Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
co do grzybowej to jak mam smak to jem... nie jem w nie wiadomo jakiej ilości, no bez przesady;) a co do problemów w ciąży z zaparciami wzdęciami to nie mam.. na szczęście.. i na razie;) oby tak zostało.
fajne macie te sukienki z allegro i sama się zastanawiam nad niąPIGULSKA lubi tę wiadomość
-
Moja zapiekanka gotowa
polecam z przepisu
http://gospodynimiejska.blogspot.com/2014/03/zapiekanka-makaronowa-z-brokuem-i.html
Ja dodałam jeszcze kukurydzę bo bardzo lubięa grzybów w ciąży praktycznie nie jem bo mi nie podchodzą jak juz to tylko pieczarki... Ale na wigilię będzie grzybowa mojej mamy, którą po prostu uwielbiam mniammm więc na pewno nie odmówie
Ja chcę już święta!!! -
moj brzusiu
czujecie juz cos? bo ja czasem jak leze tak delikatnie - smyrniecie ale to nie zawsze... ciekawe jak dlugo jeszcze mam czekac by czuc juz te ruchy, ktore beda mnie uspokajac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 15:18
madziorek, Magic, Rika, PIGULSKA, Karolcia88, dorota1987 lubią tę wiadomość
-
ja właśnie skończyłam klientkę, zjadłam śledziki z żurawinką - pycha! a na obiad mam piers z kurczaka(sól, pieprz, bazylia), brukselka z pary i fryty
Anna jaki brzusio juz maszja też coś czuję czasami, ale jakoś ciężko mi uwierzyć, że to nasz Misiek
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Shajna88 dopiero przeczytałam o tym dentyście a juz jestem po wizycie
Dziewczyny śliczne brzuszki :*
W robanie kupilam sweter ower shize za 5 zl do tego dokupilam dwie łatki skorzanena rękawy za 9 zl i będę miala ekstra sweterekRika, Magic lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie juz chyba nie ruszają te święta
to przez te cholerne reklamy i wszechobecne wystroje świąteczne a do świat jeszcze 6 tygodni
ja bardziej bym chciała już snieg
Emiliada lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Rika wrote:Heh no to moje dzieci są zdecydowanie niedelikatne:P i jedno i drugie tak kopie i sie wierci ze masakra jakaś hahaha
Ja tez chce juz święta:-) dzis nawet prałam obrus swiateczny i malowalam brokatem wzory:-) juz sie z siostra na pieczenie pierniczków umówiłam na mikołajki i mezowi zapowiedzialam ze wieksza choinka musi byc bo to atrakcja juz dla synka bedzie, itp. Lubie ta świąteczną atmosferęa jak sa w domu dzieci to juz zupełnie jest bajkowo
heh dwa lata temu w Wigilie juz rozpoczęłam ciążę z synkiem (choc jeszcze go nie bylo bo ovu w sylwestra przypadla), rok temu juz byl synek (meeeeeega rozwrzeszczany pod choinka hahaha), w ta Wigilie bedzie brzuszek a w nastepna dwa szkraby
Rika, mój synek w ostatnią Wigilię miał roczek i 4 miesiące. W ogóle nie wiedział o co chodzi z ta choinką i prezentami ;p Choinka owszem atrakcją była, zwłaszcza ściąganie dekoracji, bo już gagatek chodził i rozrabiał. Teraz już chyba będziemy mieli bardziej świadome święta, bo Młody tylko o Mikołaju mówi i pachpachu, którego chce dostać. Rok - a w rozwoju kosmos :p
Ja też mam w planach pierniki i wspólne dekorowanie (może się uda).....bo rok temu matka się narobiła, a dziecko nawet nie spojrzało :pRika lubi tę wiadomość
-
Rika, fajnie masz ze juz tak zywo czujesz ruchy... u mnie to naprawde sporadycznie baardzo i jak jest to lekko... moze ma jeszcze duzo miejsca... w sumie przy pierwszej ciazy slyszalam ze mam czas do 20 tygodnia by cos czuc
jeszcze musze troche czekac
za to powoli zaczyna byc cos widac
no ale zauwazylam ze rano brzuch moj jest mniejszy niz wieczorem:) a fotka wyzej nie jest z rana
Rika lubi tę wiadomość
-
Rika piękne święta z dziećmi
Gdyby moja pierwsza ciąża przebiegała jak należy to na święta Zośka byłaby już z nami
Ale dziękuję Bogu że mam Malucha w brzuchu i w pewnym sensie też z nami będzie
Moja tesciowa jest w Niemczech i mówi że Niemcy już od początku listopada mają przystrojone domy ale za to szybciej niż u nas je rozbierają bo u nas niektórzy to do lutego choinki mają -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny macie dzisiaj wenę do pisania i gotowania
ja dzisiaj tylko od 5 30 porządkowałam dom, byłam u weterynarza, w biedronce i u mamy a na koniec poszłam spać bez obiadu. Teraz wstałam i muszę iść jeszcze raz na zakupy chociaż nie mam siły i weny. Za mną barszczyk też chodzi i chyba naprawdę dzisiaj się wezmę w garść i barszcz zakiszę. Muszę zacząć ćwiczyć bo kręgosłup lędźwiowy to mnie tak boli że głowa mała, zwłaszcza jak porobię w domu. Teraz po śnie gnaty mi się zregenerowały. A brzdąca mimo że to moja pierwsza ciąża czuję i to codziennie więcej
wiem kiedy bryka. Jest jeszcze delikatny, ale potrafi sobie zrobić dyskotekę np jak siedziałam u weta to czułam jak się szamocze w środku. Mam nadzieję że Wy dziewczyny też niedługo to poczujecie. Teraz czekam aż mi wyceluje porządnego kopa, takiego z widokiem dla tatusia. Puszczam sobie muzykę do brzuszka i nawet tatuś postanowił maleństwu zapodać wczoraj piosenkę.
gosia86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ale macie fajoskie brzuszki!
Ja ostatnio tez byłam w h&m ale tam nic nie ma, kupiłam sobie ostatnio za to ciążowe rajstopy i są exxxtra! Nic nie cisną! Mi od jakiegoś czasu wszystko sie odciskaja- na brzuchu gumka od legginsów, na nogach skarpetki, zastanawiam sie czy to może przez niedobór wody? -
U mnie dziś na obiadek kwaśny żurek z białą
pycha.
Ruchów jeszcze nie czuję, a brzuch mam raczej duży ale nie wygląda jeszcze na ciążowypewnie dlatego, że od roku jestem "ciut" większą, niż zwykle.
Ciuszki dostałam od koleżanki. H&m głównie i kilka wylicytowalam na allegro. Ogólnie źle nie jest
I na 70 % będzie dziewczynka
PIGULSKA lubi tę wiadomość