Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolkaa wrote:Witam się i ja w II trymestrze, niestety cały dzień męczył mnie ból głowy, aż musiałam niedawno wziać apap bo juz miałam dość męczarni, mam nadzieję ze nie zaszkodzi. Jutro w koncu badania prenatlne, wiec licze na Wasze wsparcie. U mnie dziś marny humor i na głowie zmartwienie, nasz kochany pies zachorowal od kleszcza
jest dla nas jak czlonek rodziny więc mam nadzieje, że rozumiecie skąd mój marny nastrój.. i zamiast się cieszyć jutrem z badan martwię sie naszym pupilkiem
Przepraszam nie chciałam polubić. Kochana spokojnie, mój tez chorował i pomogła mu kroplówka u weterynarzagosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
My mamy problem z imieniem dla chłopca, a od samego początku przeczuwam, że to właśnie mały chłoptaś u mnie mieszka
madziorek wrote:jak mam wkleić fotusię ??(ten z dopiskiem "miniaturka na forum")
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 20:13
gosiunia lubi tę wiadomość
-
AnnaMaria pytałaś o ruchy... szczerze? to ja w poprzednim tygodniu poczułam jakby puknięcie w podbrzuszu dwa razy z rzędu, potem za kilka dni to samo i dziś znów, ale nie wiem czy traktować to jako ruchy? Nie za wcześnie?
gosiunia lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj czułam jakby mi żaba w brzuchu trzy razy skoczyła, dziwne uczucie ale bardzo miłe:) Czy wy też jesteście takie zmęczone? Ja chodzę spać o 21 wstaję o 3 do 4-5 nie śpię, a rano o 6 mam problem, żeby wstać.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny
-
Któraś z Was pisała że używa kremu z kwasami. WSZYSTKIE KWASY W CIĄŻY SĄ PRZECIWSKAZANIEM! Wiem że to małe stężenie i w ogóle ale nie wolno i już - później możecie mieć przebarwienia i będzie jeszcze gorzej
Tylko łagodne kosmetyki. Niestety trzeba troszkę brzrboleć ten trądzik - może częściej przemywac twarz tonikiem i nie używać nic tłustego!. Zel myjący do skóry wrażliwej, woda i tonik i krema jakiś nawilżający i tyle. -
nick nieaktualnyI ja po wizycie melduję !!
Robaczek cały i zdrowy wszystkie parametry w normie ma już 6 cm bez paru mmm
Pięknie pływało machalo do mnie a potem się obruciło dupcią i focha strzeliło i nie szło zobaczyć czy coś miedzy nogami jest
Rozszczepu jak na razie nie widać więc dobrze
Rośnie zdrowo
A oto mój Robaczek
madziorek, gosia86, Bluberry, nadulek, gosiunia, maribel, Magic, PIGULSKA, inessa lubią tę wiadomość
-
My też się meldujemy po wizycie. Maluch ma 9 cm i jest okazem zdrowia i tryska energią. Tak w ogóle miał czkawkę i cały czas podskakiwał. Pomału przestaję świrować. Siostra mówi że na usg siurka widziała, no ale na tym etapie wszystkie dzieci mają siurki tylko trochę się różnią między sobą.
madziorek, gosia86, KotMisia, nadulek, Rika, gosiunia, maribel, PIGULSKA, AGA 30, inessa lubią tę wiadomość