Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorota super wieści! No to gratuluje faceta
Inesska cały cercem Was wspieramy, będziecie cudownymi rodzicami.
Jagódkaaa ja własnie też poczekam jeszcze tydzień z tymi kocykami, bo najchętniej miętowe albo różowe takie dziewczyńskie bym teraz zamawiała a jak się okaże na wizycie, że jakiś ptaszor do nas przyleciał to wtopa będziei tak smao jak Ty robię kocyk też na drutach!! Ale mój to raczej taki cieniutki wyjdzie trochę dziurawy
ale zajawkę złapałam. Zjadłam żurek, ale czujęsię beznadziejnie, od kilku dni nic mi nie podchodzi jem, ale cały dniami mnie mdli i niedobrze. Chyab na ten smutek zapodam czipsy
w ogóle dzisiaj caaalutki dzień przesiedziałam na kanapie przed telewizorem i laptopem, taki leń, że aż śmierdzi
aa na te wózki jeszcze zaraz zerknę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 18:03
WesołaMama, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jagódkaaa wrote:a co do kocyków,to tak jak pisałam wcześniej cały czas dziergam na drutach kocyk, już mam około 50% tylko nie przemyślałam jednej rzeczy, że nasze Maleństwa urodzą się na wiosnę, a mój kocyk jest bardzo ciepły -wełniany, więc pewnie będziemy z niego korzystać dopiero na jesień.
Jagódka a masz jakiś fajny wzór na kocyk? Bo ja też drutowa i szydełkowa ale nie wiem sama jaki chce. Wiem że chciałabym taki do wózka.
Podoba mi się taki śpiworek ale na maj to chyba za ciepłe???
Ale już myślę o cienkich czapeczkach na szydełku. Czekam tylko na potwierdzenie czy moja dzidzia to aby na pewno synek.
Dorota - super że wizyta wyszła pozytywnie.dorota1987 lubi tę wiadomość
-
Pompon ale super brzuszek! mój nie jest taki jeszcze fajny ale juz w luźniej bluzce tez widać, choć u Ciebie to 16 tydzień a u mnie dopiero 14:)) wrzucam swój brzuchal, trochę tło kiepskie wybaczcie:D hehe
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be4a31a41e57.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 18:35
pompon, Bluberry, Magic, AGA 30, gosia86, maribel, Malink_a, madziorek, jagoodka, PIGULSKA, gosiunia lubią tę wiadomość
-
no taki jeszcze nie widoczny
ale spokojnie, ja narzekałam, że nie widać a teraz nie da się go ukryć
ale masz zajebista łazienkę! i jaki prysznic
aaaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 18:40
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Ofe zauważyłaś to??
kurcze, my to byśmy mogły być siostrami faktycznie
wózki te same, domy i wystrój te same
kurczę może jestesmy rozdzielonymi bliźniaczkami?? ;P
Nana to racja, że wanna jest lepsza, ale przecież wanienka wejdzietym bardziej jak masz dość duży prysznic
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Pytam, bo koleżanka która niedawno z reszta urodziła, przykładala do brzuszka pozytywke i teraz mały zna doskonale ta melodie i uspokaja sie kiedy ja włącza, szczególnie przydatne jak nie ma mamy obok i jest tylko z tatusiem- fajna sprawa, tez mam taki plan;)