Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja bym wsunęła krokiety z serem i pieczarkami albo barszcz z uszkami.
Co do świat to pierwszy raz w życiu nie mogę się doczekać świąt, chyba przez ciąże, bo już będę mieć piękny brzuszek i polowa ciąży za nami.I to będą pierwsze świętą z kluską wprawdzie u mamy w brzuszku no ale już we 3AGA 30, madziorek, Wonderwall, PIGULSKA, gosia86, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Moja teściowa jest super - bo widzę ją raz na rok
Mieszka na stałe zagranicą
Za to moi rodzice są na miejscu i bardzo nam pomagają w opiece nad Małą - bo jak my w pracy to Mała była u nichI już zapowiedzieli że będę mogła wrócić do pracy po 26 tyg macierzyńskiego - bo chętnie zajmą się drugim
Małej nie rozpuścili - wręcz pomagali nam ją wychować
Najlepsza jest reklama Lidla, którą puszczali jeszcze przed 1 listopadaa co:)
03.02.2014 -
Magic wrote:nojaniewiem może zrobimy wymianę kurierem??
laski czy Was też wkurzają te reklamy świąteczne??? i wszechobecna świadomośc świąt, które są dopiero za 7 tygodni?mnie to strasznie irytuje
Reklamy mnie denerwują ale głownie te na kanałach dla dzieci z bajkami!!! Reklama co chwilę, różne zabawki, latające wróżki, ptaszki, różne gry i jakimś dziwnym trafem moja 4 letnia córka potrzebuje WSZYSTKOJest pewna że Mikołaj jej przyniesie była grzeczna. Choć z tą grzecznością to jednak różnie
MiM, gosia86 lubią tę wiadomość
-
WesołaMama wrote:Reklamy mnie denerwują ale głownie te na kanałach dla dzieci z bajkami!!! Reklama co chwilę, różne zabawki, latające wróżki, ptaszki, różne gry i jakimś dziwnym trafem moja 4 letnia córka potrzebuje WSZYSTKO
Jest pewna że Mikołaj jej przyniesie była grzeczna. Choć z tą grzecznością to jednak różnie
No co tyMoja to potrzebuję przynajmniej z 5 lalek barbie, strój spidermana, klocki lego ze smokiem i innych bardzo ważnych rzeczy
Aż się boję zabrać ją do sklepu bo wysyp zabawek! I wszystkie nagle bardzo potrzebne i najlepsze i na pewno mamusiu "że to ostatnia zabawka"
03.02.2014 -
Ale się posmialam z Waszych opowieści.
Moja teściowa jest przed 50, po rozwodzie więc przeżywa drugą młodośći ciągle nowy facet do randkowania.
Dogadujemy się bardzo dobrze, chociaż swoje za uszami ma. A z ciąży cieszy się chyba bardziej niż moja mama... Bo moja to kochana jest ale emocji żadnych nie okazuje w stronę brzucha
Ja nie będę mogła liczyć bardzo na opiekę dziadków bo każdy dzięki reformie emerytalnej ma jeszcze ponad 10 lat pracy.
A co do swiąt. To uwielbiam. Już mam sukienkę na wigilię. Bo wierzę, ze już będzie widać brzuszek a nie tylko sadelko -
Ofelaine widocznie ciążowy brzuszek a nie tam żadne sadelko
ślicznie
Paulinqa słodki maluszek
Mnie nadal ciągnie do słodkiego aż się hamuje bo się boje ze w cukrzycę wpadnędzisiaj zjadłam wypasiony deser ze świeżych owoców z musem malinowym mniammm
Mnie też wkurzają te reklamy miesiąc przed świętami i juz regały w sklepach zawalone mikołajami...szybko się opatrzy i nie będzie takiej magicznej atmosferyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 19:50
-
A ja mialam taka ochote na knysze badz innego fast fooda i pi zrobieniu zakupow w biedronce mielismy z mezem jechac cos zjesc ale takie mdlosci mnie dopadly, ze jesc sie odechcialo i wracalam do domu z otwarta szyba zeby pawia w aucie nie puscic.
-
dzieki Pigulska;*
Ofelaine też tak miałam kiedyś po macu, tak mi się chcialo a jak spróbowałam to jeść nie moglam.. a potem calą drogę do domu narzekałam że mnie mdli;p i że to przez A bo jemu się pierwszemu zachciało;p -
Ja dzisiaj miałam tylko panierowane kotlety z kurczaka. Jakoś mało twórcza jestem
Aaaaaale za to przyszły moje pierwsze ciążowe spodnie, zamówione przez moją mateczkęRany, jakie to wygodne, nic się nie wpija w brzuch, chyba po ciąży też będę tylko takie nosić