Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
WesolaMamo super ze wszystko ok.
A ja wsunelam spaghetti i kawalek jablecznika Mamusi, ale pychotka. Czasem dobrze mieszkac z rodzicamiale kiedys sie skoncza pyszne obiadki, jak pojdziemt z mezem na swoje. I cos bym jeszcze zjadla. Az w szoku jestem jak mi sie apetyt poprawil.
gosia86, KotMisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
madziorek wrote:U mnie ciąg dalszy ogórkowej... ale mam ochotę na fasolkę po bretońsku
a teraz właśnie wcinam pomidorową, ale jakaś taka mało słona, a wszystko bym soliła w ciąży
buziaki
madziorek lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
I ja powracam do Was z wesołą wiadomością. Po dzisiejszym usg wiem, że wszystko jest w porządku i na 100% będzie synek. Może jutro wrzucę jakieś zdjęcia.
gosia86, maribel, KotMisia, Bluberry, Jagódkaaa, inessa, pompon, MiM, AGA 30, WesołaMama, Ulka84, czarna panda, madziorek, nadulek, PIGULSKA, kika79 lubią tę wiadomość
-
Wasze dobre wieści poprawiaja mi humor. Choć wciaz chodzę jakaś taka przybita.
U mnie obiad żurek z jajkiem i mielone.
Ale nie mam kompletnie apetytu.
Miałam jechać dzisiaj na zakupy do miasta z Mężem. U Nas czwartki sa handlowe wiec wszystko czynne dluzej. Ale nigdzie sie nie ruszamnie chce mi sie
KotMisia lubi tę wiadomość
-
Wiatm się z Wami po krótkiej nieobecnośći,
Inesska nawet nie wiesz jak mi przykro, nie wiem co Ci napisać, bo żadne słowa nie wyrażą tego bólu który czujesz, tak jak i reszta Dziewczyn wspieram Cię myślą i modlitwą. Choć trudno nam to po ludzku zrozumieć i się z tym pogodzić, Bóg ma dla nas lepszy plan niż nam się wydaje. Życzę Wam dużo spokoju i wsparcia na ten trudny czas żałoby.
tak jak i Was strasznie mnie zasmuciła informacja o Inesski, może rzeczywiście film poprawi humor, ja też polecam ten film co Pompon, "czas na miłość" taki lekki, wesoły i romantyczny.
Pompon jakie cudne kocyki, chyba też zaraz taki jeden zamówię, chciałabym mieć tylko większą pewność, że mamy dziewczynkę, żeby nie wtopić z kolorami
cieszę się z Waszych dobrych wieścija mam najbliższą wizytę za tydzień i już nie mogę się doczekać.
Na razie mam problemy z migreną, kiedyś miałam z tym problem w okresie dojrzewania i wygląda na to, że bóle głowy wróciły. Wczoraj pół dnia w łóżku spędziłam, dziś też, obiad nie zrobiony, a mi ciągle sił brak, bo przy każdym ruchu ciała rozsadza mi głowę. w miarę łagodnie minął mi pierwszy trymestr to teraz dostaję w kość.pompon lubi tę wiadomość
-
a co do kocyków,to tak jak pisałam wcześniej cały czas dziergam na drutach kocyk, już mam około 50% tylko nie przemyślałam jednej rzeczy, że nasze Maleństwa urodzą się na wiosnę, a mój kocyk jest bardzo ciepły -wełniany, więc pewnie będziemy z niego korzystać dopiero na jesień.
Bluberry, pompon, WesołaMama, madziorek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magic wrote:To nromalne wręcz
spokojnie.
MiM mi czekając na zabieg najbardziej przeszkadzał widok matek z dziećmi na korytarzu, bo na zabieg leżałam w sali "do zabiegów" więc miałam spokój, ale w nocy słyszałam jak na porodówce się laski darły. kurcze...chciałabym coś dla niej zrobić, ale nie wiem co...
ja poroniłam w domu, potem najbardziej mi przeszkadzały dziewczyny z brzuchami - które zaszyły mniej więcej w tym czasie co ja. Od dwóch miesięcy tuliłabym już mojego szkrabano ale życie pisze dla nas inne scenariusze
03.02.2014 -
nick nieaktualnyKochane moje dziekuje za wielką Wasza pamiec
JESTESCIE KOCHANE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzisiaj niestety nie miałam zabiegu ale przez moja głupote bo wczoraj pozałowałam kilkudniowego jedzenia i zjadłam je i od nocy mam problemy żoładkowo-jelitowe ble zabieg bedzie po niedzieli.
Kochane chce tylko przeprosic,ze Was zdołowałamale uważałam,ze musze Was powiadomic!!!
CHce tylko powiedziec,ze wierze iż kazda z Was dotrwa juz teraz do konca ciazy i w maju czy w kwietniu bedzie cieszyc sie Maluszkiem przytulonym do piersi - modle sie o to dla kazdej z Was!!!
Prosze abyscie sie cieszyły kazdym dniem nie tylko z Waszymi Maluchami ale z partnerami,bliskimi Wam osobami kochajcie sie i miejcie zawsze nadzieje!!!!!!!!!!!!1
Ja dzisiaj jestem spokojniejsza chociaz łzy cały czas cisna sie do oczu ale WY dziewczyny z belly z ovu dajecie mi nadzieje, mój wspaniały maż dodaje mi sił Swoją Miłoscią i wiara w to,ze nasze dzieci nad nami czuwają tam z nieba i wiara w to iż wyprosza nam szybka adopcje. WIem jedno musze sie pozbierac napewno z opieka psychologa abym pokochała nasze dziecko z serca całym moim sercem a nie skrzywdziła je moimi tragicznymi przeżyciami.
Bede do Was od czasu do czasu zagladac jak tam cudnie rosniecie ale narazie musze odpocząc !!!
Buziaki dla kazdej z Was i Waszych cudnych Maluszkówpompon, gosia86, WesołaMama, KotMisia, Ulka84, maribel, czarna panda, Ewelcia, Karolcia88, madziorek, dorota1987, kic83, gosiunia, PIGULSKA, Agusia246 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dasz radę pokochać - kobiety są stworzone do kochania. I pamiętaj nie jest rodzicem ten kto urodził, a ten co wychowa i będzie z dzieckiem na dobre i na złe.
Bluberry, Eklerka, gosia86, maribel, Ewelcia, madziorek, dorota1987, gosiunia lubią tę wiadomość
03.02.2014 -
Kochane dla tych, które pytały o ćwiczenia w ciąży
http://www.ofeminin.pl/ciaza/cwiczenia-dla-kobiet-w-ciazy-d44828c526950.html
ja dodatkowo robię ćwiczenia w postaci przysiadów i wymachów nóg do tuły przy jednoczesnym trzymaniu się czegoś. Robie koci grzbiet, w klęku podpartym wymachy nóg zgiętych w kolanach. I wystarczyLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Inessko jesteś najwspanialszą kobietą i wspaniałą mamą jaką znam! I ja modle się codziennie aby Wasze prośby zostały wysłuchane! Mocno Was wspieram i wierzę, że Bóg ma dla Was coś wspaniałego.. będziesz kochać każde dziecko.. z serca i spod serca. Jesteśmy z Tobą :*
mnie nie zdołowałaś, ale jestem zła, że tak cudownej osobie przytrafia się tyle złych rzeczy...zawsze będziesz dla mnie wielką podporą i zawsze o co Cię nie zapytać - Ty znasz odpowiedź. Cieszę się, że nas powiadomiłaś :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 17:45
gosia86, maribel, madziorek, gosiunia lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
dorota ale numer, znacie juz płeć na 100%! Ciekawe co dla nas ma Misiek...czy 1 grudnia zrobi prezent tatusiowi i pokaze co ma między nóżkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 18:14
inessa, dorota1987 lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018