Maj 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam 2 razy dziś w toalecie. Sama nie wiem. Bo to trochę tak jak jelita mnie męczą. Boję się wyrostka ale nie mam temperatury ani wymiotow. Gdybym nie była w ciazy to pewnie wzielabym coś przeciwbolowego. Chociaż to nie tyle że to nie bol tylko takie rozpieranie w prawym boku.
-
Karolcia88 wrote:nejcik a to Twoje pierwsze Maleństwo będzie? brzuchal wielki! u mnie nawet połowy z tego nie ma
ja jestem drobna i niska i wszystko mi idzie w brzucho bo podobno taki mam układ miednicy i macicy - tak mi powiedziała p. dr
Każdy ma inaczej, moja znajoma miała widoczny brzucho dopiero w 5mc, a moja mama w ciąży z moją siostrą miała praktycznie to samo co ja, od początku "piłka"Spokojnie, wyskoczy piłeczka i Tobie, kochana!
-
o ja ale brzuszki duuze
ale co prawda to prawda ze wieczorem i do tego po jedzeniu jest wiekszy
u mnie nie jest taki ale pomalu staje sie widoczny ....
wyskocza tak od 6msca to juz beda pileczki
moja mama w 5mscu wcale nie miala
dopiero pozniej jej wyskoczyl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 18:47
Nejcik lubi tę wiadomość
-
KotMisia wrote:A proszę powiedzcieczu mscie tearde podbrzusze? Bo ja bardzo i do tego ten bol w prawym boku. Myślę o podjechaniu do szpitala
zaraz się poplacze
KotMisia też miałam ostatnio taki twardy brzuch na dole i mnie bolał miałam w ten dzień wizytę ,lekarz mnie zbadał i powiedział ze jest ok,przepisał nospę forte na ból,czasem mi się to zdarza...może spróbuj się położyć i odpocząć-
Madziorek fajny komplecikhttps://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
Hej dziewczynki:-)witam się po krótkim odmózdzeniu....
Trochę mi lepiej ale nie do końca teraz tylko się zamartwiam czemu ruchów nie czuje:-(
Byłam wczoraj u 8 tygodniowego Julka ale slodziak rośnie jak na droźdzach:-D poprostu nie mogłam się na niego napatrzec.
Dziś pojechałam na badania,mocz,morfologia,tsh,ft4 ręka znowu spuchnieta,ta kobieta mi kiedyś rękę uszkodzi wrrr zawsze tak mamodkad tam chodze:-(
Potem z koleżanką pojechała pooglądać co mają w askocie i smyku i poprostu mogłabym tam teraz siedzieć całymi dniami. Ledwo do domu wróciłam tak mnie nogi bolały,zjadłam obiad i zasnelam jak taki dzidzius:-D
Niedawno wstałam i ogarnąć sie nie mogę...
Dziewczynki gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści to bardzo buduje,śliczne brzuszki coraz piękniejsze i kraglejsze a już niebawem będą widoczne różne kształty,nóżki,rączki ach już doczekać się nie mogę. W poniedziałek wizytujemy oliczam już czas i oby było wszystko dobrze.Dominik jest już z nami od 24.04.2015
https://www.maluchy.pl/li-70993.png -
KotMisia połóż się spokojnie najlepiej na boku i odpocznij, zaobserwuj czy macica Ci się spina i twardnieje. Jeśli tak to wybierz się do lekarza albo na IP bo juz weekend,a to mogą być skurcze jak u mnie
nie chcę Cię straszyć ale nie należy tego lekceważyć
-
Witam Was Majóweczki
Dzisiaj moja koleżanka Dorota1987 zaprosiła mnie do Ws, do ogromnej grupy wsparcia w tym ciekawym okresie życia jakim jest ciąża.
Więc jestem!
Nazywam się Paulina, mam 29 lat i jestem w 13 tygodniu ciąży (termin na na 25 maja 2015r.)To moja pierwsza ciąża, więc chętnie skorzystam z Waszych "mądrości"
Na razie tyle o mnie. Poczytam sobie
Pozdrawiam i życzę udanego wieczoruKotMisia, Magic, Wonderwall, Ofelaine, kika79, WesołaMama, PIGULSKA, Ewelcia, Emiliada, jagoodka, dorota1987, czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziorek, mój brzusio też niewielki. Powiedziałabym, że wygląda jak takie większe wzdęcie
Nawet dziś na wizycie moja gin powiedziała mi, że w ogóle nic po mnie nie widać
A jutro zaczynam 15 tydzień.
Pojechałam dziś na dodatkową wizytę z powodu nasilonych wymiotów. Dostałam L-4 na miesiąc, krople na wymioty, zalecenie oszczędzania się i spokojnego trybu życia. Ponoć stres i choroba lokomocyjna nasilają moje dolegliwości. Ginka zrobiła mi też USG. Pluszak śmiesznie się zachowywałLeżał na pleckach, drapał się po głowie i miał tak jakby założoną jedną nogę na drugą
Taki luzak. Aż się poryczałam z wrażenia
Paulina, witamygosia86, paulinabrzeska, madziorek, PIGULSKA lubią tę wiadomość
-
Poczułam namacalnego kopniaczka
jejuu chce więcej!!
Kolacja udana, mąż wymeczony śpi, też się kładę.
Witaj Paulino!
I dobrej nocy wam życzę dziewczynyMagic, gosia86, paulinabrzeska, madziorek, PIGULSKA, dorota1987, czarna panda, gosiunia lubią tę wiadomość
-
Anielka nie martw się
będzie widać
juz niedługo
i super, że z Maluchem wszystko ok
nojaniewiem ja właśnie teraz też coś czuje jakby poruszałyby mi sie jelita, ale bardzo niskoto piekne uczucie, ale na prawdziwe ruchy to musimy poczekać
ja tez uciekam, padam na pysk.... miłego weekendu kochane :*PIGULSKA, Anielka lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018