Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nejcik niestety nie pomogę Ci bo sama walczę z podobnym problemem - bez skutku
na hormony chyba nie ma żadnego "lekarstwa"
póki co ratuję się korektorem a na noc smaruję diody maścią cynkową, używam też łagodnego płynu micelarnego, zrezygnowałam w ciąży z toników antybakteryjnych bo każdy jeden zawiera kwas salicylowy.
Nejcik lubi tę wiadomość
-
Ja też idę prywatnie
Jutro sie dowiem czy wpisze czy nie
Wymyśliłam na sobotę kurczaka w krakersach (coś jak nugetsy) i pomidory z sosem czosnkowym i serem żółtym
Fajne są jeszcze parowki w cieście francuskimi ale my x mężem nie jadamy parówek od jakiegoś czasu -
Powiedzialam dzisiaj z godzinę na tarasie poczytałam książkę i tak super siebie czuję od świeżego powietrza ach tego było mi trzeba
Muszę jutro męża przycisnąć żeby mi jakąś ławeczkę zmontował od południa to będę sobie siedzieć na słoneczku bo taras mamy od zachodu i tam jest fajnie ale w godzinach popołudniowych a teraz juz robi sie chłodnoPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
DżoanaA wrote:Ja się wybieram w przyszłym tyg na to badanie, grupa krwi męża nie jest potrzebna.. Tylko karta ciąży i zgodę na to badanie podpisujesz
ja już dawno robiłam i czekam na wynikmoja gin mi go zleciła
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
W koncu was nadrobilam,w pracy taki zapiernicz, ze nie mam czasu zeby wejsc na dluzej. A teraz leze wykonczona. W 2 trymestrze mam stanowczo mniej energii niz w 1. Zasypiam juz o 21 i rano dalej chce mi sie spac. Po pracy tez tylko spanie mi w glowie.
Dzis mialam pierwsza zachcianke na kiszona kapuste.wsunelam na obiad kluski slaskie, pieczen z sosem i kapucha wlasnie.mniam
Eklerka lubi tę wiadomość
-
ja już sama nie wiem
miałam przeczucie na synka lekarka na 75 %, że chłopak w poniedziałek też potwierdziła, że coś mu dynda a na tym etapie to już płeć można rozróżnić
ale tak na słodkie trochę, ale bardziej na kwasne i ostre
i tez mam taki brzuch, nisko mi wychodzi
ale za te 4 tyg to już będzie pewne
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
PIGULSKA baaardzo dziękuję
Wiecie co....strasznie korci mnie by pójść już na usg 3d z nagraniemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 17:02
PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
My juz po prenatalnym. Dzidzia zdrowa, ryxyko bardzo male 1:3600, kosc nosowa jest, przeziernosc 1,8. Takze wszystko super
lekarz powiedzial zeby sie absolutnie nie nastawiac ale wg Niego raczej dziewczynka
jupii
gosia86, PIGULSKA, czarna panda lubią tę wiadomość
Nasz pierwszy cud 1.04.2015 Kornelia :* -
shaja super
gratulujemy!
Czekamy na dalsze dobre wieści!
gosia widziałaś?? ewcia zrobiła w końcu wpisnapisałam do niej na priv, bo dawno się nie udzielała
i patrz zamieściła wpis by pokazać, że jest u niej wszystko ok
cieszę sie i widziałam Twój koment
gosia86 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
no drugi trymestr to już trochę oddechu można złapać
ja właśnie chcę pójść na dodatkowe usg, by mieć nagrane na płyte nasze dziecko
choć trochę się boję, bo jak się umówię to na złość nie ułozy się a zapłacić trzeba będzie
Ofelaine lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Cieszę się że jakoś ją zmotywowałaś żeby dała znać o sobie
czasem myślę co tam u "naszych dziewczyn"
A przy okazji przekazuję pozdrowienia dla wszystkich od Izy75 :*
Shajna88 gratuluję
Jutro o tej porze będę siedzieć jak na szpilkachMagic, gosiunia lubią tę wiadomość