 39 zł bluzkę z długim rękawem, matriał dobrej jakości. Mam ze dwie bluzki z poprzedniej ciąży ale wtedy było lato więc zupełnie inny zestaw potrzebuje niż na zimę.
Na razie mieszczę się w normalne spodnie. Ale mam też takie na gumce, niskie więc to będzie kolejny etap. -
Gosia - ja nie wiem kiedy są te przeceny bo ja też wchodzę tam od przypadku do przypadku. Nie lubię tam grzebać i ogólnie tego zapachu. Ale czasem warto. Bo ciążowe ubrania są za grosze.
Ale kupiłam też nowy strój wiedźmy - nowy zalaminowany i z metką za 18 złcórka będzie mieć na karnawał
gosia86 lubi tę wiadomość
-
GOSIA 86 koleżanka mi mówiła ze kiedyś obniżka była w soboty teraz kurcze nie wiem,wiesz to zalezy jaki Roban u mnie fajny bo wszystko na wieszaczkach wisi a do koszy nie zaglądam nawet zresztą nawet chyba nie ma bo nie widziałam
Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
Dziewczyny melduje się i ja
Wszystko dobrze, dzidzia rośnie, 3,8cm! jest większa o 3 dni niż wg om
następna normalna wizyta 26 listopada- skończyło mi się wizytowanie maluszka co 2 tygodnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 18:04
Ofelaine, kika79, nojaniewiem, PIGULSKA, Magic, gosia86, AGA 30, nadulek, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Melduję, że Bąbelek ma 6,5cm, wszystkie narządy na swoim miejscu, przezierność 1,3, odpychał się nóżkami i podskakiwał trzymając palec w buzi
Płci niestety nie dało się zobaczyć, bo Maluch nie chciał współpracować
Karolcia88, Magic, gosia86, nojaniewiem, Bluberry, AGA 30, PIGULSKA, nadulek, gosiunia lubią tę wiadomość
-
gosia to niestety oszczędny tryb i dasz rade
cieszę się, że z Maluchem wszystko ok
wiesz może jeszcze pójdzie do góry
Dziewczyny super wieści!! :* bardzo się cieszę
Ciekawe ile nasz Misiek będzie miał w poniedziałekszkoda, że wizyta późno, bo o 21.30
mam nadzieję, że nie padnę
gosia86 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic nie mogę na to narzekać
na to odpoczywanie ale żal mi patrzeć jak dom się zapuszcza ale trudno są rzeczy ważne i ważniejsze:)
Dziewczyny cieszę się z waszych dobrych wieści z wizyt :*
Magic ja bym chciała mieć wizyty tak późno bo wtedy mogłabym z mężem a tak to czasem trudno mu się wyrwać z pracy
Karolcia a co powiedział na Twoje duszności?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 18:30
-
No to skonsultuj będziesz spokojniejsza
I focia ale na pleckach sobie leżę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fba7e6724544.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 19:14
Bluberry, AGA 30, Magic, PIGULSKA, madziorek, nadulek, kika79, gosiunia lubią tę wiadomość
-
specjalnie to mi się iść nie chce
wizytę mam w połowie listopada więc może doczekam. Mam nadzieję, że za chwilę samo zniknie
no, ale jak się nasili no to będę musiała pójść. -
jestem! byłam cały dzień w banku prawie masakra!
i na zakupach;) kupiłam sobie buciki, sweterek miętowy i leginsy takie z wyższym stanem;)
Karolcia mówisz że na tandecie jest sklep ciażowy?? muszę się tam wybrać
Gratuluję dzisiejszych wizyt i dobrych wieści oby tak dalejgosia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny