Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
WesołaMama wrote:W Polsce w Diagnostyce normy hemoglobiny to 12,0 - 16,0.
Może to wynika z różnych pomiarów w laboratoriach? Albo inny klimat, sposób żywienia???
No nie wiem właśnie co mam myślecpolozna powiedziała ze mam świetny wynik. A jakbym była w PL to miałabym anemię tak!?
Juz wiem po prostu tutejsze wyniki sa w innych jednostkachw PL g/dl a w NL mmol/l stad różnica
Hemoglobina (HGB, Hb) 11,5-16,0 mg/dl (7,2-10,0 mmol/l) – w ciążyWesołaMama lubi tę wiadomość
-
paulinqa wrote:co do linii to ja nie mam też jeszcze;p i ja zbieram się do zrobienia zdj brzuszka ale nie mam kiedy;)
co tam dziś na obiad?? u mnie mielone;) i zupa grzybowa;)
No właśnie, a jak to jest, można w ciąży jeść grzyby czy nie? Tak za mną chodzi grzybowa, nawet dziś bym zrobiła, ale mama mi powtarza, że grzybów w ciąży nie wolno. -
dorota1987 wrote:No właśnie, a jak to jest, można w ciąży jeść grzyby czy nie? Tak za mną chodzi grzybowa, nawet dziś bym zrobiła, ale mama mi powtarza, że grzybów w ciąży nie wolno.
Z tego co mi wiadomo, to po prostu nie sa wskazana ze względu na to, ze sa ciężkostrawne. -
Malink_a wrote:No nie wiem właśnie co mam myślec
polozna powiedziała ze mam świetny wynik. A jakbym była w PL to miałabym anemię tak!?
Juz wiem po prostu tutejsze wyniki sa w innych jednostkachw PL g/dl a w NL mmol/l stad różnica
Hemoglobina (HGB, Hb) 11,5-16,0 mg/dl (7,2-10,0 mmol/l) – w ciąży
To zagadka rozwiązanaBo w innym przypadku to dość spora różnica by była...
-
dorota1987 wrote:No chyba nie mam problemów z trawieniem, za to smaka dużego.
Jak zjesz raz na jakiś czas to nic Ci nie będzie może gorzej gdybyś jadła tą grzybową codziennie a grzybki pochodziłyby z niewiadomego źródła. Chyba to o bezpieczeństwo też chodzi??? Lepiej powiedzieć aby ciężarna nie jadła niż zatruła się grzybkami....???dorota1987 lubi tę wiadomość
-
Nana86 wrote:Pompon ale super brzuszek! mój nie jest taki jeszcze fajny ale juz w luźniej bluzce tez widać, choć u Ciebie to 16 tydzień a u mnie dopiero 14:)) wrzucam swój brzuchal, trochę tło kiepskie wybaczcie:D hehe
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/be4a31a41e57.jpg
Moja droga masz dość luźną bluzeczka dlatego tak nie widać brzuszkaale na pewno już go masz
my to z reguły wrzucamy tutaj gołe brzuchy
A łazienka to jak w Gołębiewskim woooowWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 13:11
-
madziorek wrote:https://www.youtube.com/watch?v=TMYcm2ZFHRQ
mogę polecić takie ćwiczeniamadziorek lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dziewczyny ja dzis serwuje zapiekanke makaronowa z kurczakiem i brokułami w sosie serowym mniaam
tylko póki co ruszyć tyłka mi sie nie chce a po tej całej akcji ze skurczami mam nie lada zmartwienie... musze się oszczędzać
-
PIGULSKA wrote:Dziewczyny ja dzis serwuje zapiekanke makaronowa z kurczakiem i brokułami w sosie serowym mniaam
tylko póki co ruszyć tyłka mi sie nie chce a po tej całej akcji ze skurczami mam nie lada zmartwienie... musze się oszczędzać
Zajmij sie czymś innym, żeby nie myślec. :*PIGULSKA lubi tę wiadomość